De #FabulousWinweek #1 Win een Koeka boxkleed!

by Tamara

Toen ik zwanger was van Lauren en net begin met bloggen kwam ik al snel een andere blogster tegen die op dezelfde datum uitgerekend was als ik, namelijk Saskia van Twinkelbella.nl. Nog toevalliger was, dat we allebei een meisje kregen! Toen we wat aan de praat kwamen, hadden we al het idee om een keer wat samen te gaan doen. Nadat we vorige maand een swap deden, leek het ons leuk om nog eens samen te werken. Zo kwamen we op het idee van een gezamelijke winactieweek!

Deze week zetten we dus samen elke middag een hele gave winactie online die je kunt vinden op social media onder #Fabulouswinweek. Je kunt vanalles winnen, van een boxkleed tot een fietsstoeltje en van speelgoed tot ledikant dekentjes! Een winweek helemaal gericht op baby’s en mama’s! Onderaan elke winactie plaatsen we de  link van de winactie van de ander, zodat je daar ook nog even een kijkje kunt gaan nemen!

Veel winplezier!

Op de site van Saskia kun je vandaag een Eames elephant Chair winnen. Kijk hiervoor op Twinkelbella.nl

 

Koeka Boxkleed wafel Amsterdam 80x100

Winactie: Win een koeka boxkleed twv. €62.95.

In mijn zwangerschap van Lauren werd ik helemaal verliefd op de prachtige babyspullen van het merk koeka.  Nu was mijn vriend het er alleen niet zo heel erg mee eens dat ik onze hele babyuitzet weer wilde vernieuwen. Dus voor mij bleef het bij plaatjes kijken, maar ik mag 1 van jullie wel heeel blij gaan maken met een prachtig boxkleed van het merk Koeka.

Over Babyplus.

Dit boxkleed word beschikbaar gesteld door de webshop Babyplus.nl een webshop waar je terecht kunt voor alles wat maar met babyspullen te maken heeft. Ze verkopen er een heleboel mooie merken zoals Koeka, Baby’s Only en  Done by Deer. De webshop is heel handig ingedeeld met vele sorteerfuncties en zelfs ik, iemand die nogal snel verdwaald in webshops, kon alles er heel makkelijk vinden!

Behalve een webshop heeft Babyplus ook al 20 jaar een echte winkel gelegen in een prachtige oude distilleerderij in Hoorn. Aangezien de winkel nu in handen is van de derde generatie, is het met recht een familiebedrijf te noemen!

Behalve babyspullen, verkopen ze bij babyplus ook heel veel babykleding, postitiemode en accessoires zoals kinderbeddengoed.

babyplus

 

Dan nu de winactie!

Je kunt nu in samenwerking met Babyplus.nl een prachtig boxkleed van het merk Koeka winnen. Deze boxkleden zijn gemaakt van een heerlijk zachte wafelstof en zijn bovendien heerlijk dik en lekker zacht voor je kindje om op te liggen!

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Laat in een reactie achter dat je meedoet en naar welke kleur je voorkeur uitgaat, (Kijk hier voor de beschikbare kleuren)

Like de facebookpagina van Themommydiaries

Volg de Instagrampagina van Babyplus.

Voor een extra winkans zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin.

De winnaar krijgt een persoonlijk mailtje  van mij volgende week en over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

winweek-1024x558

Eames Elephant Chair.

Dan nu de Winactie van Saskia, ze trapt vandaag af met een hele gave winactie! Je kunt bij haar namelijk vandaag een hele bijzondere stoel winnen! De Eames Elephant Chair! Een ontzettend leuke en bijzondere stoer voor je kindje! Wil jij kans maken op deze gave stoel? Neem dan een kijkje op Twinkelbella.nl.

Volg onze Winweek op social media onder #fabululouswinweek !

bron header

Misschien vind je dit ook leuk

125 comments

k de graaf 12 februari 2016 - 12:03

wauw ik ga voor de roze voor mijn zwangere vriendin

Reply
Danielle6 11 februari 2016 - 20:53

Ik doe graag mee voor het boxkleed in mint/pebble. Past helemaal bij onze stijl, en heerlijk zacht voor mijn zoontje 🙂

Reply
Lisanne 11 februari 2016 - 20:13

Bij de andere acties doe ik mee voor mezelf maar deze zou ik graag voor mijn broer willen winnen. Die stoere vent wordt papa..ben super trots op hem. X Lisanne

Reply
Lotte & Saar 11 februari 2016 - 19:48

De sapphire- zilver grey! Hoe cool is die!
Zal bij de roze speeltjes zeker kicken staan!

Reply
Ellen 11 februari 2016 - 19:16

Wow echt te veel gave winacties! Op de valreep wil ik nog proberen mee te dingen naar dit supermooie boxkleed. We zouden de kleur Mint erg mooi vinden!

