De favoriete outfits van mijn zoons.

by Tamara

Na een blog over de favoriete outfits van mijn dochters, kon een blog met favoriete outfits van mijn zoons natuurlijk niet achterblijven. Mijn zoons hebben dezelfde smaak ua kleding, maar ze hebben wel beide hele verschillende voorkeuren voor kleuren. Daarnaast hebben ze een hele andere bouw, waardoor ik eigenlijk nooit kleding kan doorschuiven. Beide hebben ze een beetje een lastige maat qua kleding. Maxim is heel breed gebouwd, brede schouders, grote billen! Haha en Floris is juist weer heel smal, maar heeft wel hele lange benen! Het is dus best lastig om leuke kleding voor ze te vinden die ook goed zit!

Waar koop ik meestal kleding voor mijn zoons?

Mijn zoons dragen eigenlijk altijd merkkleding. Dit is niet omdat ik zo dol ben op merkjes op kleding, maar wel omdat ik een paar merken gevonden heb waarbij alles gewoon goed zit en dan koop ik gewoon ook alles daarvan. Ik heb al zoveel miskopen gehad, dat ik maar heb besloten niet meer af te wisselen en gewoon alleen van bepaalde merken te kopen! Haha! Ik kan dus ook niet zomaar overal voor ze terecht voor kleding helaas, maar ik heb wel een webshop waar ik altijd kan slagen. Het is dezelfde webshop als waar ik ook regelmatig voor de meisjes shop, namelijk Schattigebabykleertjes.nl. Dit is echt een hele leuke webshop met een ruim assortiment en als je goed kijkt, kun je echt hele leuke koopjes vinden! Echt even gaan kijken dan! De merken die ik daar meestal koop zijn Vingino en Tumble ‘N Dry.

Wat is de stijl van mijn zoons?

Mijn zoons zijn niet heel erg lastig qua kleding, maar ze hebben wel beide een duidelijke eigen smaak. Floris draagt het liefste donkere kleuren en vooral heel veel groen en Maxim heeft een voorkeur voor blauw en geel. Eigenlijk dragen ze beide altijd gewoon een tshirt, met spijkerbroek en een vest. Beide jongens houden niet zoveel van truien of lange mouwen, dus dragen ze het liefste overal vesten overheen! één keer per jaar koop ik voor beide een wat duurder vest en daar doen ze dan het hele jaar mee ( afgewisseld met anderen! Haha!)

Dit is Floris zijn lievelingsshirt. Hij is van Tumble ‘N Dry.

Als ik mijn zoons zelf hun kleren laat uitzoeken, dan lopen ze er zo bij. Deze tshirts van Vingino vind ik echt heel fijn en we hebben ze voor beide jongens in een aantal kleuren. Ze blijven heel mooi, de pasvorm is goed en ze hebben een fijne lengte.

Broertjes!

Een foto met de kleine zus! Ik vind voor Maxim de broeken van Garcia heel erg fijn! Ze zitten goed, hebben een fijne lengte en ze blijven ook heel lang mooi. Ze kunnen tegen een stootje en sinds ik deze broeken voor hem koop, komt hij amper nog met gescheurde broeken thuis.Het vest is van Kenzo.

Dit shirt is zoooo leuk! Je kunt het op de afbeelding in de header beter zien, maar er staan dus allemaal zwemmers op die achtervolgd worden door een haai! Het shirt is van Tumble ‘N Dry en de broek is van Nop

Zo tof deze schoenen! Ze zijn van Braqeez! Mijn favoriete merk qua schoenen voor de jongens.

 

En de schoenen van Maxim! Ook van Braqeez! Ik vind ze zo tof met dat camo reliëf erin.

Nog een tip voor de moeders die zoons hebben die wat breder gebouwd zijn. Maxim draagt heel veel shirts van Tommy Hilfiger. Deze zijn breder en lang, zodat ze altijd goed zitten. En ze blijven ook heel mooi!

Voor deze blog heb ik enkele items gekregen.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.