Cadeautip + Review! De Zoomer Marshall.

by Tamara
zoomer marshall

‘Mammaaaaaa!!! DIE WIL IKKKK!!!!!!’ Floris was weer eens naar de tv aan het wijzen en ik had het kunnen weten. Er was weer iets van Paw Patrol op tv wat hij graag wilde hebben. Nu is dat in deze maanden heel erg makkelijk. Elke keer als hij wat graag wil hebben, pak ik mijn telefoon en bel ik met de Sinterklaasapp naar de voicemail van Sinterklaas zodat hij zijn verlanglijstje kan inspreken. Inmiddels staan erop: Een paw patrol racebaan, een paw patrol masker, een pawpatrol treinbaan, een pawpatrol trainingscentrum en sinds kort dus ook de paw patrol Zoomer Marshall. Nu vond Pr-piet ons heel erg lief, want hij stuurde 1 van zijn pakjesbezorgers erop uit om ons een Zoomer Marshall te bezorgen. Vandaag vertel ik jullie of het een aanrader is of niet!

img_5262

Cadeautip + Review! De Zoomer Marshall.

Ken je dat? Dat je een kinderprogramma zo vaak kijkt dat je het liedje mee kunt zingen? Ik sta dus regelmatig de intro van Paw Patrol te neurien. Stapelgek zijn mijn jongens hierop en sinds kort staat Lauren ook al in haar handjes te klappen als ze de intro hoort! Inmiddels hebben ze al heel wat speelgoed verzameld, waaronder de uitkijktoren, de vrachtwagen en nog heel veel losse poppetjes. Maar sinds dit jaar is er dus ook een racebaan en een echte Zoomer Marshall. Nu hebben we al een ander product van Zoomer in huis, namelijk de Zoomer Chimp. Hier waren we zo enthousiast over, dat ik het wel heel erg leuk vond dat ik de Zoomer Marshall kreeg om te reviewen.

Meteen waren we echt ontzettend enthousiast! Wat een geweldig stuk speelgoed is het weer. Ze zeuren hier al tijden om een puppy, maar eigenlijk is zo’n Zoomer Marshall brandweer pup nog veel leuker!

Net als bij de Zoomer Chimp stond ik er echt van verstelt hoeveel trucjes hij kan. De Zoomer Marshall heeft 2 standen. 1 stand waarbij je hem allemaal trucjes kunt laten doen en 1 stand waarbij je samen met hem op missie gaat. Nu is de laatste stand hier favoriet. Maar de eerste stand is ook echt ontzettend leuk!

img_5258

Wat de Zoomer Marshall allemaal kan:

De Zoomer Marshall kan meer dan 200 verschillende zinnetjes uit het tv programma zeggen. Het is wel grappig om te horen dat de kinderen sommige zinnetjes ook echt herkenden. Het is echt net een vrolijke drukke pup, zo rent hij rondjes en kwispelt hij met zijn staart. Ook zingt hij het Paw patrol liedje en danst hij daarop.

Wanneer je op zijn kop drukt gaat hij in ‘missie modus’ er zijn 40 verschillende missies. 1 die ik echt heel erg grappig vond was de missie waarbij hij op zoek gaat naar Chickaletta, de kip van de burgemeester. Hij gaat dan echt letterlijk overal rondzoeken en snuffelen. Wanneer hij hem gevonden heeft, klinkt er een kippengeluid. Echt heel grappig gedaan!

Nog iets dat ik heel erg leuk vind, is dat hij je echt overal achtervolgt. Waar je ook henloopt, hij loopt gewoon achter je aan! Net als een echte pup! Ook kun je hem op zijn buik kietelen.

Maar er is 1 ding wat toch wel heel erg favoriet is bij mijn jongens en dat is ( hoe kan het ook anders) het afvuren van het waterkanon op zijn rug. Normaal zijn ze al gek op het schieten van dingen naar elkaar, maar dat ze kunnen schieten met paw patrol pup is natuurlijk nog veel leuker.

img_5260

 

Of de Zoomer Marshall een aanrader is? Absoluut! Ik ben niet gauw enthousiast over speelgoed, maar ik vind echt dat dit een ontzettend leuk ontwikkeld apparaat is, waar je kinderen echt uren speelplezier van hebben!

Wil je de Zoomer Marshall of 1 van de andere Paw patrol items kopen? Je vind ze hieronder!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.