Reply
Manon 11 februari 2016 - 19:12

Ik doe graag mee! We hebben nog maar 1 boxkleed maar die wil ik toch wel graag een keertje wassen. De grijze zou fantastisch staan! Ik volg de fb pagina met mijn privé account en instagram onder de naam van mijn blog. Bloglovin valt weer onder mijn eigen naam. Lekker verwarrend?

Reply
Fleur 11 februari 2016 - 17:07

Ik zou graag het boxkleed graag willen winnen in de kleur Taupe/Dark Grey

Reply
Ilja W 11 februari 2016 - 13:32

Wat een ontzettend mooi kleedje zeg! Ik doe graag mee voor de kleur Sapphire/Silver grey. Ik volg je ook op Bloglovin’. Liefs, Ilja

Reply
Marian 10 februari 2016 - 17:05

Mijn zusje loves Koeka! met het boxkleed Taupe/Dark Grey zou ik haar graag verrassen! En reken maar dat hij van past komt.

Reply
Cd 10 februari 2016 - 09:01

Koeka is echt mijn favoriete merk! Ik zou hem cadeau doen aan een lieve vriendin die zwanger is in de grijze kleur.

Reply
Nicola 10 februari 2016 - 01:05

Waaw wat een geweldige winactie! Ik ben helemaal Koeka fan! I’m in voor het grijze Koeka boxkleed voor onze baby boy on the way. We hebben net een box gekocht maar zijn nog op zoek naar een mooi boxkleed. Dus deze winactie is precies waar ik op zat te wachten.

Facebook liked, Instagram & Bloglovin followed.

Ik kan niet wachten om onze kleine man op het boxkleed te zien liggen, slapen en spelen.

Wish me luck! *winwinwin*

Reply
Leonie Wijkniet 8 februari 2016 - 18:28

Wat een super leuke winactie en alles van Koeka is zo mooi! Mocht ik winnen, dan heel graag het boxkleed in de mint kleur!

Reply
Floor Verseveldt 7 februari 2016 - 23:16

Wat een geweldige actie.

Ik vind koeka ook echt een leuk merk. Ik kwam er alleen te laat achter tijdens mijn zwangerschap, ik had alles al gehaald.
Wel heb ik de voetenzak teddy ervan voor in de kinderwagen maar hij ligt ook vaak in de box. Onze zoon is nu 3 weken dus hij zou er nog veel plezier van hebben en mama ook ?.

Mijn voorkeur gaat uit naar sapphire/zilver grey

Reply
Floor Verseveldt 7 februari 2016 - 23:17

Ik bedoel dat de zak ook vaak in de box ligt ? Dus ik zou het mooi vinden als hij dan in die zak ligt op een boxkleed wat matcht

Reply
Sabine Mathilda 7 februari 2016 - 13:48

Koeka is zooooooooooooo mooi!! Ik maak heel graag een kansje voor mijn kleine man! De box is nu DE FAVORIETE speelplek van mijn kleine man maar jammer genoeg heeft hij wel eens een ongelukje…Omdat zijn boxkleed dan in de was zit kan hij even niet spelen in de box…Andere plekjes vindt hij niet leuk 🙁

Ik ben echt dol op Koeka en zou dolgraag een kansje maken op een prachtig boxkleed 🙂

Reply
Maud 7 februari 2016 - 08:51

Leuk! De silvergrey/darkgrey zou ik wel willen winnen voor Cas?

Reply
Lianne 7 februari 2016 - 08:25

Wow, wat een warm welkom zal onze kleine hebben met zo een boxkleed! Graag de grijze kleur!

Reply
kempenaers anita 6 februari 2016 - 19:17

zou goed van pas komen graag de taupe/dark uitvoering

Reply
harry brants 6 februari 2016 - 19:00

doe graag mee voor de taupe/dark uitvoering

Reply
Isabelle 6 februari 2016 - 14:38

Helemaal gek van dit merk! Een mintkleurig boxkleed zou super zijn voor mijn zoontje!

Reply
Marianne 6 februari 2016 - 13:40

Wij zouden er graag eentje winnen voor onze dochter Malayka!
En om in de toekomst uw blog te kunnen blijven lezen volgen we op bloglovin en op Facebook 😉

Reply
Laura van der Weide 6 februari 2016 - 12:00

WAUWWWW WAUUW WAUWW!! ??? Hier word je toch helemaal blij van!! Fantastisch dat jullie zoiets weggeven 🙂 Ik doe ontzettend graag mee 🙂 voor mijn beste vriendin ? ? Zwanger van haar eerste kindje ? en dit prachtige cadeau maakt het allemaal nog meer ‪#‎special‬! ?☀ Ik ga duimen in ieder geval en natuurlijk volg ik je op FB/Bloglovin hihi ? 🙂 Groetjes Laura ??

