Budget shoplog| Action, Zeeman, Xenos en Wibra

by Tamara

Ik heb weer eens een shoplogje voor jullie hoor! Met kleding van  Action, Wibra, Zeeman en verjaardagsspullen van  Xenos! Afgelopen zaterdag ging ik even het dorp in om slingers en andere spulletjes voor Laurens verjaardag te kopen! Ook scoorde ik bij Action  kleding voor mezelf voor echt heeel weinig geld en ging ik saleshoppen bij de Wibra voor Lauren, waar ik een shirtje scoorde die ik zelf ook wel zou willen hebben! Ben jij benieuwd wat ik allemaal kocht? Kijk dan mee!

Budget shoplog

Wibra.

Zondag vierden we Laurens verjaardag en dus ging ik het dorp even in om wat versiering en andere dingen te kopen. Ik had een heel lijstje met dingen die wel nog nodig hadden plus wat dingen die ik nog graag wilde hebben, dus ik besloot gezellig met Lauren naar het centrum hier te gaan.

Allereerst ging ik naar de Wibra waar ze ontzettend leuke versiering in de aanbieding hadden. Eigenlijk was het versiering voor de geboorte van een kindje en niet voor een verjaardag, maar goed! Het is roze en wie ziet het verschil haha! Bij de wibra kocht ik o.a. deze slingers met bloemetjes. Ook kocht ik  twee slingers van elk 12 meter. Ik had ze ook in het lichtroze, maar die had Richard al opgehangen.image

Bij de Wibra was het sale en dus kocht ik deze 2 suuuuuuperschattige shirtjes voor maar 2 euro per stuk! Wat ik leuk vind aan deze shirts is dat de achterkant iets langer is dan de voorkant! Bovendien hebben ze achter nog een plooi waardoor ze heel wijd vallen.image

Verder zag ik deze 2 mintgroene shirtjes nog en voor die prijs kon ik ze echt niet laten hangen! Vooral het hemdje met het gehaakte achterkantje vind ik zooooo schattig!

image

Zeeman.

Het was de afgelopen week heel warm en hoewel Lauren wel rompers met korte mouwen heeft, had ze dus geen rompers zonder mouwen. Ik nam er 3 mee voor 1 euro per stuk. Ik ben altijd heel tevreden over de rompers van de zeeman. Ja, ze zijn wel breed en ze rekken wat uit. Maar mij lijkt een iets wijdere romper veel lekkerder zitten dan een strakke.

Ook kocht ik 3 bestekkokers met daarin 4×3 soorten bestek voor 1 euro per koker! Geen geld!

image

Kleding Action.

Ik zie de laatste tijd bij heel veel blogs kleding van de action voorbij komen en toen ik deze 2 maxi jurken en de jumpsuit zag liggen voor 6 euro per stuk, besloot ik ze mee te nemen! Voor dat geld hoef je het niet te laten natuurlijk! Ik moet zeggen dat het me echt verbaasde hoe leuk de kledingstukken zijn! Ik heb de gekleurde maxidress op Laurens verjaardag gedragen en hij zit echt heerlijk! Van de Jumpsuit heb ik een te kleine maat meegenomen, maar hoewel hij wel een beetje strak zt bij mijn schouders past hij wel. Ik twijfel dus of ik hem houd of niet.

Ook kocht ik bij Action bekers voor het bezoek!

kleding action

Xenos.

Bij Xenos liep ik nog even naar binnen voor de rest van de versiering en bordjes enzo. Het viel me echt tegen hoeveel ze hadden, maar ik nam dit mee:

image

Slingers en pompons.image

Bordjes ( we gingen barbequen dus leek me wel ideaal!)image

 

 

Deze gave flamingo slinger.

Dit was mijn  budget shoplog van Action, Xenos, Zeeman en Wibra! Koop jij wel eens Action kleding? En hoe bevalt het jou?

Misschien vind je dit ook leuk

17 comments

Ineke 10 juni 2016 - 13:27

Ik wil ook een Xenos in België. Ik wil ook een flamingo slinger :D..

Reply
Manouk 8 juni 2016 - 22:37

Leuke spulletjes heb je gekocht! Ik heb vorig jaar een jumpsuit bij de Action gekocht en ik pas hem zelfs nu hoogzwanger haha. Shop erg vaak bij de Action, ook voor dingetjes voor in huis en schoonmaakmiddelen.

Reply
jodi - liefthuis 7 juni 2016 - 15:33

Zo leuk al die versiering. Ik ben nog op zoek naar mint kleurige slingers, nog niet gevonden helaas.

Reply
Lilian 7 juni 2016 - 13:50

Super leuk, voor spulletjes voor de verjaardag zijn die winkels altijd heel erg handig! Dat mintgroene hemdje vind ik ook echt te gek!

Reply
MetMirjam 7 juni 2016 - 12:17

Ik heb vorig jaar voor Fiene een keer een vestje gekocht bij de Action. Ze hebben nu hele leuke jurkjes voor meisjes, maar die gaan pas vanaf maat 98 en daar zit Fiene nog niet in.

Reply
Vlijtig Liesje 7 juni 2016 - 11:47

Dat mintgroene hemdje is inderdaad erg mooi. Mijn oog viel daar meteen op!

Reply
Charlotte 7 juni 2016 - 11:13

Die mintgroene shirtjes zijn heel leuk! Wij hebben ook wel eens kleding bij Action gekocht, gewoon lekker voor thuis of op het kdv

Reply
Leonie 7 juni 2016 - 09:26

Wat een leuke versiering heb je gehaald! En die jurken van de Action lijken me ook wel mooi!

Reply
Leonie van Mil 7 juni 2016 - 09:22

Die flamingoslingers zijn zeker gaaf!! Super leuk dat je die hebt gevonden

Reply
Cassandra 7 juni 2016 - 08:34

Die slinger is echt awesome!! En dat shirt met gehaakte erop ook! Ik ben trouwens heel benieuwd na die jurken van action, app je me even een foto als je hem aan hebt?

Reply
Marjon 7 juni 2016 - 07:03

Wat een leuke Shoplog. Dat gehaakte topje van Wibra heeft mijn dochter ook. Zo leuk ja.
De maxi dress ziet er mooi uit. Maar ik ben maar 1.59 dus voor mij ws veel te lang!
En voor de versiering ook goed geslaagd!

Reply
Kaboutertuin 7 juni 2016 - 06:56

Wow wat heb je veel leuke dingen gekocht! Oooh en dat mint groene hemdje!!!! Die zou ik inderdaad ook wel willen hebben!

Reply
Merel 7 juni 2016 - 06:51

Mooie slingers, maakt idd niet uit of je die nu haalt voor een kinderverjaardag of geboorte.

Reply
Kirsten 7 juni 2016 - 06:48

De slinger met de flamingo’s is echt erg leuk! & je hebt leuke kledij gekocht voor Lauren in de Wibra 🙂

Reply
Channa 7 juni 2016 - 06:26

Leuke versiering zeg! En inderdaad waarom alleen voor de geboorte, nu ook erg leuk!

Reply
Josan 7 juni 2016 - 06:21

Eigenlijk wil ik die Wibra slingers nu ook in actie zien. Hoe hangen ze zeg maar?

Reply
simpel,met een snufje liefde 7 juni 2016 - 06:15

Wat een leuke slinger! D rest is ook leuk, maar van die slinger word je helemaal vrolijk.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.