De nieuwe Newborn en baby collectie van Zeeman.

by Tamara

Vandaag laat ik jullie bijna de hele baby en newborncollectie van de Zeeman zien! Ik ben echt zelf echt ontzettend enthousiast over, want wat een ontzettend leuke items zitten ertussen!  Ik plaatste gisteren al een blogje over de nieuwe kindercollectie en omdat hier zo leuk op gereageerd werd, wil ik jullie de baby en newborn collectie niet onthouden!

Vroeger was Zeeman in mijn ogen altijd een winkel waar mensen kwamen die weinig te besteden hebben. Nu ik zelf moeder ben ben ik daarin helemaal omgedraaid! Want stiekem kan ik bij de Zeeman altijd veel beter slagen dan bij de grotere en vooral duurdere kledingketens! Ik heb een heeeeele lange blog voor jullie met alle leuke items uit de nieuwe collectie! Vooral die voor jongens is heel erg leuk!

timthumb (1)

Waar de kids collectie was afgeleid van de ‘sailor trend’, zo heeft de newborncollectie ook een waterthema. De hele collectie heeft printjes met visjes en andere waterdiertjes zoals zeepaardjes en walvissen! Ontzettend leuk! De hoofdkleuren van de collectie zijn oranje, blauw en wit. Er zitten dus niet echt duidelijk meisjeskleuren tussen! Maar dat maakt deze collectie niet minder leuk! timthumb (4)

De hele collectie bestaat uit boxpakjes, badcapes, mutsjes, rompers, vestjes en nog veel meer! Allemaal voor Zeeman prijsjes! timthumb (3)

Maar ook de gewone babycollectie is erg leuk! Met lieve kleurtjes, stipjes, streepjes en dierenprint! Ook hebben ze wat stoerdere items voor kleine dametjes en heertjes! Het valt me elke keer op hoe goed Zeeman met alle trends meegaat! Waar ik eerst dacht dat ze daar alleen oubollige kleding hadden, ben ik echt helemaal van mening veranderd! Want wat een ontzettend leuke kleding hebben ze er! En voor de prijs hoef je het absoluut niet te laten! Kijk hieronder voor een heel groot deel van de nieuwe collectie voor baby’s!

]

Vinden jullie al die kleertjes niet ontzettend stoer? Vooral de baby jongens collectie vind ik echt ontzettend leuk! Met dat baseball jasje en die stoere joggingbroeken!

Ben je benieuwd naar de hele collectie? Kijk dan op Zeeman.com of bezoek een zeeman winkel bij jou in de buurt!

Bron afbeeldingen

Misschien vind je dit ook leuk

13 comments

Nicoline 2 maart 2016 - 14:31

Wat een leuke spulletjes allemaal! Dat grijs met wit is zo lief! Helaas niet meer voor Elisa, maar krijg wel kriebel bij al het zien van dat kleine spul haha!

Reply
Leonie 2 maart 2016 - 08:36

Oh, wat leuk!! Ik zie vaker leuke kleertjes vd Zeeman langskomen.. moet toch echt eens gaan kijken!

Reply
Jessica 1 maart 2016 - 20:27

oowh wauw dit is echt te leuk!

Reply
Cindy 1 maart 2016 - 19:23

Ik vind de babykleding van Zeeman zo leuk. Die rode trui met die vuurtorentjes, ik had m in mijn handen vandaag. Spijt van dat ik ‘m niet heb mee genomen, dus ik ga van de week weer even terug. Zeeman is echt gemoderniseerd qua spul, ik kom er ook graag! (vroeger ook niet trouwens hoor)

Reply
Debby 1 maart 2016 - 18:14

Ooo god die mermaid moet ik echt scoren <3

Reply
Simpel, met een snufje liefde 1 maart 2016 - 17:27

Ik vind ze zo ontzettend lief!

Reply
Liess 1 maart 2016 - 16:15

Oh volgens mij heeft onze zeeman een heel klein deel van die walvissen collectie , heb daar niet die boxpakjes gezien. Van de week eens even in t centrum kijken of ze daar wat uitgebreidere collectie binnen hebben.

Reply
MetMirjam 1 maart 2016 - 16:04

Ik vind inderdaad ook vooral de baby jongenskleertjes erg leuk. Ze hebben nu ook hele gave truien voor de kleine mannetjes.

Reply
Monique 1 maart 2016 - 15:30

Er zitten leuke dingen tussen!

Reply
Ilse 1 maart 2016 - 11:37

Wat een leuke babykleertjes! Vooral dat eerste pakje met die zeepaardjes en streepjes!

Reply
Vlijtig Liesje 1 maart 2016 - 11:36

Dat roze jurkje is snoeperig!

Reply
Tineke 1 maart 2016 - 10:28

Hele schattige collectie! Ik denk dat ik dat vestje met Awesome erop nog wel ga halen voor onze baby!
Liefs

Reply
Mathiske's mama blog 1 maart 2016 - 10:21

Echt te schattig!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.