Reply
Kristine 5 februari 2016 - 23:30

Jaaaa ik doe graag mee, na het lezen van jouw verhaal voel ik veel herkenning. Hier hadden wij ook al de hele babyuitzet van onze dochter nog dus onze nieuwe kindje (zoon 1 maand oud) ligt op een saai prenatal boxkleed, als ik toen had geweten wat er allemaal bestond had ik zeker een andere keuze gemaakt. Dus bij deze hoop ik de white/silver grey te winnen!!

Reply
Will 5 februari 2016 - 21:47

Wat een schitterend boxkleed.
De kleur Blauw is mijn favoriet.

Reply
Nadia 5 februari 2016 - 16:46

Wauw! Ik wil graag meedoen voor de mint/pebble. De boxkleden die ik hem moet ik vaak wassen door het spugen dus een extra is nooit weg. En daarnaast, het oog wil ook wel wat natuurlijk ?

Reply
Mandy Kruders 5 februari 2016 - 16:29

Wauw wat een gave winacties!!! Deze koeka boxkleed zou zo goed van pas komen voor onze Liz! We hebben namelijk een zwart witte waarvan ik zelf de stof etc. heb gekocht en toen heeft Liz haar overgrootmoeder (omi) het boxkleed gemaakt. Ik wilde een tweede bijkopen, maar ben hier nog niet aan toegekomen. Wat zou het dan gaaf zijn om hem nu te mogen winnen! En als we dan mogen winnen, heel graag de lichtroze!
Liz heeft ook de koeka voetenzak (tea rose) en dit vindt ze heerlijk!!!

Reply
Annemieke 5 februari 2016 - 15:31

Ik doe graag mee!! ♡ Ik vind de lichtroze prachtig!!
Ik heb geen instagram, maar hoop dat ik toch mee kan doen 🙂

Reply
chen 5 februari 2016 - 12:49

mooi en lekker zacht, voorkeur kleur: silver grey/dark grey

Reply
Mirjam Hellingman 5 februari 2016 - 12:30

Ik doe mee en ga voor de prachtige kleur Mint. Wat een mooi prijs weer!

Reply
Miranda de Jong 4 februari 2016 - 21:09

Jeetje mina wat een gave prijs! Ik doe graag mee voor de grijze kleur. Kan er wel een heel verhaal van maken maar ben gewoon verliefd op het kleed en de kleur…

Reply
Harma 4 februari 2016 - 15:04

Ik doe graag mee met deze leuke winactie!

Reply
Lynn Mahieu 4 februari 2016 - 14:49

Ik vind hem wel leuk in het grijs, maar roze mag eventueel ook wel hoor 😉 (om het toch wat meisjes-actig te houden, hihi) Ik duim alvast heel erg 😀

Reply
Nathalie 4 februari 2016 - 14:39

Wat een leuke actie! Ik zou de mint kleur onwijs gaaf vinden! Past perfect bij de rest ? en ik denk dat de jongens het ook heel mooi vinden! (Vooral lekker vinden om op zo’n chill boxkleed te kunnen liggen natuurlijk)

Reply
Sigrid 4 februari 2016 - 12:44

Ik vond je actief via Marstyle en vind je nu al leuk 😉 Deze actie ook. We hebben een kleintje van twee maanden en ooit hebben we een boxkleed gekregen die door iemand is gehaakt. Ontzettend lief maar eerlijk gezegd vind ik ‘m niet zo mooi maar ik durf m ook niet weg te doen. Niet zo’n stoere moeder hier. Maar als ik nou kan zeggen dat ik een ander kleed gewonnen heb… Anderzijds, het boxkleed begint bij de vierde ook wel echt op te raken hoor. Dus binnenkort trek ik toch maar eens de stoute schoenen aan 😉 (En ik zou kiezen voor de kleur mint/pebble, heerlijk lenteachtig!)

Reply
Dana 3 februari 2016 - 21:50

Oooooooooh wat geweldig deze #fabululouswinweek !
Ik ben vorige maand, 24 dec, bevallen van ons tweede meisje 🙂
Wat een prachtige boxkleden!
Ik maak heel graag kans & heb alle stappen gevolgd.
De kleur Tea Rose/Pebble is mijn favoriet…Wie niet waagt, die wint hem niet !
Van deze kleur worden we helemaal happy !!
Fijne avond, Mvg Dana

Reply
Joyce 3 februari 2016 - 20:33

Ten eerste wat een geweldige winactie! Hier word je als moeder en baby onwijs blij van 😀 ons zoontje Fabian heeft een moeilijk start gehad doordat hij na 1.5 week na de geboorte in het ziekenhuis is beland met een sepsis in zijn bloed heftige tijden achter de rug. Gelukkig gaat het nu erg goed met hem. Op zijn eczeemhuid na. Omdat hij hier erg veel last van heeft gebruik ik alleen maar fijne zachte materialen om zijn huid zo min mogelijk te prikkelen. Het zou Gewelig zijn als wij en dus Fabian dit mooie boxkleed mag winnen. We vinden de kleur munt groen/blauw erg mooi! Bedankt voor deze geweldige win actie. Degene die heb zal winnen is er vast en zeker heel blij mee.

