Budget shoplogje voor Disney!

by Tamara

Nog heel even wachten en dan is het zo ver! We gaan een weekendje naar Disneyland parijs en omdat het daar nu heel erg koud is, besloot ik voor de meisjes even wat extra warme kleren te halen en voor de jongens ook wat dingen. Het is nu overal sale, dus ik heb leuke koopjes gescoord! Kijken jullie mee?

Hema.

Allereerst ging ik naar de Hema! Hier kocht ik deze toffe muts voor Lauren en een trui voor mezelf.De muts heb ik expres in een maat groter gekocht, zodat ze hem lekker lang op pak, maar zodat hij ook goed over haar haartjes heen past. Ik heb namelijk best wel vaak gehad dat ik mutsen kocht die vervolgens dan niet over al die haren enzo heen konden. Hij is helemaal gevoerd en dus lekker warm! De trui kocht ik bij Hemarkt voor 3 euro.

C&A

Ik kom eigenlijk nooit bij de C&A, maar als ik er kom, valt het me altijd op dat ze zulke leuke dingen hebben! Beide meisjes hebben een enorme groeispurt gehad en hadden echt kleren nodig. Ik kocht voor Lauren twee thermobroekjes, zodat ze het in disney niet koud heeft. Voor Sarah kocht ik een aantal dikke thermoleggings en twee dikke joggingbroekjes!

Daarnaast kocht ik voor beide meisjes een paar leuke truien en voor Lauren een toffe blouse en een mooi vest. Het beste van alles? Ik was voor alles, ( ex de thermobroeken, want die waren iets duurder) maar 30 euro kwijt! Koopje toch?

Wibra.

Ik ben hier het hele dorp door geweest, maar ik kon nergens een muts voor Maxim vinden. Bij de wibra vond ik wel eentje! Hij is gevoerd en dus lekker warm. ook kocht ik voor de kinderen setjes handschoenen en extra dikke sokken. No way dat die het nog koud zullen hebben haha.

 

Blokker.

En dan nog wat spul voor in de auto. Ik had nog meer, maar die kinderen vonden het nodig om alvast wat in de tas te stoppen om mee te nemen haha! Ik heb voor allemaal een kleurboek, stickers en een setje potloden voor allemaal. We nemen ook spelcomputers en tablets mee voor onderweg en ik ken een heleboel spelletjes, maar dit is wel even makkelijk vermaak dacht ik zo hahha.

 

Dus, dat was mijn mini budget shoplogje. Hiernaast had ik nog een heleboel snacks enzo voor in de auto, maar dat heb ik meteen ingepakt omdat die kinderen het anders opeten hahha! Duimen jullie mee voor goed weer? We hebben er mega veel zin in!

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.