#12daysofchristmasgiveaway #2 Win een Bobike ONE fietsstoeltje incl Helm

by Tamara
bobike

Altijd leuk al die leuke reacties als je een winweek organiseert! Gister trapten we al af met de te personaliseren Stokke Tripp Trapp en vandaag heb ik ook weer een hele gave prijs voor jullie! Namelijk een Bobike ONE fietsstoeltje, plus een bijpassende helm! Als dat geen gave prijs is weet ik het ook niet meer! Hoe je meedoet? Dat lees je in deze blog! Mijn blogcollega’s Cassandra en Josan geven natuurlijk ook weer wat leuks weg! Wat je bij hun kunt winnen lees je onderaan de blog!

#12daysofchristmasgiveaway #2

Win een Bobike ONE fietsstoeltje incl Helm

Ik heb nog nooit op een gewone fiets gefietst met mijn kinderen. Dit omdat ik alleen op de fiets al een kluns ben die steeds omvalt, dus met kinderen erbij vind ik dat niet echt vertrouwd haha! Ook moet ik zeggen dat ik heel erg veel fietsstoeltjes er gewoon niet veilig uit vind zien. Soms zie ik moeders voorbij rijden met 2 kinderen op de fiets en dan zie je zo’n baby voorop op en neer stuiteren. Zonde, want er zijn ook genoeg fietsstoeltjes te vinden die wel heel erg veilig zijn! Neem nou bijvoorbeeld het Bobike One Kinderstoeltje. Deze ziet er heel veilig uit, maar is dat ook omdat je hem op je fiets kunt aanpassen.

bobike one

Enkele pluspunten van het Bobike ONE fietsstoeltje op een rij.

  • Uniek dubbelwandig zitje voor extra veiligheid
  • Comfortabele, waterafstotende zitting
  • Zachte, comfortabele schouderriempjes
  • Verbeterde, solide Easy-Click gesp
  • Zonder gereedschap verstelbare voetensteuntjes
  • geschikt voor kindjes van 9 maanden tot 3 jaar (15 kg)

De stoeltjes zijn verkrijgbaar is 7 hele gave kleuren en ik mag een Bobike One fietsstoeltje + helm weggeven in de kleur strawberry red!

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

de allergrootste winactie ooit

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! Op de site van Cassandra win je 2 cadeaubonnen voor Thermen Bussloo. Op de site van Josan kun je een Gillette scheermes winnen.

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

101 comments

Linda Post 22 december 2016 - 16:08

Hmmm waarom zie ik mijn vorige reactie niet?? (was op 12 december tegelijk met reactie op fb ;)) Naja bij deze dan nogmaals 😀

Reply
kempenaers 21 december 2016 - 10:30

wat een prijs, mijn zoon kan dit goed gebruiken heeft al een fietsstoeltje op zijn fiets maar de mama kan er ook nog ééntje gebruiken voor het ander zoontje

Reply
brants 21 december 2016 - 10:28

mooie prijs, doe graag mee voor mijn zoon die nog wel een fietsstoeltje kan gebruiken

Reply
Sabine Flothuis 20 december 2016 - 10:26

Gave kleur, gave set!!! Hier maak ik heel graag een kansje op 🙂 Mijn kleine man is net 1 jaar geworden en na wat fysio kan hij nu goed zitten. Hij mag dus mee op de fiets!! Joepie, wat zijn we daar aan toe zeg!! ‘s ochtends zijn grote zus naar school brengen, later een boodschapje halen en gewoon een blokje om….HEERLIJK!!

Ik doe mee en ga eens goed duimen!!

Reply
Lotte 19 december 2016 - 23:14

Woehoe! Komt als geroepen, mijn kereltje mag bijna mee op de fiets!

Reply
Floor Verseveldt 19 december 2016 - 21:33

Weer zo’n geweldige give away
Hier willen we graag kans op maken

Reply
Paulien 19 december 2016 - 20:36

Jah tof…. net n nieuwe nodig… En dan zo’n actie!