Reply
Nashuely Axwijk 3 februari 2016 - 18:58

Leuk! Wij doen mee voor de Baby Pink 😀

Reply
marjolein 3 februari 2016 - 16:11

Doe heel graag mee !
Ik ga voor de taupe/dark uitvoering.

Reply
marijn 3 februari 2016 - 15:00

Oooh mooi zeg in white/silver ?

Reply
Nicolien 3 februari 2016 - 13:41

Ik wil graag meedoen voor een mintkleurig boxkleed. Ik hoor iedereen altijd vol enthousiasme praten over het Koeka boxkleed, maar vind ze zelf nogal prijzig, dus deze winactie komt perfect uit! Ik volg je op bloglovin, volg Babyplus op instagram en heb je facebookpagina geliked.

Reply
Kleine_huismus 3 februari 2016 - 13:20

Die zou zo goed van pas komen! ♡ de mintkleur!

Reply
miranda aalders 3 februari 2016 - 11:08

heel graag de mintkleur!

Reply
Daisy 3 februari 2016 - 10:05

Ik zou graag meedoen voor een boxkleed in de kleur mint! Onze hele babykamer heeft deze kleur 🙂

Superleuke actie! Heb zelf de maxicosivoetenzak van Koeka en ben er heel blij mee.

Reply
Alyt 3 februari 2016 - 09:52

Doe ook heel graag mee voor mijn aanstaande baby gastkindjes. Wat een prachtige collectie van KOEKA!
En wat zou ik graag het boxkleed mint/pebble willen winne…….

Reply
Marieke de Bree 3 februari 2016 - 09:12

Wat een leuke winactie! Ik zie mijn dochtertje al liggen op een prachtig Boxkleed in de kleur mint! ?

Reply
Cindy 3 februari 2016 - 09:06

Ik loot graag mee voor de babypink/white

Reply
Jenifer 3 februari 2016 - 08:32

Wij doen mee voor mijn zus ♡
Voor haar graag de kleur white/silver. We zijn samen zwanger en beide 33 weken! Hoe klein is die kans hè! ☆..
#inforthewin ?

Reply
janine 3 februari 2016 - 08:16

Ik wil heel graag meedoen met deze winactie! Het liefst met een neutrale kleur! Voor m’n. Schoonzus!!

Reply
Anna Wienen 3 februari 2016 - 05:56

Wooww wat mooi… Ik zou graag de tea rose willen winnen.. Koeka is echt geweldig.. Ik hoop dat onze kleine gauw komt, was 29 jan al uitgerekend..
Facebook: Anna York

Reply
Manouk 3 februari 2016 - 05:46

Wat een gave winactie weer! Ik wil graag mee doen voor ons dochtertje die eind juni geboren wordt! En dan dus ook de lichtroze versie. De producten van Koeka vind ik erg fijn, wij hebben er alleen helaas zelf op dit moment geen budget voor zulke dure (maar wel mooie en fijne!!) producten.

Reply
Mireille 2 februari 2016 - 23:32

Aangezien mijn dochtertje helemaal tot rust komt in de box doe ik graag mee voor de pink/white! ?

Reply
Annette de Graaf 2 februari 2016 - 23:25

Helemaal in luffffff met Koeka! Mijn allerliefste vriendinnetje is over 3 weken uitgerekend van een dochtertje (heeft al 2 zoons) en zit midden in de verhuizing… Ze krijgen onze box en het zou zooooo gaaf zijn wanneer wij haar kunnen verrassen dat er zo’n prachtig boxkleed bij komt!!
Baby Pink zou ze geweldig vinden voor haar eerste meisje ?????

Reply
Iris 2 februari 2016 - 22:40

Wat een suuuuuper gave winactie. Mijn lieve tweelingzus, die alles voor mij betekent, gaat binnenkort bevallen van een meisje. Dit cadeau zou ik haar heeeeel graag willen geven. En als het mijn beurt is heb ik er zelf ook plezier van 🙂
Graag de Silver/grey gezien de kinderkamer al erruug roze is!

Reply
bodine 2 februari 2016 - 22:18

Ik doe graag mee voor het nichtje dat op komst is! Ik zou gaan voor de kleur baby pink ?

Reply
Lieke blondeel 2 februari 2016 - 21:58

Wat een super leuke actie ! Zou super
Zijn voor m’n kleine ? Ik vind de taupe
Kleur echt prachtig en doe graag mee ! Ik volg je op bloglovin???

Reply
Fleur 2 februari 2016 - 21:37

Ik vind de spullen van Koeka altijd erg fijn en zo lekker zacht! Ik doe graag mee voor de Sapphire

Reply
Melissa 2 februari 2016 - 21:17

Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor het boxkleed baby pink!

