De Kleine keuken | Producten proeven en mega winactie!

by Tamara
de kleine keuken

Ik heb vandaag echt een superleuke winactie voor jullie! Ik kreeg een tijdje geleden een hele doos met producten van de kleine keuken en ik mag ook drie van deze pakketten weggeven! In het pakket zitten een heleboel dingen voor je kindje die niet alleen lekker maar ook nog eens verantwoord zijn! Dus wil jij ook zo’n pakket winnen? Doe dan zeker even mee!

De Kleine keuken | Producten proeven en mega winactie!

Over de kleine keuken.

De kleine keuken is een bedrijf opgericht door ouders. In 2012 begon het bedrijf met het maken van biologische maaltijden voor kinderen als vervanger voor de reguliere potjes die al verkrijgbaar waren. Volgens de Kleine Keuken moet een kind moet kunnen proeven, ruiken en voelen wat hij eet. En elk hapje moet vol zitten met waardevolle voedingsstoffen. Voor het ontwikkelen van hun producten kijken ze dus naar de behoeften van kleine kinderen en naar welke dingen ouders graag aan hun kinderen willen geven. Iedere ouder wil zijn of haar kind wel lekkere dingen zoals toetjes, snoepjes en lekker broodbeleg geven, maar als het even kan wel graag op een verantwoorde manier. De producten van de Kleine keuken bevatten geen chemische toevoegingen, palmvet, zout of geraffineerde suikers.

Wat ik zo leuk vind aan de Kleine keuken is dat ze ‘zo lekker gewoon zijn gebleven’ . Ze zijn heel erg benaderbaar en staan open voor suggesties en kritiek. Op hun site staat zelfs dat je een kopje koffie bij ze mag komen drinken en lekker mag komen kletsen over voeding voor de kinderen. Altijd fijn als bedrijven zo open staan voor hun klanten. Ook vind ik het wel mooi om te vermelden dat de Kleine Keuken geen geld uitgeeft aan tv commercials, maar dat ze hun geld liever steken in het verbeteren van hun producten en het ontwikkelen van nieuwe lekkere dingen voor hun assortiment.

Wat zat er in het pakket dat ik kreeg.

Ik kreeg een ontzettend leuk pakket met allerlei producten om te testen van de Kleine Keuken. Ik ontdekte de Kleine keuken toen Lauren nog een baby was en ik was meteen enthousiast. Haar eerste broodje was bijvoorbeeld met appel/peerstroop van de Kleine keuken en de rozijntjes koop ik nog regelmatig. Een groot succes hier dus! Het leuke is dat ik drie van deze pakketten mag weggeven aan mijn volgers. Als je wilt weten hoe je mee kunt doen dan moet je zeker even het filmpje hieronder kijken waarin ik samen met mijn assistenten Floris en Lauren alle producten laat zien en bovendien proef!

In het pakket zitten:

Misschien vind je dit ook leuk

22 comments

Natascha Ippel 16 april 2018 - 07:30

Zou dolgraag het pakket willen winnen! Sinds omze dame meer en meer vast voedsel eet (Lauren is 6,5
Mnd) heb ik de Kleine Keuken ontdekt. Ze is dol op de koekjes en ik zou heel graag ook de andere producten willen leren kennen!

Reply
Wendy van Zetten 14 april 2018 - 16:21

???Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij worden mijn kleine nichtjes van 3 maanden en 2 jaar zeker heel blij zou heel graag deze heerlijke prijs voor hun voor hun willen winnen zodat ze elke dag verantwoord en heerlijk smullend kunnen beginnen nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik een prachtige pakket zou mogen winnen dan raken ze zeker van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het smullen beginnen

Reply
Liesbeth 14 april 2018 - 09:18

Jjjaaa!! Ons zoontje van 11 maanden is dol op de pindakaas en jam van de kleine keuken! Ik probeer ook graag de andere spulletjes!

