Esther| onze ervaring met Camping Terspegelt

by Esther Van Pelt

Mijn eerste gastblog voor the Mommy Diaries, super leuk!En toen moest ik bedenken, waarover zal ik die eerste blog eens gaan doen?Zelf ben ik de afgelopen weken volop bezig geweest met het vinden van een leuke vakantie voor de zomervakantie. Dus bedacht ik me, ik zal niet de enigste zijn.Dus een tip van mij, Camping Terspegelt.

Waarom kozen wij voor camping Terspegelt?

Afgelopen jaar zochten wij een camping, niet te ver van huis. 

Aangezien ons kleine meisje Yara toen nog maar net 1 jaar oud was, hadden we geen zin om ver te rijden.

We hadden al vaker van camping Terspegelt gehoord, vooral goede verhalen.

Deze camping is 50 minuten rijden vanuit ons huis, dus het leek ons ideaal. De camping ligt in Eersel, Noord Brabant.

Deze camping zit meestal helemaal vol in de zomer, dus met wat geluk kon ik toch nog een staanplaats boeken op een speciaal kinderveldje. Deze veldjes zijn speciaal voor ouders, waarvan 1 van de kinderen jonger dan 6 is. Aangezien onze jongens (Jordy & Lars ) zelf wel op pad gaan, leek me een rustig veldje met jonge kindjes wel fijn voor Yara.

 

Het inchecken en opzetten van de tent.

Toen we op dag van aankomst met onze volgepakte auto aankwamen, kon ik meteen de papieren en zwembadkaartjes ophalen en mochten we door naar onze staanplaats. 

Jordy en Lars  pakte meteen hun fiets en gingen op onderzoek uit, Giedo (mijn man) ging de tent opzetten, met een heel klein beetje hulp van mij.

Maar ik hield me vooral bezig met Yara, ging een lekker stukje wandelen, even bij het speeltuintje kijken, kijken bij de kinderboerderij. 

Natuurlijk was ik al weer de weg kwijt, dus na een heel flinke wandeling was ik weer terug bij het juiste veldje.

Het is een grote camping, dus als je de mogelijkheid hebt, neem je fietsen mee.

Maar ook al is het fijn een fiets mee, al die fietsen is wel 1 van de dingen die we een beetje irritant vonden op deze camping. Er zijn zoveel fietsers en opletten is er niet altijd bij, met volle vaart sjezen ze je voorbij.

 

Animatie op Camping Terspegelt.

Er is echt van alles te doen, voor jong en oud. 

Een uitgebreid animatieprogramma, knutselen, timmeren, schuimparty’s, griezeltochten, sprookjestochten, tuben met een band achter een speedboot, tokkelen. Echt van alles.

Camping Terspegelt heeft hier een speciale app voor, hier staan per dag alle activiteiten op. Je kunt via deze app zelfs eten bestellen en ze komen het bezorgen bij je tent of huisje.

 

Super gaaf, Jordy ging tuben achter de speedboot. Hoe sneller, hoe beter!

 

faciliteiten

Op deze camping heb je 2 grote zwemmeren, waar je heerlijk kunt zwemmen en liggen op het strandje. Wij hadden goed weer, dus hebben ons hier prima vermaakt. Je kunt hier ook waterfietsen.

Genieten van het mooie weer

 

Het binnenzwembad vonden wij een beetje tegen vallen, klein en een beetje saai. Maar daarentegen hebben ze een overdekt sterrenstrand en dit is wel heel gaaf. Een strandje met laag water en allerlei klimtoestellen, zelfs een terras waar de kinderen onder door kunnen kruipen en via speciale openingen kunnen ze stiekem even kijken of papa en mama op het terras zitten.

 

Onder het terras kruipen bij het Sterrenstrand

Ook is er een bmx circuit, midgetgolfbaan, kinderboerderij, een speeltuin, een cafe, 2 restaurants, een frietzaak en je kunt pizza’s afhalen. Mocht je nog boodschappen nodig hebben, ook dit kan bij de campingwinkel.

Er zijn ook meerdere toiletgebouwen, douche gebouwen en plekken waar je de afwas kan doen, en de was kunt doen.

 

Wat vonden wij van deze camping?

De jongens wilde het liefst dit jaar weer terug, ze hebben genoten van het buiten zijn, het zwemmen, de activiteiten, het lekkere weer. En fijn voor hun, de Nederlandse taal, ze konden zich goed duidelijk maken, vriendjes maken is dan natuurlijk ook makkelijker.

De kleine meid heeft zich ook enorm vermaakt, maar ja geef haar wat zand, een schepje en een beetje water en ze is eigenlijk al tevreden.

Wij als ouders vonden het leuk, vooral ook omdat de kinderen het zo leuk vonden, maar hoeven hier niet perse nog een keer terug. Wij vinden het sowieso wel leuk om niet altijd hetzelfde te doen, we willen graag meer zien. En ik wil dit jaar gewoon graag weer eens naar het buitenland.

Maar zoek je een leuke camping dicht bij huis?

Dan is dit zeker een heel leuke camping, ze proberen er echt het beste van te maken voor de vakantiegangers!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.