De laatste loodjes! 38 weken zwanger.

by Tamara

Voor mijn gevoel zijn de laatste loodjes nu wel ingegaan! Gister was ik 38 weken zwanger en ookal denk ik nog steeds dat het nog ongeveer 3 weken duurt voordat de baby er is, ( ja ik gok nog steeds op 10 juni) voel ik me steeds meer hoogzwanger en ben ik heel erg benieuwd naar onze kleine ukkepuk.

image

Het bedje staat inmiddels helemaal opgemaakt klaar, incl. een knuffel die Maxim er steeds ingooit en de kleine kleertjes liggen in stapeltjes in de kast te wachten. Ook staat de Maxi-Cosi klaar en heb ik de babyspullen vast in de vluchttas gestopt.

Ik ben echt ontzettend benieuwd of het uit zichzelf zal beginnen! De eerste keer begon het vanzelf, maar met hele lange aanloop omdat de weeën niks deden en de tweede keer werd ik ingeleid en gelukkig ging het toen wel snel. Maar het lijkt me heel erg bijzonder om deze keer mee te maken dat mijn lichaam het gewoon helemaal op eigen kracht kan. Dat er geen inleiding of iets dergelijks nodig is! Duimen jullie mee?

Goeiemorgen baby!

Goeiemorgen baby!

Verder gaat het lichamelijk goed! Ik ben steeds doodop en heb natuurlijk nog steeds wel pijn. Slapen gaat ook niet echt geweldig meer. Maar het lukt me bijvoorbeeld nog steeds om met de bakfiets Maxim naar school te brengen! Ik krijg een heleboel gekke blikken hoor, maar zeker met het weer van vandaag is het toch gewoon heerlijk om gewoon even te kunnen fietsen?

image

Grote broer Maxim vind het allemaal een beetje spannend en je merkt ook echt dat hij door heeft dat de baby bijna kan komen. Gisteravond kreeg hij bij het naar bed brengen ineens een enoooorme huilbui omdat hij zo graag wilde helpen. Nou vooruit, doekjes en schoonmaken maar!

Nou dit was mijn update weer! Ik ben benieuwd hoeveel er nog komen! Haha!

liefs!

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

janske 24 mei 2015 - 22:46

3 juni 😉 ik ga keeiiihard duimen dat je bevalling soepel zal verlopen! Spannend hoor!

Reply
Lonneke 24 mei 2015 - 15:20

Spannend zeg! We lopen precies gelijk en gek genoeg heb ik de hele tijd 13 juni in gedachten.
Ik houd je blog in de gaten 😉

Succes met de laatste loodjes!!

Reply
Saskia Hippyhappymommy 23 mei 2015 - 22:08

Succes met de laatste loodjes. Wat schattig dat Maxim ook last heeft van nesteldrang.

Reply
Saskia 23 mei 2015 - 15:38

Ik ben ook heel benieuwd hoeveel updates er nog gaan komen! Het lijkt dat we dezelfde ledikant hebben, is het hoogglans wit?

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:11

Ja klopt! Van TWF volgens mij.

Reply
Jussi 23 mei 2015 - 13:59

Oh wat spannend. Nog heel even maar… Vanaf de zijlijn volg ik nu stiekem al een tijdje. Inmiddels 17 weken in verwachting van de eerste kruimel. Toi toi toi, met de laatste loodjes. Liefs!

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:11

Ahh war leuk! Gefeliciteerd!!

Reply
Tamara - Crazygreatlife 23 mei 2015 - 11:51

Oooh word nu wel spannend. Succes met de laatste loodjes!

Reply
Sylvie 23 mei 2015 - 11:49

Wat een mooi bedje! Heel dubbel die laatste weken hè, je probeert te genieten van je zwangerschap, maar wil ook graag bevallen 🙂 Good luck!

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:11

Dankje! Ja klopt!!

Reply
maloubeld 23 mei 2015 - 10:10

Fijn dat het lichamelijk goed gaat! En succes nog even, hopelijk begint de bevalling binnenkort uit zichzelf 🙂

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:19

Ik hoop het ook!

Reply
Lieke 23 mei 2015 - 09:44

Oeeh spannend hè!! Wel schattig van Maxim, ook heel spannend allemaal voor hem natuurlijk!

Bijna!!

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:19

Jaaaa hij vind het heel erg spannend!

Reply
Jeanine 23 mei 2015 - 09:37

Wat spannend Tamara! Ik ben benieuwd of je gelijk gaat krijgen. En ik geef je helemaal gelijk met dat fietsen. Gewoon lekker doen als je je daar goed bij voelt.

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:20

Haha ik ook!

Reply
Thea van Galen 23 mei 2015 - 08:28

Spannend…Jij zegt 10 juni.
Ik zeg dan 9 juni 🙂
Ben benieuwd. Hoop voor je dat het een hele fijne bevalling wordt.
succes met die laatste loodjes

Reply
Tamara 23 mei 2015 - 16:20

Dankjewel! Ben heel erg benieuwd!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.