Leuk! Ik doe zeker mee

Reply
Dittyna 19 december 2016 - 20:11

Ik doe heel graag mee met deze wedstrijd. Dit zou super handig zijn voor ons dochtertje van 7 maand. Dan kunnen we in februari samen met de fiets naar het centrum. Bey bey zoektocht naar parking 😀

Reply
Liesbeth 19 december 2016 - 17:20

Wow! Stoer en mooi en leuk en lief voor ons kleintje to be! Nu fiets is nog veel en dat wil ik ook graag straks doen met ons kleintje! Nu duimen!

Reply
Kittyvanschagen 17 december 2016 - 19:43

Jaaaa, tegen de tijd dat Sef 9 maanden is, is het ook weer weer om op de fiets te stappen (lente). Strawberry red ook hele handige kleur.. lekker unisex voor de eventuele volgende kindjes op komst haha ?

Reply
Anna 17 december 2016 - 11:10

Ik doe heel graag mee! Ik zou super graag met mijn dochter willen gaan fietsen ??

facebook: An Na

Reply
Neelke 16 december 2016 - 20:37

Rood! Wat een leuke kleir! Ik doe graag mee met deze winactie want ik heb nog steeds geen zitje voor mn kleine.

Reply
Evi G Huys 15 december 2016 - 16:44

Wat een leuk stoeltje. Ik heb ze al eens gezien, en was toen ook al op slag verliefd, maar kende het merk niet. Daar zou mijn dochtertje wel graag in zitten.

Reply
Goele Huysegoms 15 december 2016 - 16:43

Dat lijkt me handig nu mijn jongste ook mee op de fiets kan, maar grote broer wil ook nog graag achteraan in een stoeltje zitten. Met 2 op de fiets leek me niet te kunnen, maar met zo een stoeltje vooraan lijkt het me wel haalbaar. Fijn! Ik doe graag mee.

Reply
Daisy 15 december 2016 - 13:23

Ik doe ook heel graag mee! Te gekke winactie 😀

Reply
Hellen 14 december 2016 - 20:58

Jaa ik doe graag mee, wat een te gekke winactie! ???

Reply
Marita 14 december 2016 - 20:56

Wat een leuke actie en een mooi stoeltje! Ik doe graag mee ?

Reply
Hendriëtte M 14 december 2016 - 09:26

Ik doe graag mee; handig voor deze fietsmama en zoontje die verslaafd is aan de fiets!

Reply
Lara 13 december 2016 - 17:33

wat een gave winactie ik doe graag mee voor mijn vrienden rita ^_^

Reply
Lisa Spanjaards 13 december 2016 - 16:18

Wauw wat eej te gekke prijs! Onze dochter Bobbi houd van fietsen. Kunnen we straks samen doen.

Reply
Jolein koolske 13 december 2016 - 14:30

Echt heel handig !!! Ik waag dolgraag een kansje 🙂

Reply
Yvonne 13 december 2016 - 05:09

Wat een leuke kleurtjes! Ik doe graag mee. Op facebook heb ik ook geliked en gedeeld, ik heet daar Mini On.

Reply
Ilse 12 december 2016 - 22:36

Yes, i do! Ja ik wil!! Zoooooon gaaf fietsstoeltje!

Reply
Luisa Hansen 12 december 2016 - 16:31

Ook deze prijs zou zeer welkom zijn! We hebben nog niet samen kunnen fietsen en ik doe niks liever! Ook een leuke kleur erbij, helemaal top 🙂

Reply
melissa 12 december 2016 - 15:22

Superhandig. nu ik dichter bij school woon breng ik dochter elise op de fiets naar school. maar zoontje jarno kan nog niet zelf fietsen en mijn huidige fietsstoeltje stamt uit het jaar 0 en vraag me af of deze wel veilig genoeg is dus bij deze waag ik graag een kansje.

