Budget shoplog. Een tas vol kleding voor 30 euro.

by Tamara

Afgelopen donderdag had ik een gezellige ochtend samen met de meisjes. De jongens waren naar school en nadat we even naar de supermarkt waren geweest, bedacht ik me dat we wel even gezellig konden gaan winkelen. Lauren had namelijk wat nieuw ondergoed nodig en nouja toen we er toch waren besloten we maar meteen wat nieuwe kleertjes en haarspulletjes te kopen. Ohja, en ze kreeg oorbellen, maar dat komt aan bod in een andere blog hahaha. Ik besloot gewoon mijn mandje even vol te gooien met alle dingen die ze leuk vond (mevrouw kiest zelf haar kleding tegenwoordig, als ze het niet mooi vindt dan trekt ze het ook niet aan haha) en bij de kassa was ik zoooo verbaasd dat ik maar zo weinig geld kwijt was! In deze blog laat ik jullie zien wat we gekocht hebben!

Bij de Zeeman.

Allereerst gingen we naar de Zeeman. Ik had namelijk wat nieuw ondergoed voor Lauren nodig. We zijn druk bezig met zindelijk maken en hoewel het vorige week helemaal goed ging (zelfs in de nacht) gaat het nu even wat minder. Kortom, ik ben wel blij dat we wat onderbroeken extra gekocht hebben. Bij de Zeeman zagen we hele leuke tshirtjes hangen. Nu had ik voor Lauren al een aantal gekocht, alleen uhh.. Lauren is nogal een wildebras en zit altijd helemaal van boven tot onder onder het zand en de viezigheid, dus een paar extra shirts is nooit weg. Ze mocht zelf kiezen en dit zijn ze geworden!

Ooh vond ik nog een super leuk shortje. Lauren is gek op korte broeken en rokjes en deze vond ik echt heeeel erg leuk!

Bij de Wibra.

Ik zag voor de Wibra een heleboel leuke kleding hangen en ik haalde dit hemdje met ruches  uit het rek. Binnen zag ik een heleboel leuke kleding waaronder een koraalroze jurkje, maar helaas niet meer in Laurens maat. Zo jammer! Ik hoop dat ze nog aangevuld worden, want hij was echt ontzettend leuk!

Altijd als ik bij de Wibra ben dan wil ik even bij de haarspulletjes kijken. Ze hebben namelijk altijd hele leuke speldjes en elastiekjes die ook nog eens supergoedkoop zijn! Als je er eens bent, een dikke aanrader dus!

Normaal als ik ga shoppen durf ik daarna niet op mijn rekening te kijken, maar het viel deze keer heel erg mee. Ik was voor dit allemaal samen 30 euro kwijt en ik kan dus mooi even vooruit! Of nouja, Lauren dan haha. Gek hoor, vroeger weigerde ik altijd bij de Zeeman en Wibra naar binnen te gaan en nu kom ik er zelf graag. Herkennen jullie dat?

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Mir 28 mei 2018 - 11:11

Ik kom graag bij de zeeman, en de webshop van de zeeman vind ik ook erg handig! De wibra kom ik zelf minder, en de Hema vind ik erg fijn! Wat ik altijd grappig vind is dat de meiden vaak complimenten krijgen als ze iets van de zeeman of Hema aanhebben en dat andere moeders dan helemaal verbaast zijn als ze horen dat het daar vandaan komt!

Reply
Kimberly 28 mei 2018 - 10:09

Leuk! Hier ook een zeeman fan (wibra hebben wij hier niet). Echt ideaal want ik heb ook een wildebras die altijd onder de modder zit wat je er haast niet meer uitgewassen krijgt. Zelf koop ik ook altijd mijn lingerie daar. Zit mij een stuk beter dan bijv lingerie van de Hunkemöller. En gaat langer mee!

Reply
Nienke 28 mei 2018 - 10:03

Goed geslaagd! Ik vind met name de Wibra erg leuk qua jongenskleding. Vooral de korte broeken zijn daar heel mooi en vooral niet duur vergeleken met andere winkels.

Reply
Sanne 28 mei 2018 - 09:13

Ah leuke kleding gescoord! Ik wilde nooit met mijn moeder de zeeman of wibra in? ik zat dan op het bankje ervoor (terwijl alle stadsbussen langsreden, hoe suf) of ik keek om mij heen of Niemans mij zag en liep snel met mijn moeder mee naar binnen. Zelf ben ik nu fan van de zeeman & wibra, ik koop er vooral ondergoed, theedoeken maar ook hippe interieur dingetjes. Kleding koop ik er niet veel.

Reply
Karin 28 mei 2018 - 08:23

Ik was ook geen fan van die winkels totdat ik kinderen kreeg. Ze hebben ook steeds hele leuke collecties qua woonspulletjes en heb bij Zeeman begin dit jaar ook een jasje voor mezelf gekocht. Kortom: ik ben fan. Leuke spulletjes heb je gekocht!

Reply
Marit 28 mei 2018 - 08:02

Ik heb ook heel veel babykleding bij Zeeman en Wibra gekocht. Alles met het simpele idee dat ze er zo snel uit groeien dat ik het zonde vind om er zoveel geld aan uit te geven.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.