Reply
lieke 2 februari 2016 - 20:44

ik doe heel graag mee aan deze winactie omdat ons zoontje op het prachtige roze koekakleed van zn zus moet liggen! dus een blauwe of groene zou top zijn!
overige acties heb ik uitgevoerd 🙂

Reply
Roxanne 2 februari 2016 - 20:18

Ik vind Koeka zooo tof! Ik heb voor M de voetenzak voor in de maxicosi. Super! Ik zou voor mint gaan qua kleur 🙂

Reply
Simone 2 februari 2016 - 20:09

Wat een gave winactie is dit! Ik doe gezellig mee. ik vind de mintgroene erg leuk 🙂

Reply
Johanneke 2 februari 2016 - 19:58

Wat een toffe actie, ik zou deze graag winnen voor mijn zus die in de zomer uitgerekend is. Na 5 jaar krijgt ze weer een baby, maar ze had alles weg gedaan, dus moet er weer veel nieuw gehaald worden. Dit lijkt me een leuk begin , en echt een verassing.
Bij haar in huis staat de taupe kleur of de donkergrijze vast erg mooi

Reply
Sanne 2 februari 2016 - 19:56

I love koeka!! Mint groen is mijn favoriet! Komt erg mooi uit met onze tweede kleine wurm opkomst ? Duimen draaien maar!!

Reply
Ilze 2 februari 2016 - 19:38

Jaaa! Leuk! De zacht roze is erg leuk! Zal mijn kleine meid blij meer zijn!

Reply
Leonie 2 februari 2016 - 18:10

Oh, die winacties komen als geroepen! Nu dat ik zwanger ben is het echt heel erg leuk om hieraan mee te doen!
Ik doe mee voor de kleur Taupe/Darkgrey; pas perfect bij onze Taupe muur in de woonkamer:)

Reply
Kelly 2 februari 2016 - 15:23

Super gaaf vooral die mint!!!! ???

Reply
Astrid 2 februari 2016 - 14:14

Jaaaaa leuk!! Kocht Koeka via marktplaats dan was het tenminste betaalbaar. Maar een mooi lichtgrijs kleed zou helemaal bij ons interieur staan. Duimen voor deze kleine baby dus dat hij/zij straks lekker op een splinter nieuw Koeka boxkleed kan spelen

Reply
Cindy 2 februari 2016 - 13:59

Ik doe heel graag mee, over 7 weken ben ik uitgerekend en een boxkleed van Koeka is helemaal geweldig. Ik vind ze prachtig, maar ze zitten een beetje boven mijn budget. Het zou geweldig zijn om een boxkleed van 80×100 in de kleur Stone/White te winnen, dat past zo mooi bij de rest van ons interieur. Ik volgde je overigens al op Bloglovin’, net als Saskia!

Reply
Tanja Schouten 2 februari 2016 - 12:24

Jaaaaaa leuk! De kleur sapphire is echt gaaf, en babyplus daar woon ik vlakbij 🙂

Reply
Sanne 2 februari 2016 - 10:58

Het boxkleed in de kleur sapphire zou heel mooi staan in onze box die al klaar staat voor ons kleintje die binnen nu en 4 weken geboren gaat worden!

Reply
Sanne 2 februari 2016 - 10:34

Een boxkleed in babyblue zou fantastisch zijn aangezien onze eerste een jongetje gaat worden ?

Reply
Drie 2 februari 2016 - 10:19

Wat een leuke winactie zeg! Ik hoop snel zwanger te zijn want ik vind koeka zo’n leuk merk!
Ik volg je op bloglovin en heb je winactie gedeeld op instagram. Facebook heb ik niet…
De mintkleur vind ik het mooiste… Aangezien we veel minttinten in huis hebben.

Reply
manon toemen 2 februari 2016 - 07:38

Wauw! Ik vind koeka ook super. Het prijskaartje wat minder maar wat hebben ze prachtige spullen. Ik zou voor mint gaan!

Reply
Nina 2 februari 2016 - 07:13

Ik ben dol op Koeka!
Heb ook Ook redelijk veel dingen van het merk voor ons meisje!
Maar een Boxkleed ontbreekt nog, je zou er ons heel erg bij mee maken!
Dan zou ik voor de grijze kiezen! :’)

Reply
Nadia 2 februari 2016 - 01:24

Heel leuke actie! Ik doe graag mee. ?
Ik vind de Koeka boxkleed in mint heel mooi.

Reply
Anoniem 2 februari 2016 - 00:16

Wat een leuke winactie zeg! Ik ga voor de kleur sapphire silver / grey.

Reply
Hanna @ eenbezigbijtje.nl 1 februari 2016 - 22:54

Wat een mooi boxkleed. Ik doe graag mee voor een vriendin die bijna een kindje krijgt en bij hun past de kleur mint erg goed!