Reply
Wilma 12 december 2016 - 12:44

Wauw wat een gave prijzen! We hebben nog geen fietsstoeltje voor achterop, dus dit komt goed uit 🙂

Reply
Jennifer Lee 11 december 2016 - 14:35

Wauw wat een enorm leuke actie! Geweldige beleving voor die kleintjes als ze mee op de fiets kunnen. M’n zoontje is net 10 maand en kan dus nu ook mee op de fiets. Dus een fietsstoeltje zou enorm van pas komen! Doe super graag mee! Fingers Crossed! <3

Reply
Jennifer Lee 11 december 2016 - 14:34

Wauw wat een enorm leuke actie! Geweldige beleving voor die kleintjes als ze mee op de fiets kunnen. M’n zoontje is net 10 maand en kan dus nu ook mee op de fiets. Dus een fietsstoeltje zou enorm van pas komen! Doe super graag mee! Fingers Crossed! <3

Reply
Duane van Thillo 10 december 2016 - 22:00

met een voorzitje op mijn fiets
en dat ook nog eens voor niets
kunnen we heerlijk fietsen in onze buurt
terwijl mn zoontje naar de diertjes gluurt
Hij glundert van geluk en zit dan hard te gillen
daarom laat ik me nu horen
in de hoop een voorzitje mn zoontje te mogen scoren
wij gaan heel hard duimen
Groetjes trotse papa

Reply
Astrid 10 december 2016 - 21:25

Wauw! Zo’n hippe rode stoel met helm zie ik de kleine meid over een aantal maandjes wel in pronken! Super leuke win-acties btw Tamara!

Reply
Willianne 10 december 2016 - 18:13

Gaaf! Doe ook met deze winactie heel graag mee. Zoontje is 8 en halve maand nu, dus kan bijna gezellig mee op de fiets…En heb nog geen stoeltje:) Omdat de helm rood is vind ik het rode er het leukst bij!

Reply
tine van aken 10 december 2016 - 16:49

Een pracht van een stoeltje voor een al minstens even prachtig dochtertje! Bye, bye gammel fietsstoeltje en niet bestaande (oeps…) fietshelmpje?

Reply
Marita Cuypers 10 december 2016 - 13:14

Heel graag om met mijn kleinzoon op pad te kunnen!

Reply
Susanne van der Veen 9 december 2016 - 23:04

Mijn dochter is 7 maanden en kan steeds beter zelfstandig zitten. Dus over niet al te lange tijd kan ze voorop de fiets met mem! Geen overbodige luxe aangezien mem de beweging goed gebruiken kan ?

Reply
Lisette Tijssen 9 december 2016 - 22:48

Ik doe graag mee aan deze actie, rode stoeltjes past perfect op mijn zwarte fiets!

Reply
Claudia Diependaal 9 december 2016 - 21:38

Wij doen mee. Geweldig.

Reply
Heidy 9 december 2016 - 21:18

Ja super leuk!!! Mijn vriend heeft net een nieuwe reuzenfiets gekocht. Bram gaat graag mee met zijn papa op de fiets. Alleen krijg ik al hoogtevrees als ik naast die fiets sta.. Dus een helm voor Bram kan geen kwaad? (vindt vooral zijn mama)

Reply
Lieke van Veen 9 december 2016 - 18:00

Wauw super handig voor als ik op moet passen op mijn neefje.
Ik wil graag de bruine variant winnen.

Reply
Gewoonjasmijn 9 december 2016 - 15:27

Ja, ik doe graag mee!

Reply
Heleen 9 december 2016 - 13:28

Wat een gave actie weer! Wow! Dit zijn niet zomaar prijzen, super! En ik ding graag mee voor zo’n mooi stoeltje. Veiligheid staat voorop, toch? Vooral bij kinderen! En een superstoere kleur zo.

Reply
Lilian 9 december 2016 - 12:51

Weer z’n gave winactie, haha nu weet ik niet meer met welke ik mee wil doen. Toch ga ik weer een kansje wagen, ik doe graag mee! Echt te gek!

Reply
Miekske Dingens 9 december 2016 - 12:34

Wat gaaf! Heel graag om met ons zoontje naar de oma te kunnen fietsen!

