De leukste kinderschoenen onder de 50 euro.

by Tamara

Eindelijk wordt het weer mooier weer en dus kunnen binnenkort de warme winterschoenen de kast in en kunnen er weer leuke zomerschoenen gekocht worden. Ik heb er normaal nooit zo’n last van, maar na deze hele lange grauwe winter kijk ik al een tijdje zo er uit naar de lente en de zomer en het mooie weer dat ik niet kan wachten tot ik weer lekker kan shoppen voor de kinderen. Tja, ik kan nu met dat afvallen niet winkelen voor mezelf, dus dan maar voor de kinderen he? Hahaha. In dit artikel zet ik de leukste kinderschoenen onder de 50 euro voor je op een rij!

De leukste kinderschoenen onder de 50 euro.

Als ik aan Laure vraag wat voor schoenen ze wil hebben dan heb ik dikke kans dat ze ROZEEEE zegt! Toen ik deze blog aan het schrijven was zat ze naast me en zij heeft meegeholpen alle schoenen uit te zoeken. Waarschijnlijk denkt ze nu dat ze ze allemaal krijgt, maarehh. Dat gaat dus even niet door hahaha.  Al vind ik die roze Vans wel heel erg leuk!

 

De leukste sneakers voor meisjes vind je hier!

Die jongens van mij hun voeten groeien echt als kool en ze hebben regelmatig nieuwe schoenen nodig. Nu kom ik er inmiddels niet meer mee weg om zelf schoenen voor ze uit te kiezen, dat willen ze namelijk altijd zelf doen. Gelukkig zijn ze er heel erg goed in. Die Adidas gazelle van de foto heeft Floris bijvoorbeeld en hij heeft ze zelf uitgekozen! Goede smaak toch?

De leukste sneakers voor jongens vind je hier.

Waar let je op bij het kopen van kinderschoenen?

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het kopen van kinderschoenen. Je wil natuurlijk dat de schoenen goed zitten en goed passen zodat je kind er geen last van krijgt bij het lopen. Allereerst is het belangrijk dat schoenen goed passen. Bij veel merken kun je het zooltje uit de schoen halen, wanneer je de voet van je kind hierop zet, kun je heel makkelijk zien of de schoen wel of niet past. Ook is het bij het kiezen van een schoen handig om te weten of je kind zelf zijn of haar schoenen aan kan doen en ook veters kan strikken. Verder is het nog goed om te kijken naar het materiaal. Heeft je kind snel last van zweetvoetjes? Dan is het fijn om voor een ademend materiaal te kiezen.

 

Heb jij de schoenen voor de zomer al in huis?

 

In samenwerking met Nelson.

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.