Cadeautip! Nerf Hyperfire Elite.

by Tamara

Jongens en pistolen. Ik heb het zo lang mogelijk afgehouden omdat ik helemaal niet van pistolen enzo houd bij kleine kinderen. Maar jongens worden toch aangetrokken door zulk speelgoed en toen hun vader helemaal enthousiast zat te doen over de speelgoedgeweren van Nerf, ging ik een beetje overstag. Ben je op zoek naar een review over de Nerf Hyperfire Elite? Dan zit je hier goed!

img_5130

Review. Nerf Hyperfire Elite.

Ik weet niet wie enthousiaster was toen we de  Nerf Hyperfire Elite hier thuis kregen. Mijn vriend stond meteen te popelen om hem uit te proberen en de jongens konden niet wachten tot papa nou eens uitgespeeld was. Wat mij meteen opviel, was dat het echt wel een groot stuk speelgoed is en bovendien ook best wel zwaar. Er gaan 4 grote batterijen in ( niet bijgeleverd) en om eerlijk te zijn denk ik dat hij dan best wel zwaar is voor een kind om te tillen.

img_5132

nerf hyperfire elite

Maar goed, aan de andere kant, hij mag dan wel zwaar zijn, maar dan heb je ook echt iets. Er gaan 25 darts in, die je met gemak 25 m ver schiet en dat met 5 darts per seconde. Ik heb wat andere reviews opgezocht en daarin stond dat een heleboel mensen zelfs wel tot ruim 30 meter ver konden schieten!

 

Vanaf 8 jaar. Waarom dan?

Op de doos staat heel groot geschreven: Vanaf 8 jaar. Normaal gesproken trek ik me niet zo heel erg veel van adviesleeftijden aan. Maar met dit soort speelgoed vind ik dat toch een beetje anders. Met de kracht waarop de pijltjes eruitschieten doet het wel behoorlijk veel pijn als je geraakt word. Daarbij komt nog het gewicht. Het geweer zelf is 2 kilo en daar komen nog 4 flinke batterijen en 25 darts bij. Nu is Maxim flink groot voor zijn leeftijd en kan hij het met gemak dragen, maar het is wel even iets waar je rekening mee moet houden.

img_5117

Aanrader of niet?

Natuurlijk is dit wel echt speelgoed waar veel jongens helemaal enthousiast van worden. Hoe leuk is het om met meerdere kinderen bijvoorbeeld naar het bos te gaan en een Nerf gevecht te houden? Het ene jammere is alleen dat je daarna waarschijnlijk wel al je pijltjes kwijt bent, maar goed er zijn genoeg navul verpakkingen beschikbaar!

Enthousiast geworden? Je vind de  Nerf Hyperfire Elite, een paar andere nerf geweren en de accessoires hier:

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Priscilla 19 november 2016 - 20:03

Hij is wel stoer! In de loop der jaren hebben we hier ook een heel wapenarsenaal verzameld. Allemaal gekregen want ik ben er niet zo van. We hebben wel enkel kleinere formaat Nerf Guns. Maar op een dag werd de papa erdoor in zijn oog geraakt en daarna zijn ze uit de gading geraakt hahaha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.