Reply
marijke 1 februari 2016 - 22:26

Ik doe graag mee. Echt mijn favoriete merk! Ik vind de kleur taupe/Grey erg mooi voor mijn verwachte zoontje..
Ik heb verder aan alle voorwaarden voldaan!

Reply
Cecarolien 1 februari 2016 - 22:01

Ik doe héél erg graag mee! Ik heb voorzien in alle voorwaarden 🙂
Momenteel gebruik ik een lelijk groen boxkleed puur omdat ik nog geen mooie gevonden heb, heb ik wel maar die vallen buiten mijn budget, net zoals deze..Dus ik waag me er gewoon op! Mijn voorkeur qua kleur zou zijn Tea Rose of Baby pink

Liefs,

Reply
Pham 1 februari 2016 - 21:57

Wauw super leuke actie ik doe graag mee voor de boxkleed in de prachtige kleur tearose!

Reply
Milou 1 februari 2016 - 21:52

Wauw, super leuke actie!! Ik doe graag mee en ga voor de kleur sapphire voor mijn babyboy die in juni wordt verwacht!

Reply
Rachel 1 februari 2016 - 21:36

Super leuke actie! Ik doe graag mee! Mintgroen vind ik erg mooi!

Reply
haia 1 februari 2016 - 21:22

Wat zijn ze prachtig. De taupe/dark grey vind ik super, en zie mijn kleine meid al liggen hierop. Ben reuze benieuwd wat nog komt deze week van jullie twee.

Reply
Marloes 1 februari 2016 - 21:19

Waaauww! Ik doe mee! De
Tea rose/ pebble graag ?

Reply
Dorien van Nijhuis 1 februari 2016 - 21:07

Megafan van Koeka! Wat een geweldige producten maken zij. Mooie zachte kwaliteit, en dat is toch wat je wilt voor je kindje. Ik had twee heerlijke ‘boxkinderen’ en wijtte dat ook een beetje aan dat heerlijk zachte wafelkleed van Koeka. In 2009 kreeg ik mijn dochter waar ik een roze/oranje boxkleed voor kocht van dit mooie merk, en toen onze zoon geboren werd kwam de groen/blauwe variant van het kleed in huis. En wat hebben ze gespeeld in de box! Ik doe heel graag mee aan deze actie, want ik gun mijn beste vriendin die binnenkort hun kindje verwacht ook zo’n zoet kind wat uren speelt in de box. En dan móet je zo’n Koeka boxkleed hebben hoor ;-), want welke baby/dreumes wil er nu niet spelen op zo’n heerlijk zacht kleed? Ik ga voor de Stone/White variant en natuurlijk Follow ik Babyplus op Instagram en Themommydiaries op Facebook :-)! Leuke actie!

Reply
Marielle 1 februari 2016 - 21:00

Super leuk! Ik doe graag mee voor de saphirre silver!

Reply
yasmin 1 februari 2016 - 20:57

Ohhhh deze boxkleden zijn zo mooi!!!! Ik doe graag mee voor ons kleine meisje, ze ligt nu op een tweede hands boxkleed dat we gratis bij onze box kregen. Dus we kunnen zo’n prachtig kleed van Koeka goed gebruiken!
Ik doe mee voor de kleur baby pink / white.

Reply
Eefje 1 februari 2016 - 20:46

Zooo mooi inderdaad die spullen van Koeka! Ik doe mee voor de white/silver!

Reply
Angelique 1 februari 2016 - 20:40

Ik doe heel graag mee voor een toekomstig kindje. Je kunt het maar beter alvast in huis hebben toch? Ik volg overal! Zowel Saskia als jou. En de kleur? Hmm een neutrale grijze denk ik.

Reply
dolinda 1 februari 2016 - 20:19

Weer zo’n toffe actie!!

Zou graag de tea rose willen winnen, voor de kleine meid straks in mei?

Reply
Leonora 1 februari 2016 - 20:19

Ohhhh koeka is zo’n mooi merk! ? Omdat wij een tweede kleintje verwachten over 7 weken doe ik graag mee met deze te gekke actie. Graag de kleur sapphire/silver grey omdat we het geslacht niet weten en ik dit een mooi kleurtje vind wat voor beide kan!

Reply
Lien mosselmans 1 februari 2016 - 20:12

Het fel roze kleurtje zou hier mooi staan!

