De eerste dag van de herfst | hoofdstuk 38

by Tamara

Rosie.

Die paar woordjes zorgden ervoor dat alle remmen losgingen en we ons vol overgave op elkaar stortten. Voor ik het wist had hij me tegen het raam aan gedrukt en zorgde hij ervoor dat ik geen kant op kon. Ik voelde aan alles dat hij de leiding wilde hebben, maar die zou ik hem niet zo makkelijk geven. Ik haakte mijn vingers achter de kraag van zijn overhemd en trok hem naar me toe. Zonder dat mijn lippen de zijne verlieten, begon ik knoopje voor knoopje zijn overhemd los te knopen. Ik nam mijn tijd en merkte dat hij ongeduldig begon te worden. Net toen ik bij het stukje was dat nog in zijn broek gestopt zat, stopte ik even om zijn riem los te maken. Ondertussen was hij begonnen met het openen van de talloze knoopjes van mijn jurk en ik voelde dat het hem frustreerde dat het niet snel genoeg ging. ‘Hebben we haast Pretty boy?’ Vroeg ik zachtjes. ‘Plaag me niet zo lastpak.’ Grinnikte hij, waarna hij zijn handen onder mijn bovenbenen haakte en me optilde. Ik lachte en sloeg mijn benen om hem heen, terwijl hij naar de slaapkamer liep. Daar drukte hij me tegen de muur en zoende hij me opnieuw. Al snel verlieten zijn lippen de mijne en met één ruk scheurde hij mijn jurk open, wat een geratel van vallende knoopjes die op de grond liepen opleverde. ‘Vind je dat normaal?’ Vroeg ik, maar voordat ik nog meer kon mopperen legde hij me het zwijgen op door af te dalen naar mijn hals en sleutelbeen.

Het was overduidelijk dat hij wist wat hij aan het doen was en dat hij geen zin had in tegenspraak van mijn kant, want elke keer als ik iets wilde zeggen deed hij iets waardoor ik naar adem hapte of niet meer uit mijn woorden kwam. En dan waren we nog niet eens bij de daad zelf..

Het duurde even voordat ik doorhad dat hij me aan het terugpakken was voor mijn getreuzel van net. Hij nam overal zijn tijd voor en dat zorgde ervoor dat ik helemaal gek werd en hem uiteindelijk zelf meesleepte naar het bed, waar ik bovenop hem ging zitten. Nadat hij de leiding had gehad over het eerste gedeelte, was nu de beurt aan mij. Ik haakte mijn beha los en gooide hem op de grond en genoot van zijn gezicht terwijl hij naar me keek.

Nog voor ik begonnen was, rolde hij me ineens om en klemde hij me op het bed. Hij leek net zo lang door te willen gaan met plagen tot ik het niet meer volhield, maar daar zou hij niet mee wegkomen. Ik kantelde mijn bekken en voelde hem ineens in me komen, iets wat hem duidelijk ook verbaasde. Ik legde mijn handen achter zijn nek en zoende hem weer, terwijl we samen één leken te worden.

Urenlang lagen we in bed, naast het bed en uiteindelijk zelfs in de douche die eigenlijk bedoeld was om even af te koelen. Na het douchen kropen we weer in bed en maakten we er een einde aan, waarna we beide uitgeput in slaap vielen.

Het begon al te schemeren buiten toen we weer wakker werden en lui rekte ik me uit in het enorme bed. ‘Hé ben je weer wakker?’ Vroeg hij, terwijl hij mijn nek weer kuste. ‘Hé Romeo, gun me ook even wat rust om bij te komen ja?’ Hij lachte en keek me beteuterd aan. ‘Oké vooruit, ik zal niet meer aan je zitten. Mag ik je dan wel wat te eten aanbieden?’ Ik knikte en keek toe hoe hij uit het bed stapte en zijn boxershort weer aantrok. ‘Je gaat me toch niet vertellen dat je ook nog kunt koken he?’ Vroeg ik terwijl hij de slaapkamer uitliep. Ik hoorde hem lachen en een paar seconden later kwam hij terug met een aantal folders in zijn handen. ‘Nee, zoals je al kon merken heb ik heel veel talenten, maar ik kan écht niet koken. Mijn moeder ook niet trouwens, mijn vader kookte vroeger altijd. Ik ben wel heel goed in eten bestellen.’ Hij gooide me de stapel folders toe en liet me kiezen waar ik zin in had. Uiteindelijk koos ik voor Chinees en liet hem een aantal dingen kiezen. Ik wilde net uit bed gaan om me aan te kleden, toen ik mijn gescheurde jurk op de grond zag liggen.

‘Je hebt nu wel mijn favoriete jurk gesloopt he? Hoe moet ik nou weer naar huis vanavond?’ Hij haalde zijn schouders op en keek naar de jurk. ‘Van mij mag je best zo blijven rondlopen hoor.’ Ik sloeg mijn armen over elkaar voor mijn naakte bovenlichaam en keek hem boos aan. ‘Ehh, ja. Nee dat is vast een succes als ik straks zo naar huis rijdt.’ Hij schudde lachend zijn hoofd en opende een kledingkast, waar hij een wit overhemd uithaalde en naar me gooide. Ik trok hem aan en draaide een rondje. ‘En? Hoe staat hij me?’ ‘Hmm, ik vond je leuker zonder kleren.’ Hij liep naar me toe en begon aan de knoopjes te plukken, maar voordat hij weer eentje los kon maken, ging de bel al.

We aten samen voor de televisie en kletsten over van alles en nog wat. Hij vertelde van alles over zijn jeugd, zijn familie en waarom hij advocaat had willen worden. Ik vertelde over mijn leven tot nu toe, de keren dat ik van school gestuurd was en de reden dat ik uiteindelijk bij Nieland Marcus terecht was gekomen. Anders dan eerdere vriendjes die ik gehad had, luisterde hij naar alles wat ik te vertellen had en het voelde helemaal niet gek om hem dingen te vertellen die best wel privé waren. Ik vertelde over mijn broertje, die ik verloren was, over mijn stiefvader die ik me niet meer herinnerde en over mijn vader die de eerste vijf jaar van mijn leven gemist had.

Maar ik vertelde hem ook over de leuke dingen. Alle familievakanties die we in het vakantiehuis op Mallorca hadden gehad. Samen met mijn opa en oma die nu op dit moment in een camper door Europa aan het trekken waren. Het werd later en later en toen ik gaapte, merkte Noah op dat het al half twee was, veel te laat om nog naar huis te rijden. Samen kropen we in het grote bed en in zijn armen viel ik in slaap.

Alles leek perfect en ik voelde me echt ontzettend gelukkig. Maar toch bleef dat stemmetje in mijn achterhoofd zeggen dat dit niet goed was, dat deze regels er niet voor niets waren en dat ik fout bezig was. Of ik echt een grote fout maakte? Daar zou ik heel erg snel achterkomen.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.