De allerleukste baby aankopen tijdens je zwangerschap.

by Tamara

1 van de allerleukste dingen aan zwanger zijn is toch stiekem wel babyshoppen. Zeker wanneer het je eerste is begeef je je ineens in een wereld vol kleine pakjes met lieve printjes waarbij het zoooo gek is dat jouw kindje dat straks zal dragen. Maar met alleen kleertjes ben je er niet. Een baby mag dan klein zijn, hij of zij heeft een heeeeeeleboel nodig! Het ene ding is wat leuker om uit te zoeken dan het andere, ik heb bijvoorbeeld nog nooit iemand horen juichen dat ze eindelijk een luieremmer mocht kopen! Ik zet dus vandaag de baby aankopen op een rijtje die ik het allerleukste vond om te kopen tijdens mijn zwangerschap. 

De allerleukste baby aankopen tijdens je zwangerschap.

baby aankopen

Het kamertje.

Wat is er nou leuker dan van die meubeltjes te kopen en een kamertje helemaal naar jouw smaak in te richten voor je kleine spruit? Ik kon vooral de eerste keer niet wachten om meubeltjes uit te gaan zoeken en het kamertje te gaan verven en accessoires uit te zoeken. Het is waarschijnlijk de grootste aankoop die je doet in je zwangerschap, maar zeker ook 1 van de leukste!

De kinderwagen.

Tegelijkertijd met de babykamer hebben wij ook een kinderwagen uitgezocht. Dat vond ik ook ontzettend leuk om te doen, we hadden een lijstje met eisen waar hij allemaal aan moest voldoen en hebben ook wel wat kinderwagens getest voordat we een keuze maakten. Een kinderwagen koop je niet zomaar even het is een item waar je toch wel wat jaren mee doet en daarom is het ook 1 van de leukste dingen om uit te zoeken!

image

Het eerste pakje.

Dit is ook wel een bijzonder iets hoor, het eerste pakje voor je kleintje kopen. Toch wel 1 van de allerleukste baby aankopen. Ik kan me nog herinneren dat ik het zo ontzettend gek vond dat er een echte baby in mijn buik zat die straks dat pakje aan zou hebben. Maar ook zooo leuk om uit te zoeken!

babykamer

Het geboortekaartje.

Mijn vriend en ik hebben allebei nogal een andere smaak dus het uitzoeken van een geboortekaartje was wel even een dingetje. Maar toch is het wel heel erg leuk om samen van die boeken door te spitten en samen een kaartje uit te zoeken om de geboorte van jullie kleintje aan te kondigen!

Dit waren de baby aankopen die ik het allerleukste vond om te doen! Wat vond jij het leukste om te kopen voor je kleintje?

Misschien vind je dit ook leuk

23 comments

Ineke 30 juni 2016 - 16:13

Wij hebben heel lang gezocht achter zijn eerste pakje. Denk maar paar weken op voorhand uiteindelijk gevonden 🙂

Reply
Jessica 29 juni 2016 - 21:53

Ik kijk er nu al naar uit om een kinderwagen te mogen kopen als ik ooit zwanger ben… haha, ik denk dat ik er stiekem in huis geregeld een rondje mee ga lopen hahaha… Zo verlang ik ernaar om achter een wagen te mogen lopen

Reply
Joyce 29 juni 2016 - 20:11

Ik vond bij de derde het de grootste uitdaging om een perfecte draagdoek te vinden ? (Uiteindelijk uit Australië laten komen omdat ik ergens mijn zinnen op had gezet en die was hier niet te krijgen)
Wij zijn bij de oudste voornamelijk voor het budgettechnische gegaan en eigenlijk hadden we geen tijd voor uitgebreid shoppen omdat we midden in een verbouwing zaten.

Reply
Simone 29 juni 2016 - 13:59

Oh ik vond het heerlijk, ik was echt koopziek tijdens mijn zwangerschap en volgens mij ben ik er nog steeds niet helemaal vanaf, haha. Al die schattige kleertjes, ik kon niks laten liggen.

Reply
Leonie 29 juni 2016 - 11:54

Alles voor ‘t eerst aanschaffen vond ik super leuk! We hebben echt ervan genoten. Nu dat alles bijna klaar staat is ‘t ook zo leuk om eventjes te kijken in het kamertje of naar de box. Zwijmel…nog een paar weekjes wachten:)

Reply
Kelly 29 juni 2016 - 11:15

Owww ik vond alles heerlijk! !! Kleertjes en daar kon je nooit genoeg van hebben! !

