Cadeautip! Review Paw Patrol racebaan!

by Tamara
paw patrol racebaan

Al vanaf dat hij voor het eerst op tv was, willen ze hem al graag hebben. De PAW Patrol Launch ‘n Roll Lookout Tower Track oftewel, de Paw Patrol racebaan. Het allereerste wat ik dan ook deed toen is Sinterklaas cadeautjes voor ze ging bestellen, was het bestellen van de Paw Patrol racebaan. Ik verheug me er nu al ontzettend op om hem te kunnen geven. Ik was bezig met speelgoedreviews schrijven en ik dacht, waarom review ik eigenlijk alleen het speelgoed dat ik gekregen heb en niet ook het speelgoed dat ik gekocht heb? Dus bij deze, een review van de paw patrol racebaan.

Review Paw Patrol racebaan.

Ik moet wel zeggen dat ik hem dus niet helemaal uitgepakt heb. Ik heb even in de doos gekeken en gekeken wat de kwaliteit was en daarna heb ik alles weer in de doos gedaan en hem weer dicht gedaan. Wel heb ik heel erg veel reviews en filmpjes gelezen en daarop is mijn review dan ook grotendeels gebaseerd. Immers, als ik ze nu al het speelgoed al zou geven hebben ze straks niks meer voor Sinterklaas!.

PAW Patrol Launch 'n Roll Lookout Tower Track - Speelset

Wat zit er in de doos?

Wat we meteen opviel was hoeveel poppetjes er bij de set zitten. Vaak is het zo dat er bij zulke sets maar 1 poppetje zit en dat vind ik altijd jammer. Want met 1 poppetje kun je natuurlijk niet goed spelen en het is veel leuker om de hele set ik 1 x compleet te hebben. Nu is hij niet helemaal compleet, maar bij de set zitten een Ryder met Quad, een Rubble met zijn bulldozer, een zittende Zuma en een zittende Chase. Er zijn wel meer poppetjes verkrijgbaar die bij de set passen, dus je kunt altijd uitbreiden.

De set bestaat uit de uitkijktoren waaruit de pups in de serie altijd vertrekken, de 2 autootjes en de 2 pups, de brug (die je kunt laten instorten), een stoplicht en 9 wegdelen. Er zijn nog meer losse wegdelen te koop. Ik zal van alle extra onderdelen hier onder een link plaatsen.

Wat kun je ermee doen?

De missie bij dit speelgoed is eigenlijk dat de brug is ingestort en dat de pups worden opgeroepen om hem te repareren. Nu klinkt dat misschien allemaal een beetje simpel, maar als ik zie wat voor enorme wereldrampen mijn jongens af en toe naspelen, denk ik echt dat ze hier heel erg veel plezier van gaan hebben. Wat ik vooral ook heel leuk vind is dat je de autootjes vanuit de uitkijktoren over de baan kunt schieten. Zo rijden ze dus een stuk van de baan over. Ik las wel dat ze niet helemaal tot het einde komen, maar dat is ook niet erg vind ik.

 

Aanrader of niet?

Ik vind de Paw Patrol racebaan zeker een aanrader om te kopen als Sinterklaascadeau. Zeker als je er nog een paar uitbreidingen bij koopt en vooral als je kind gek is op pawpatrol, dan is dit wel iets dat bij de verzameling hoort! Je vind alle Paw patrol items hier:

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.