Reply
Alicia - Adventurousmom.me 1 februari 2016 - 20:06

Leuke win actie, ik vind de Koeka dingen ook super mooi! Ook goed om meer over andere webshops te lezen, zeker als het een familie bedrijf is vind ik het leuk om daar eens een kijkje te nemen.
Mijn voorkeur gaat uit naar mint 🙂

Reply
janske 1 februari 2016 - 20:05

Wat een toffe winactie! Ik doe heel graag mee voor de Mint/Pebble kleur, die is echt heeeeeel erg mooi en heerlijk zacht 🙂

Reply
Janske 1 februari 2016 - 20:06

ik volg je op alle kanalen 🙂

Reply
Melissa Polfliet-deJonge 1 februari 2016 - 20:00

Wow wat gaaaaaf! En de mint kleur is zooooo mooooi ? hij is echt prachtig en lijkt mij ook heerlijk zacht ? echt een knuffelbaar boxkleed. Daar zal ons boefje wel heerlijk op liggen en spelen. Super actie ? wij gaan duimen. En volg je natuurlijk op fb insta en bloglovin ?

Reply
Madelaine 1 februari 2016 - 20:00

Ja ik doe mee! Ik zou heel graag een zachtroze variant willen voor in Jasmin haar box. Alles is nu grijs met wit en stiekem vind ik dat pastelroze heel leuk. Je zou er ons heel erg blij mee maken :).

Reply
Precilla den Daas 1 februari 2016 - 19:57

Wauw ik ben gek op koeka. Helaas moest ik kiezen tussen een voetenzak voor de maxicosi of een geweldig boxkleed. ik heb voor de voetenzak gekozen en wat hebben we daar plezier mee. Feline ziet er nog liever uit als ze lekker ingepakt is. De kleurtjes daar kun je toch bijna niet uit kiezen? Ik ga voor de kleur Tea Rose want met zo’n lief meisje in huis kun je nooit genoeg roze hebben!

Volgen deed ik al, nu bloglovin er nog even bij 😀

Reply
Jess 1 februari 2016 - 19:54

Argh, deze week ga ik duimen, wat een leuke items. Bloglovin volgde ik je al, Facebook is ook nu ook in orde.
Ik kies de kleur White/zilver. Aangezien dit ons eerste kindje is , kiezen we neutrale items, zodat ze nog dienst kunnen doen als baby2/3 een jongen zou zijn ;-).

Reply
Jess 1 februari 2016 - 19:55

Blijkbaar volgde ik je al op Facebook, oeps!

Reply
Sangeeta 1 februari 2016 - 19:47

Ik doe ook graag mee! Kleur grijs.

Reply
Linda 1 februari 2016 - 19:36

De mintgroene zou super zijn!

Reply
Tamara TS 1 februari 2016 - 19:34

Wat een fijne actie! Ik doe heel graag mee voor een boxkleed in de kleur aubergine/taupe, precies de kleuren van onze woonkamer.
Ik heb alle stappen gedaan. (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram @paramara1982)

Reply
Esther 1 februari 2016 - 19:31

Wauw wat een super winactie!!!
Ik doe graag mee voor de zilver grey/ darkgrey
Prachtig!
Ik ga duimen
Liefs Esther

Reply
Neelke 1 februari 2016 - 19:20

Wat leuk dat jullie een gezamenlijke winactie week houden! En dan ook nog met zo’n leuk boxkleed van Koeka, ik vind Koeka een prachtig leuk merk, dus ik doe graag mee, want ik ben nog boxkleed-loos. Ik vind de kleur taupe/dark grey erg mooi. Succes met jullie winactieweek!

Reply
Alicia 1 februari 2016 - 19:14

Kwijl Kwijl. Prachtige boxkleden!
Ik doe graag mee voor de silver grey/dark grey!

Reply
Patricia 1 februari 2016 - 19:00

Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor de kleur mint/pebble. En nu maar duimen…

Reply
Mathiske's mama blog 1 februari 2016 - 18:22

Wat een gave acties!! Ik doe graag mee voor een mintgroen boxkleed!!

Reply
priscilla 1 februari 2016 - 18:16

Wat een geweldige winactie! Ik doe heel graag mee voor de kleur baby pink. Ik ben dol op Koeka (lees verslaafd) hihi. Een box kleed mist nog.. dus ik zou hier super blij van worden. Ik heb alle stappen gedaan. Liefs Priscilla

Reply
Tamara 1 februari 2016 - 18:06

Wat een leuke actie zeg! Ik ben net zo verliefd op Koeka als jij 🙂 inmiddels begint onze baby uitzet voor ons dochtertje (half mei komt ze als het goed is) redelijk compleet te worden… Waar we nog naar op zoek zijn is een verschoonkussenhoes EN een boxkleed; het liefst allebei van Koeka! Ik ben fan van Taupe en Sapphire 🙂

Reply
Kim 1 februari 2016 - 17:59

Super leuke actie. Mint/Pebble zou helemaal fantastisch zijn als onze kleine man (die elk moment kan komen) daar straks op kan liggen!

Reply
Monique 1 februari 2016 - 17:47

Ik doe mee met deze leuke winactie! ?Wat een super mooi boxkleed vooral de mint kleurige.

Reply
Bregje 1 februari 2016 - 17:10

Goed bezig dames! Ik sla deze actie over!

