Claudia | nieuwe plantgastblogger

by Claudia

Mijn eerste blog super spannend! Even voorstellen hoort daar dan natuurlijk ook bij.

Nou komt ie mijn naam is Claudia, ik ben 27 jaar en getrouwd of nou ja een geregistreerd partnerschap bijna hetzelfde toch ;). Ik ben moeder van 4 prachtige kinderen, Bentley (8 jaar), Isabella (6 jaar), Senn (4 jaar) en Finn (1 jaar). Daarnaast ben ik ook nog bonusmoeder van 2 puber meiden van 13 en 15 jaar. mijn bonuskinderen zijn er om het weekend en de rest huppelt er elke dag. Nou ja huppelt beter gezegd is springend, schietend, 3 dubbel over de kop en schreeuwend. Als dino’s, Captain America en soldaten. Want de vrouwen zijn hier het grootste gedeelte van de tijd echt in de minderheid. Al kunnen we hier prima mee om gaan. Ach en de jongens smeren we af en toe ook wat make-up op, lakken hun nagels en leren ze de nieuwste moves uit de dansclips van k3. Wat ze stiekem ook wel weer heel leuk vinden. Anderzijds staan we het andere moment weer met een nerf gun, staan ons mannetje tijdens de vele stoeipartijen en kunnen wij ook prima voor de Hulk spelen. Af en toe passen de werelden ook perfect bij elkaar zou zijn dino’s best goede huisdieren voor Barbie poppen, en hebben ze natuurlijk ook auto’s nodig.

Naast het moederschap (en Hulk zijn) werk ik parttime in een telecom winkel, en heb ik voornemens om weer deeltijd te gaan studeren.

Denk je inmiddels druk zat? Nee hoor ik ben ook een echte plantengek. Inmiddels staan er bijna 150! Groot, klein, groen, zilver, kleur, goedkoop maar ook behoorlijk aan de prijs. Hier zitten wekelijks ook best wel wat uurtjes aan verzorging en stekken in. Een plantfanaat ben ik altijd geweest, maar met katten in huis die stiekem nog wel eens aan de planten zaten, bleef dat maar bij een klein aantal. Nu de katten er helaas niet meer zijn, is het aantal hier explosief gegroeid en groeit het nog met de week. Ik kan er gewoon gewoon geen genoeg van krijgen. Alhoewel ik wel wat selectiever wordt met het aantal wat hier staat en de prijs is natuurlijk wel een dingetje 100 euro voor een stek kijk ik niet meer raar van op. Gelukkig ruil ik het grootste deel en hou ik daarmee ook mijn man te vriend. De volgende keren neem ik jullie dan ook graag mee in mijn jungle als nieuwe plant gastblogger van The Mommy Diaries

jullie kunnen me ook vinden op instagram, klik dan hier

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.