Reply
hannekeboelens@live.nl 13 april 2018 - 21:33

Hier proberen we er ook alles aan te doen om zo gezond mogelijk te eten. Kindje van 8, 4 en bijna 2

Reply
Rianne 13 april 2018 - 20:41

Ik doe ook graag mee voor mijn zoontje van 3 en dochtertje van 9 maanden 🙂

Reply
Daniëlle 13 april 2018 - 20:38

Hele toffe winactie! Ik heb een reactie achtergelaten via FB en volg je op alle social media kanalen ? Leuk filmpje ook!

Reply
Cheryl van de Loo 13 april 2018 - 19:56

Ik doe graag mee voor ons zoontje van 1. Zo weet ik zeker dat hij iets goeds binnen krijgt

Reply
Linda Bouwmeester 13 april 2018 - 18:49

Wij zijn zelf ook fan van de chocopasta! Gewoon geen geraffineerde suikers! En nog lekker ook! Mijn dochter vind het geweldig spul!
Dus we doen graag mee om iets anders dan de chocopasta te proberen. Al is het ook handig dat die erbij zit 😉

Reply
Marian Zw 13 april 2018 - 14:51

Ik doe heel graag mee, heb zelf nog twee boeven die nog wel graag mee snoepen! Fijn dat er nu ook eens wat meer variatie in merken met minder suiker komt

Reply
Lilian 13 april 2018 - 13:09

Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van bijna 2,5 jaar! We zijn hier al, vanaf dat onze kleine brood kreeg, gek op de producten van de kleine keuken! Een echte fan-familie die ze heel graag wil winnen!! Nog meer genieten??

Reply
Debbie 13 april 2018 - 11:35

Ik doe mee voor mijn zoontje van 1. Erg benieuwd naar de producten, wel van gehoord alleen nog nooit geprobeerd.

Reply
Kim heddema 13 april 2018 - 10:57

Ik doe heel graag mee voor m’n 3 kids??? isa is heel erg gek op de koekjes en de stroop ? liv en Quinn hebben koemelkallergie en dat terwijl liv gek is op choco pasta! Dit schijnt de enige te zijn die ze mag eten. Misschien dat ik Quinn (8.5 maand) ook zover krijg om een boterham te gaan eten?

Reply
Marian B 13 april 2018 - 10:07

Ik had er al wel eens van gehoord, maar nog steeds niets van gebruikt. Hoog tijd om eens kennis te maken, want ik ben er wel erg nieuwsgierig naar, zeker omdat het ook gezonder is. Het is trouwens voor mijn dochtertje van bijna anderhalf.

Reply
Patricia Bouthisma 13 april 2018 - 08:55

Ik ben enthousiast geworden hoor. Ik maak erg graag kans voor onze bengels

Reply
ilsiee prins 13 april 2018 - 08:42

Jammmie.. ziet er goed uit zeg. Leuke actie!
Doe graag mee voor de kids

Reply
Marjolein lubben 13 april 2018 - 07:58

Ik doe graag mee voor onze kleine snoepert van 2 jaar.

Reply
Goele H 13 april 2018 - 07:55

Klinkt allemaal erg lekker! Ik heb er wel eens wat van in de winkel zien liggen, maar tot nu toe nog niet durven kopen. Ben benieuwd of het in de smaak zou vallen hier bij de 2 kinderen. Ik doe graag mee, ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe producten.

Reply
Roxanne 13 april 2018 - 07:48

Leuk filmpje! Ook de ‘iedereen mee doen’ van Lauren, schattig! Ik volg je al een tijdje op Facebook en Instagram, en zal daar dus mee doen aan de winactie voor mijn kleine dame die volgende week 1 wordt

Reply
Lisette Kleiweg 13 april 2018 - 07:44

Wat een heerlijk (snoep)pakket, maar dan verantwoord, ik doe ook graag mee 🙂

Reply
Jamie 13 april 2018 - 07:22

Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 1jaar!

Reply
Marjo Van leeuwen 13 april 2018 - 07:21

Super leuke en lekker actie. Ik doe graag mee voor mijn moppie van 4 die voor haar tanden gezonder moet eten. Volgens mij zitten er ook minder suikers in en dat is echt wat voor mijn zoete lauw!

Reply
Angelique 13 april 2018 - 07:01

Ik doe graag mee met deze winactie voor mijn dochter van 8 maanden ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.