Reply
priscilla 29 juni 2016 - 09:57

Ik vond aller heerlijk om uit te zoeken. De kamer liet manlief helemaal aan mij over.. Ik heb mij flink uit kunnen leven. Gelukkig hebben we wel dezelfde smaak :).

Reply
Nienke 29 juni 2016 - 09:27

De kinderwagen was echt mijn favoriete ding om te kopen. Stiekem had ik die al heel wat jaartjes voordat ik überhaupt zwanger werd uitgezocht… Slecht he 😉

Reply
Mathiske's mama blog 29 juni 2016 - 09:18

De kinderwagen, maar ook het beddengoed voor het wiegje en de box + boxkleed.

Reply
Leonie van Mil 29 juni 2016 - 09:11

Toen wij de kinderwagen hadden gekocht, kon mijn geluk ook niet op. Ik vond dat misschien nog wel één van de mooiste momenten. Dat komt ook omdat dit het eerste was wat wij voor onze kleine kochten. We hadden er expres mee gewacht tot na de 20-weken echo. Een heel bijzonder moment.

Reply
MetMirjam 29 juni 2016 - 09:08

Jaaa, die kleertjes.. Heerlijk! Ik vind het trouwens nog steeds leuk om lekker te shoppen voor mijn meisje!

Reply
Lilian 29 juni 2016 - 09:07

Ik ben het eigenlijk wel helemaal met je eens!

Reply
Carlijn 29 juni 2016 - 08:56

Ik vond vooral het eerste pakje heel erg leuk om uit te zoeken. Het moest perfect zijn. Dingen als het kaartje, kamertje en de wagen vond ik maar praktische zaken en niet zo boeiend.

Reply
Ellen 29 juni 2016 - 08:56

De wagen en de kleertjes. Die schattige kleine kleertjes. Ik kan me nu al niet meer voorstellen dat ze daar ooit in pasten. ?

Reply
Tips voor Papa's 29 juni 2016 - 08:50

Als Papa zijnde vond ik de kinderwagen wel het leukste en belangrijkste. Het jammere eraan was dat de kinderwagen vrouwlief niet goed beviel. Toen vrienden van ons (die het niet zo breed hebben) papa en mama gingen worden, heeft ze hen snel de kinderwagen cadeau gegeven voor ik haar tegen kon houden.
Voor de tweede hebben we natuurlijk al een hoop spullen, maar gaan we dus wel op zoek “moeten” naar een nieuwe buggy. Daarnaast hebben we ook een nieuwe kinderkamer nodig; ook als Papa zijnde heb ik daar zin in om dat te gaan shoppen!

Reply
Michelle 29 juni 2016 - 08:27

Al die minikleertjes.. Ik kon er echt geen genoeg van krijgen. En nog niet trouwens. Vind al dat kleine spul zo schattig! De kinderwagen uitzoeken en het kamertje klaarmaken vond ik ook echt wel heel erg leuk.

Reply
Lonneke 29 juni 2016 - 08:18

Ik vond het eerste pakje en de babykamer klaar maken het leukste! ?

Reply
Marije 29 juni 2016 - 07:52

Oh ja, dat eerste pakje kopen! Zó leuk! En de babykamer in elkaar zetten vond ik nog leuker dan het uitzoeken, haha. Verder word ik sowieso heel blij van kleertjes kopen en het idee dat Fons dat straks gewoon aan zal hebben. Fantaseren over de baby is het leukste wat er is tijdens de zwangerschap, vind ik! 🙂

Reply
Nicole 29 juni 2016 - 07:37

De kleertjes en het speelgoed!!!

Reply
Channa 29 juni 2016 - 06:31

De kleertjes! Vod ik zo leuk om te doen, alles is zo schattig!

Reply
Merel 29 juni 2016 - 06:24

Ik vond het heel fijn de eerste knuffel te kopen. Uiteindelijk sliep ze er nooit mee haha, maar dat mocht de pret op dat moment niet drukken. Geboortekaartje vond ik zelf een crime, omdat niks naar mijn smaak was haha. Heeft erg lang geduurd, uiteindelijk maar gewoon voor een foto gegaan.

Reply
Elisabeth 29 juni 2016 - 06:15

Het leukste vond ik kleertjes. Nog steeds trouwens. Ik kan het blijven doen. En sat die ik ook, haha.

Reply
simpel, met een snufje liefde 29 juni 2016 - 06:12

Ik vond het eerste pakje ook erg leuk. De rest heb ik snel allemaal moeten doen omdat ik zo ziek was.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.