De eerste dagen klussen! + Foto’s.

by Tamara

Hooooi! Nou, mocht je het nou helemaal gemist hebben, Miep hier heeft een huis gekocht! En wat voor eentje! Vorige week donderdag kregen we de sleutel en sindsdien zijn we heel druk bezig met klussen! Ik probeer het een beetje bij te houden op social media omdat ik het dan later terug kan kijken en ik vind jullie reacties zo ontzettend leuk! Op de eerste dag had ik gewoon alleen al 300 reacties op mijn stories op instagram! Vind ik echt heel tof! Dus kom maar op! Haha! We zijn nu drie dagen bezig en hebben al best veel gedaan! Het is een beetje een rommelige blog, maar kijken jullie mee?

De eerste dagen klussen.

Als er één ding is dat ik zeker wist over wat ik wilde in het nieuwe huis, was dat ik graag kleur wilde! Mooie rijke diepe kleuren! In ons huidige huis zijn we altijd voor veilig gegaan. Maar ik heb zo vaak gezien dat donkere kleuren juist ook heel mooi kunnen zijn! In ons nieuwe huis hebben we hele grote ruimtes, dus dan kun je best wel wat kleur gebruiken! Ik heb de kinderen gevraagd wat voor kleur ze op hun kamer wilden. Dat was Groen bij de jongens, blauw bij Lauren en Sarah zei roze. Dus dat is het geworden!

Floris zijn kamer is Greyed Green van Flexa

Floris zijn kamer is Greyed Green van Flexa

Camouflage Green van Flexa

Maxims kamer is Camouflage Green van Flexa. Hier ligt de nieuwe vloer er ook al in! Deze vloer komt overal boven! Mooi is hij he?

Heart wood van Flexa

Sarah’s kamer is Heart Wood van flexa. Een hele mooie paars roze kleur! Op deze foto lijkt hij heel donker, in het echt is het een supermooie warme kleur

Flexa blueberry dream

Lauren wilde graag een blauwe kamer! Het werd Blue Berry Dream van Flexa! Haar accessoires zijn goud en haar meubeltjes wit! Ik denk echt dat het heel erg mooi gaat worden!

Foto van de vloer.

De nieuwe vloer voor boven

Wat hebben we allemaal gedaan?

Voor mijn gevoel gaat het allemaal heel langzaam en schiet het maar niet op. Vrijdag willen we over en voor die tijd moet er nog een heleboel gebeuren. Komende week zijn de kinderen allemaal op school en dan kunnen we lekker doorzetten! We hebben tot nu toe alles samen gedaan en als je daar rekening mee houdt, gaat het best wel snel!

We hebben tot nu toe:

  • behang verwijderd.
  • Twee kamers hebben een nieuwe vloer.
  • Kozijnen en deuren beneden geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt.
  • De kinderkamers en onze kamer geschilderd.

Komende week moeten er nog een heleboel dingen gebeuren. De overlopen en de andere slaapkamers moeten nog een vloer. Op onze kamer komt nog heel tof behang van KEK Amsterdam, maar hij moet nog een keer overgeschilderd worden omdat de verf niet helemaal goed gedekt heeft. Beneden moeten we nog vloeren leggen en de woonkamer moet nog geverfd. Natuurlijk zijn er nog een heleboel andere dingen die we willen doen. Maar eerst maar even kijken hoe ver we hiermee komen!

Goed, nog wat foto’s! Dat is het leukste toch?

Deze foto kregen we van de oude bewoners! Hij krijgt een heel mooi plekje in huis! Oh ik ben zo verliefd op dit huis! Kijk hoe mooi!

kozijnen zwart verven

We hebben de kozijnen van de achterdeur en de ramen allemaal zwart geverfd. Waren heel wat laagjes voor nodig! haha

80 m2 laminaat! Daar kan ik mijn huidige huis mee vol leggen. Hier is het alleen voor boven! haha

Onze opzichters kijken even of we het wel goed doen.

De eerste plantenkinderen hebben een plekje.

Maxim is helemaal weg van zijn uitzicht. Hij blijft maar naar de hertjes kijken!

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Anoniem 9 oktober 2020 - 11:52

Ontzettend leuk om te zien! Wordt zeker prachtig!

Reply
Anoniem 5 oktober 2020 - 08:12

Geweldig huis. Heel veel woongenot gewenst

Reply
Chantal 5 oktober 2020 - 07:49

Geweldig mooi 😍😍😍😍😍😍😍😍

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.