Cadeautjes voor moederdag. Onzin of niet?

by Tamara

Moederdag komt er weer aan en elk jaar ben ik benieuwd naar de dingen die ik dan krijg. Ik ben zo’n moeder die gekochte cadeautjes niet zo leuk vindt, maar elk jaar kijk ik uit naar de zelf geknutselde dingetjes van mijn kinderen. Nu blijkt dat best wel een dingetje te zijn. Sommige moeders verwachten dat hun partner bossen bloemen en enorme cadeaus koopt, andere moeders vinden het onzin en willen helemaal niets. Nu trekt mijn vriend zich er helemaal niets van aan wat ik wil, dus hij koopt gewoon elk jaar wat. Dit jaar gaf ik mezelf vast wat cadeau! Wat dat dan was? Dat lees je in dit artikel!

Cadeautjes voor moederdag. Onzin of niet?

Ik zeg dus altijd tegen vriendlief dat hij niets voor me hoeft te kopen, omdat ik tenslotte zijn moeder niet ben. Maar toch vind ik het elk jaar stiekem heel erg leuk dat hij er wel aan denkt! Nu mocht ik dit jaar van Brandfield ook iets uitzoeken voor moederdag! Brandfield is een site waar ik in de loop van de jaren al heel wat dingen heb besteld, waaronder een heel erg mooi horloge voor Richard toen we 10 jaar bij elkaar waren. Maar, ik had er dus nog nooit voor mezelf gekeken!

De perfecte tas.

Toen ik iets uit mocht zoeken, wist ik eigenlijk meteen waarvoor ik wilde gaan. Ik heb namelijk een enorme zwak voor mooie tassen en was al tijden op zoek naar een mooie handtas met veel ruimte en een wat langer hengsel zodat hij over je schouder kan hangen. Ik keek tussen de Tommy Hilfiger tassen  en ik vond meteen dit prachtige navy blauwe model met gouden afwerking!

Groot voordeel van deze tas is dat hij heel erg mooi ruim is, maar niet heel erg groot. Ook is hij op 2 manieren te dragen, als schoudertas en als handtas. Het is een tas die overal bij past en zowel in de zomer als in de winter gebruikt kan worden.

Naast dat hij heel erg mooi is, is hij ook heel handig in gebruik. Ik hou persoonlijk niet zo van tassen met heel veel vakjes omdat ik daar toch mijn spullen in kwijtraak. Deze tas heeft één groot vak die afsluitbaar is met een rits en daarnaast 2 kleine vakjes zonder rits. Ook zit er een handig haakje in om je sleutels aan vast te maken. Ideaal voor mensen die net zoals ik altijd hun sleutels verliezen.

Andere Moederdag tips.

Wil jij nou wel heel erg graag een cadeautje voor Moederdag van je man? (groot gelijk heb je hoor!) Dan is het misschien wel leuk om iets te kiezen wat tijdloos is en waar je heel lang mee kunt doen. Een voorbeeld hiervan is een Pandora armband. Mijn oma heeft er al jaren ééntje en voor elke speciale gelegenheid krijgt ze er een bedeltje bij wat met die gebeurtenis te maken heeft. Zo heb je echt een heel erg mooi persoonlijk en uniek cadeau.

Of misschien een sieraad uit de prachtige lijn van Swarovski, die uit een heleboel bij elkaar passende sieraden bestaan en die ook heel erg tijdloos zijn. Ik heb jaren geleden eens een paar oorbellen van Swarovski gekregen en die blijven gewoon altijd heel erg mooi!

 

Maar je kunt atuurlijk ook altijd even op de speciale moederdagpagina van Brandfield kijken. Hier vind je volop inspiratie voor de leukste moederdag cadeaus en bovendien maak je ook nog kans op een reis naar Rome samen met je moeder!

Maar het allerleukste blijven natuurlijk de zelf gemaakte knutsels en het door de kinderen gemaakte ontbijt! Doen jullie aan cadeautjes op moederdag? Of heb je daar niet zoveel mee?

Deze blog is geschreven in samenwerking met Brandfield.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Patricia 9 mei 2017 - 06:12

Voor mij is het de eerste keer. Ben wel benieuwd, want normaal doen wij geen cadeaus voor elkaar.

Reply
Jolanda 8 mei 2017 - 13:48

Mijn man en ik kopen geen cadeautje voor elkaar met moederdag en vaderdag. Ik geniet iedere keer weer van de knutsels van de kinderen die ze met grote trots geven.

Reply
Stephan Stoop 8 mei 2017 - 13:42

Leuk blog! Jullie vrouwen zijn daarin allemaal hetzelfde. Ach je hoeft niks te kopen, maar ontzettend blij als wij mannen dan toch wat halen. Dus dat doe ik dan ook dit jaar weer.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.