Reply
natasia 1 februari 2016 - 16:52

graag doe ik mee voor mijn lieve schoonzus die een jongen krijgt vindt koeka echt zo mooi lief merk voor baby’s
jammer dat ik geen baby’s meer heb

Reply
Iris 1 februari 2016 - 16:08

Supergaaf wat jullie samen voor elkaar hebben gekregen zeg! Goed bezig! Ik vind Koeka een prachtig merk en had er ook veel van in huis. Nu heb ik het niet meer nodig, maar mijn zusje gaat over 8 weken bevallen en zij heeft nog geen boxkleed. Ze vind ze zo duur (I know, haha!). Hij staat op de planning om bij de babyshower cadeau te doen, maar dit zou natuurlijk helemaal gaaf zijn! Wit met lichtgrijs zou ze supergaaf vinden.

Reply
Kimberley 1 februari 2016 - 15:49

Wat leuk om het samen te doen! Ik doe mee, voor de kleur mint of wit/zilver. Echt heel gaaf, maar wel boven ons budget, dus zou heel leuk zijn 🙂

Reply
Vera 1 februari 2016 - 15:46

Wat een leuke actie! Ik zou erg graag meedoen voor de Sapphire, ik ben helemaal verliefd op de kleur en de kwaliteit van Koeka is altijd zo ontzettend fijn! En ik volg je op Bloglovin ☺

Reply
jodi - liefthuis 1 februari 2016 - 15:46

Gave winweek, ik hou jullie extra goed in de gaten. Dit boxkleed mag iemand anders heel erg blij mee worden, wij hebben al een (zelf gemaakt) boxkleed. Dus succes iedereen.

Reply
Bonita 1 februari 2016 - 15:40

Ooooh. . Wat een gave actie! De kleur baby pink staat al een poosje op mijn wish list. Het geslacht was een verassing dus alles in neutrale kleuren gekocht. Nu we een meisje hebben mag er wat meer roze komen ?

Reply
Saram 1 februari 2016 - 15:22

Ik doe graag mee voor de roze versie!

Reply
Fleur 1 februari 2016 - 15:22

Ik kom net van de site van Saskia en daar zei ik ook al dat ik het een heel leuk idee vind; samen een winweek houden. Wat een leuke spullen heeft die webshop! Ik doe ook gezellig bij jou mee voor dit mooi boxkleed, het liefst een grijze. Kate zit nog iedere dag in de box en regelmatig een dagje zonder omdat haar boxkleed dan in de was zit, dus één extra is welkom 🙂 Ik volgde je natuurlijk al op Facebook en Bloglovin’. Succes deze week!

Reply
Liess 1 februari 2016 - 15:20

Koeka is geweldig, ben zo verliefd op de zachte wafels… maar wel een beetje boven ons budget, maar mag van mijn lieve man dan wel een boxkleed van koeka kopen (en meer niet haha) … twijfel nog heel over de mint kleur of de grijs.
Mocht ik er 1 via jou kunne winnen heb ik budget voor meer koeka spullen haha!!

Reply
elisabeth maria martina 1 februari 2016 - 15:17

de roze is prachtig

Reply
Marije 1 februari 2016 - 15:15

Ik snap je voorliefde voor Koeka, die is hier namelijk ook flink aanwezig! Toen ik hoorde dat ik zwanger wás van een meisje kocht ik o.a. een roze boxkleed van Koeka. Maar dit vond ik zo vloeken met ons interieur dat ik hem laatst heb verkocht. De grijze variant zou veel beter staan in onze woning! Ik zou deze dus kiezen :-).

Reply
Heleen 1 februari 2016 - 15:14

Koeka is inderdaad een prachtig merk. Door de prijs heb ik mezelf nooit getrakteerd op dit merk, daarin zou het een te beter zijn om te winnen ☺. Ik vind de kleur Mint erg mooi voor zowel een jongetje als meisje

Reply
leentje vonk 1 februari 2016 - 15:14

Mijn Broertje Quint Brouwer (20) en zijn vriendin Marina Jägers verwachten in juni hun eerste kindje. binnen een paar maanden van afgestudeerde tieners naar uitwonend, samenwonend en werkende ouders. Ik ben trots op ze hoe hun alles zo doen en weet zeker dat ze het saampjes wel gaan redden. Met Marktplaats en een pot verf kom je al een heel eind. Toch zou een beetje hulp geen kwaad kunnen, alles is al zo vreselijk duur. Helemaal als alles tegelijk komt. Dus mocht ik deze prachtige Koeka boxkleed mogen winnen dan gaat hij (samen met mijn oude box) naar hun, want zij kunnen zo’n prachtig zacht kleed straks meer dan hard gebruiken. ?
(Ik doe dolgraag mee voor een grijs boxkleed, net als hun woonkamer muur.)

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.