Budget | Een hele outfit voor 5 euro?

by Tamara

Ik hou van shoppen en ik hou van geld besparen. Nu gaan die twee in de meeste gevallen niet zo goed samen, maar deze keer zeker wel! Ik vind het  de laatste tijd een beetje lastig om kleding te kopen. De kleding die ik had is veel te groot, maar omdat ik toch nog wel een paar kilo kwijt wil, vind ik het zonde om dure kleding te kopen. Daarnaast ben ik mijn oude stijl helemaal zat. Ik was altijd van de basics, een jeans met een tshirt en klaar. Niet teveel kleur en niet teveel gedoe. Vooral gewoon heel erg makkelijk. Maar sinds ik ben afgevallen wil ik wel een keer gewoon echt mooie kleren kopen. Vrouwelijke kleren, waarin ik me niet hoef te verstoppen omdat ik niet gezien wil worden. Maar, ik kan dus steeds niet echt leuke kleren vinden! Soms loop ik ineens tegen iets aan en blijkt het heel erg leuk te zijn. Dat had ik laatst bij de Zeeman! Ik vond een hele outfit voor 5 euro!

Een beetje uit mijn comfort zone.

Ik vind het de laatste tijd wel leuk om een beetje uit mijn comfort zone te komen. Niet alles hoeft altijd heel erg over the top te zijn, maar af en toe is het best eens leuk om eens iets anders te dragen dan normaal! Zo droeg ik dus nooit rokjes. Echt helemaal nooit. Ik weet echt niet waarom ik dat niet deed, want ik vind het bij anderen heel erg leuk staan, maar ik durfde het zelf gewoon niet zo goed. Toen ik bij de Zeeman deze top tegenkwam voor 1 euro en deze rok voor 4 euro, besloot ik het maar gewoon mee te nemen. Voor dat geld kun je de plank bijna niet misslaan toch? Oke, stiekem vind ik het dus wel heel erg ongemakkelijk om zo’n foto van mezelf te plaatsen haha!

Wat vinden jullie van dit setje, zouden jullie het zo uitgekozen hebben? Ik vind het trouwens wel een beetje spannend zo’n oufitpost! Vaker doen of toch maar niet?

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Natasja 6 juli 2018 - 08:39

Super leuk meid! En dat voor €5…! Mag je zeker vaker doen, zo’n post.

Reply
Lisanne 5 juli 2018 - 11:58

Super leuk en dat voor maar vijf euro!

Reply
Gerrie 4 juli 2018 - 10:00

Leuk, staat je goed ??

Reply
Marit 3 juli 2018 - 22:38

Super leuk! Gewoon doen! Je bent wie je bent en daar kan een ander niets aan veranderen ☺️

Reply
Anne 3 juli 2018 - 09:41

Staat je super goed! You go girl!

Reply
Anja 3 juli 2018 - 08:50

Staat je hartstikke leuk! Moet je vaker doen: uut je comfortzone stappen ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.