Bye Bye grijze haren. Tijd voor een nieuwe look!

by Tamara

Een tijdje geleden vertelde ik jullie in dit artikel al, hoe ontzettend grijs ik werd. Nu vind ik een paar grijze haren niet erg, maar toen ik een paar dagen voor mijn verjaardag in de spiegel keek, schrok ik gewoon een beetje. Normaal kon je ze niet zo erg zien als ik mijn haar vast had, maar nu ineens wel! Dus hoewel ik me eigenlijk had voorgenomen mijn haar niet meer te verven, deed ik dat nu juist wel. En niet met zomaar een haarverf, ik koos de haarverf van Wecolour, waar ik al heel veel goede dingen over had gehoor! Wat het voor mijn haar deed en hoe het beviel? Dat vertel ik je in dit artikel!

Waarom niet meer verven.

Misschien weten julli nog wel dat ik mijn haar in de afgelopen jaren in een aantal kleuren geverfd heb. Ik ging van mijn eigen kleur naar donkerbruin, naar rood, naar nog feller rood, naar koper, naar blond en terug naar rood. Uiteindelijk was mijn haar zo dood dat ik van haar tot mijn riem naar een bobline moest gaan, omdat het zo beschadigd was dat ik het niet eens meer kon kammen. Ik besloot het nog één keer te ontkleuren en in mijn eigen haarkleur te verven, zodat ik alles kon laten uitgroeien. En daar ben ik nu ongeveer een jaar mee bezig!

Na ongeveer een jaar uitgroeien zag mijn haar er zo uit. Mijn eigen uitgroei is donker en vanaf daar is het een wirwar aan kleuren. Doordat het gebleekt is, is het gelig met hier en daar een oranje pluk en ook veel rode gloed erdoor! Ik was heel erg benieuwd wat dit nog zou kunnen redden.

Over Wecolour.

Nu was ik op zoek naar een haarverf die niet schadelijk zou zijn voor mijn haar, omdat ik liever niet mijn haar nog meer wilde beschadigen. Ik had al heel erg veel goede dingen gehoord over Wecolour, een kleuring zonder Ppd en ammonia, die wel een hele goede dekking heeft. Ze hebben een hele fijne klantenservice, waar ik een vraag met mijn huidige haarkleur en mijn wensen naartoe stuurde, waarna ze me een advies terugstuurden met een mooie kleur die ik zou kunnen gebruiken.

Ik heb er wel over nagedacht om weer een ‘gedurfde’ kleur te kiezen, maar omdat ik het niet te vaak wil verven, koos ik ervoor om voor mijn eigen haarkleur te gaan. Kleur 7.1.  Het pakketje kwam snel binnen! Klaar om te beginnen!

Wat kreeg ik thuisgestuurd?

Van Wecolour kreeg ik twee pakketjes thuisgestuurd. In de eerste zit de verf. Twee tubes en twee flesjes met ontwikkelaar. verder zitten er twee paar handschoenen in, een verfkam, een shampoo en conditioner en een hele uitgebreide handleiding! Fijn!

Daarnaast kreeg ik nog een heel mooi pakket met allerlei dingen erin. Shampoo, conditioner, haarmaskers, wax, mousse en zelfs een tube met argan silk die echt heeeel erg fijn is! Superfijne producten!

Resultaat.

Nu heb ik wel veel ervaring met het verven van mijn haar, dus het verven zelf was een eitje! De geur is een stuk minder sterk dan gewone haarverf, wat heel erg fijn is. Wel had ik het idee dat ik met mijn hele dikke bos haar iets te weinig had aan twee verpakkingen, al wilde het wel prima om alles dekkend te krijgen hoor! Het was meer een gevoel.

Toen ik het uitspoelde, was ik meteen heel erg blij! Mijn haar was superzacht en glanzend, ik kwam er veel makkelijker doorheen met de kam en de kleur was geweldig! Gewoon echt mijn eigen haarkleur! Je zag niks meer van de rode gloed en ook niet van het kleurverschil tussen de uitgroei en de rest! Heel blij verrast dus!

En tadaaa! Heel erg blij met het eindsresultaat! Ik heb bewust even gewacht met het schrijven van de blog, omdat ik benieuwd was of de kleur snel zou vervagen, maar dat valt me heel erg mee. Bij de puntjes is het inmiddels wel iets lichter, maar die zijn ook nog steeds wat beschadigd, dus dat is niet zo gek!

Mocht je dus een haarverf zoeken die niet schadelijk is voor je haar, een super resultaat geeft en niet duur is (want ze hebben echt hele fijne prijsjes en zelfs een haarverf abonnement) dan is Wecolour zeker een aanrader. Meer informatie vind je hier! www.wecolour.com

 

Geschreven in samenwerking met Wecolour

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Anoniem 19 april 2021 - 17:28

Wauw! Staat je goed,
En wat voor make up gebruik je? Nice!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.