De allerlaatste zwangerschapsupdate!

by Tamara

Vandaag zou ik 41 weken zwanger zijn, maar in plaats daarvan is Lauren gewoon alweer bijna een week oud! Ik liep deze zwangerschap maar 1 dag overtijd ( verdikkie, wil je graag nog even genieten, beval je weet netjes op tijd) maar ik vind het toch leuk om nog 1 aaaaaallerlaatste zwangerschapsupdate te plaatsen!

image

40 weken buik! Wat was hij prachtig he?

Vrijdag 5 juni, de uitgerekende datum! Pffff wat was het bloedheet die dag. Ik bracht Maxim die ochtend op de fiets naar school en kreeg al wat rare blikken wat ik met die enorme buik op de bakfiets deed. Ook kreeg ik die dag heeeeel vaak de ohhzo geliefde vraag voor als je de uitgerekende datum haalt: ‘ Is die baby er nou nog niet?’ ‘Uhmm…’ ( kijkt naar buik) ‘Nee, ik denk het niet’.. Zucht..

Ook kreeg op op social media heel veel berichtjes of ik

1) al bevallen was

2) aan het bevallen was

3) wanneer ik nou eens ging bevallen

Ja mensen, dat is echt, hoe ontzettend lief bedoeld ook, ontzettend vervelend ( x300)

Ondanks dat het wel weer als een mijlpaal voelde, die 40 weken, voelde het niet alsof ik ergens binnenkort ging bevallen. Sterker nog, ik voelde me prima en had het gevoel dat ik makkelijk de 41 weken zou gaan halen of op zijn minst 10 juni, de datum die ik al vanaf het begin in mijn hoofd had. Toen de bevalling die nacht ineens begon, schrok ik dan ook best wel. ( en omg!! De box stond nog niet eens! )

Het was zoooo warm! Dus Maxim en ik brachten best wel veel tijd binnen door!

Het was zoooo warm! Dus Maxim en ik brachten best wel veel tijd binnen door!

Hoe gek het ook is om ‘ineens’ niet meer zwanger te zijn en hoe erg ik die buik en de schopjes ook mis. Ik ben wel heeeeeel erg blij dat ons prachtige meisje er is!

 

( ohja, voor de hoogzwangere lezers, we hebben vrijdag gebarbecued, mischieb werkt het wel weeenopwekkend! Haha)

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

15 comments

janske 12 juni 2015 - 23:12

Bij mij braken 16 dagen te vroeg ineens mijn vliezen…ik begreep er niets van…zo onverwacht! Ik was er eigenlijk nog niet 100% klaar voor…dus moest ook echt even schakelen…ik dacht namelijk echt dat ik de 40 weken wel ging halen…nou, daar dacht Lola dus anders over!

Reply
Daniëlle 12 juni 2015 - 20:20

Hihi, ja, bevallen komt écht altijd onverwachts ? Lekker genieten van jullie mooie meisje!

Reply
Jess 12 juni 2015 - 18:52

Ergens heb ik even gedacht om niemand de exacte datum te vertellen om zon vragen te vermijden. Ik ga zelf al zenuwachtig genoeg zijn en ongeduldig. Wel netjes om exact in arbeid te gaan op de uitgerekende datum!

Reply
Eline 12 juni 2015 - 16:56

Haha ik heb ook al een aantal keren de BBQ aangehad, maar tot nu toe geen baby 😉 Ik ben ook ‘pas’ 39+2 dus we hebben nog even, maar toch!
Kan me voorstellen dat je de schopjes in je buik mist. Lijkt me zo raar als die opeens weg zijn. Maar wat je ervoor terugkrijgt is natuurlijk 100x mooier (en minder pijnlijk haha).

Reply
twinkelbella 12 juni 2015 - 13:42

Haha grappig dat je vertelt te hebben gebarbecued. Bij Senna hadden we dat ook gedaan en kreeg ik diezelfde avond/nacht nog weeën 🙂

Reply
Tamara 12 juni 2015 - 13:43

Hahaha wat toevallig!!

Reply
Sylvie 12 juni 2015 - 13:15

Haha jaa die vragen! Ik ben precies op de uitgerekende datum bevallen en kon zowat 100 berichtjes terugscrollen in de groepsapp met m’n vriendinnen 🙂 “Syl, hoe gaatie?” “Ben je al aan het bevallen?” “Hmm, ze antwoordt niet, ik denk van wel!” “Ik denk dat ze ons voor de gek houdt!” And so on, and so on….

Reply
Tamara 12 juni 2015 - 13:47

Whahahahaha ja heeeel herkenbaar!

Reply
lin 12 juni 2015 - 13:10

Hhaha ik denk dat die bbq het heeft gedaan 😉 alle zwangeren volop aan de bbq nu! hihi
Leuke laatste zwangerschapsupdate. ik ben benieuwd naar het bevallingsverhaal!

Reply
Tamara 12 juni 2015 - 13:50

Hahahaha! Ohhh wat een bevallingen ineens dan! Haha

Reply
Josan 12 juni 2015 - 13:04

Hahaha dan had je zo lekker de tijd gehad, verwacht je dat je helemaal klaar bent, staat de box nog niet eens 🙂 Way to go!

Reply
Tamara 12 juni 2015 - 13:50

Hahahahaha erg he

Reply
Malou 12 juni 2015 - 10:07

Leuk zeg, zo’n laatste update 🙂

Reply
joyfromjoyce 12 juni 2015 - 08:09

Heerlijk zo’n verrassing! En nu is jullie mooie Lauren al bijna een week. Gaat zo snel!

Reply
Tamara 12 juni 2015 - 13:50

Jaa veel te snel!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.