De leukste cadeautips voor de feestdagen.

by Tamara

De mooiste tijd van het jaar is begonnen en in de meeste woonkamers staat de kerstboom ook al. Nu weet ik natuurlijk niet hoe jullie kerstmis vieren, maar ik vind het zelf heel erg leuk om wat cadeautjes onder de boom te leggen. En ja, ook om te ontvangen natuurlijk. Nu zie ik heel vaak voorbij komen dat vrouwen niet zo goed weten wat ze moeten vragen voor de feestdagen, maar ook voor hun verjaardag bijvoorbeeld. Daarom besloot ik een lijstje te maken met allerlei leuke cadeau inspiratie tips voor de feestdagen! Misschien hebben jullie er wat aan!

Sieraden.

Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar ik ben dol op mooie sieraden. En ik heb ook altijd wel iets op mijn lijstje staan dat ik heel erg leuk vind om te krijgen. Gelukkig heb je bij een heleboel webshops de optie om verlanglijstjes bij te houden, waar je alles dat je leuk vindt op kunt bijhouden. Wat sieraden betreft, ben ik overigens wel een beetje lastig. Ik heb liever iets dat een beetje speciaal is, of met liefde uitgekozen is. Vorig jaar kreeg ik met kerst bijvoorbeeld een hele mooie diamanten ring, die mijn vriend speciaal had uitgezocht. Dat soort dingen vind ik heel erg leuk om te krijgen.

Een mooie tas.

Ik ben dol op mooie tassen en heb in de loop van de jaren ook echt wel een aantal mooie exemplaren verzameld. Een tijdje geleden deed ik mezelf bijvoorbeeld nog een mooie schoudertas cadeau, waar ook mijn werklaptop in past. Die gebruik ik iedere dag voor mijn werk en ik ben er heel erg blij mee. Maar, ik heb destijds wel even getwijfeld of ik niet een handtas zou kopen, want stiekem vind ik die veel mooier om te zien dan zo’n grote. Nouja, misschien een leuk cadeau. Wie weet! Haha.

Dat ene lekkere geurtje.

Ik heb best veel geurtjes, maar ik gebruik er maar een paar echt heel graag. En je raadt het al, daarom zijn die heel vaak op. Geurtjes zijn nou eenmaal niet goedkoop en daarom vraag ik ze vaak voor de feestdagen. Een geurtje is overigens heel persoonlijk, dus als je nou geen idee hebt wat je moet kopen, kun je ook een leuke cadeaubon geven, zodat diegene zelf iets uit kan zoeken.

Beauty producten.

Ik hou echt van mooie beauty producten en kan echt genieten van een nieuw oogschaduwpallette, of een mooie nieuwe lipstick. Dingen die je prima op je verlanglijstje kunt zetten, maar misschien wel een goed idee om de juiste kleur erbij te zetten. Zo voorkom je dat iemand de verkeerde kleur of het verkeerde product voor je koopt!

Cadeaubon.

Er wordt altijd een beetje stom gedaan over cadeaubonnen, maar ik vind ze altijd heel erg leuk om te krijgen. Ik vraag ze ook best wel heel vaak als mensen niet weten wat ze moeten kopen. Het is altijd leuk om gewoon iets moois voor jezelf uit te kiezen en ik ben er ook altijd heel blij mee!

Boeken.

Ik hoor van veel mensen dat ze boeken heel leuk vinden om te krijgen. Boeken zijn natuurlijk wel heel persoonlijk, maar als je een beetje een idee hebt van wat iemand leuk vindt om te lezen, heb je keuze genoeg! En anders hebben ze misschien een boek waar ze zelf niet meteen aan gedacht hebben. Kan ook leuk zijn! Zo heb ik een aantal van mijn favoriete boeken ontdekt, terwijl ik die zelf nooit had gekozen.

Leuk uitje.

Tenslotte eentje die ik heel vaak voorbij zie komen als er om cadeautips gevraagd worden. Een leuk uitje met zijn tweetjes of met het hele gezin. Lekker uit eten, een dagje of een weekend weg, er is zoveel te verzinnen! Heel erg leuk om te krijgen en ook om te ontvangen!

Nou, een heleboel tips, waar je vast wel even mee vooruit kunt! Heb jij nog leuke cadeautips? Ik ben heel erg benieuwd!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.