Reply
Danielle 9 december 2016 - 11:39

ik doe graag mee! ik heb geen rijbewijs, dus moet alles met de fiets doen (#fitgirl 😉 ), dus deze zou erg welkom zijn voor aankomende zomer als de kleine er is!

Reply
Tanja Kuijer 9 december 2016 - 11:07

Geweldig wat een mooi kerst cadeau dit schitterende Bobike One fietsstoeltje! Die zou meer dan welkom zijn. Ons derde kindje kan elk moment geboren worden, dan zou het toch fantastisch zijn als we aankomende zomer 2017 heerlijk met de kleine voor op de fiets kunnen gaan fietsen met ons gezin! Daar gaan we heel hard voor duimen.

Reply
Sharon 9 december 2016 - 10:28

Wat een gave actie! Ik ben ook een enorme kluns met fietsen haha! Toen mijn zus en ik klein waren heb ik het gepresteerd om mijn voetje tussen de spaken van het voorwiel te steken waardoor zij van het achterzitje werd gelanceerd en een soort salto deed in de lucht over de fiets heen! Het verhaal is nu een soort familielegende geworden xD

Reply
Ruby 9 december 2016 - 10:01

Deze is gaaf zeg! Wij doen graag mee voor ons kleine vriendje James! We hebben al een regenjasje en dan kan hij straks de show stelen op de fiets!
Nu hopen dat we winnen <3

Reply
Laury 9 december 2016 - 07:25

Sem en ik doen graag mee ! We zijn aan het sparen voor een mama fiets en dit zou nou net even fijn zijn zodat we iets minder hoeven te sparen haha

Reply
Joyce 9 december 2016 - 05:23

Wat een mooi fietszitje. Ik doe graag mee, zodat ik aankomende zomer met mijn beide zoontjes en de hond naast de fiets heerlijk kan fietsen.

Reply
Marianne V 9 december 2016 - 01:51

Oh, en die strawberry red is de mooiste kleur die er tussen zit! Dat is om met nog méér plezier met de dochter te gaan fietsen! ?

Reply
Swenne 8 december 2016 - 22:44

Over een maand of drie kan onze dochter op de fiets, ik kan niet wachten om lekker met haar te gaan fietsen! Een goed kinderzitje is daarbij onmisbaar natuurlijk. Daarom doe ik graag mee met deze winactie.

Reply
Thamina 8 december 2016 - 22:40

Leuke prijs, ik doe mee!

Reply
Nathalie Romaissa 8 december 2016 - 22:38

Wat ontzettend gaaaf dat jullie zo ontzettende leuke fietsstoel weggeven prachtig •Strawberry Red• ? De perfecte kleur voor kleine Yara van 16 maand die super graag van fietsen houd met oma/mama heeeeerlijk fietsen in de koude winterlucht wat een gave blog ?? Natuurlijk reageer deel en like ik ook op Facebook onder de naam Romaissa Yara Lojayna liefssssss

Reply
Savannah 8 december 2016 - 22:36

Leuke actie! Ik doe mee heb een dochtertje en ze is eigenlijk nog niet op de fiets geweest nou was ik al kijken voor een fietszitje maar vond deze wel erg leuk.
Nou duimen maar! 🙂

Reply
marijke 8 december 2016 - 22:33

Jaa ik doe graag mee aan deze winactie. Mijn zoontje is 6,5 maand en met een paar maandjes kunnen wij ook op de fiets stappen en vind dit stoeltje super gaaf. Daar zullen wij echt de show mee stelen! Het maakt me weer een stuk vrijer om straks overal lekker heen te kunnen fietsen en ik denk dat mijn zoontje het ook fantastisch gaat vinden. Hij houd er van om alles te bekijken.

Reply
Tamara V 8 december 2016 - 22:32

Alweer zo’n gave actie.Ik doe weer graag mee.

Reply
Alicia Hofman - Voshol 8 december 2016 - 22:10

Weer al zo’n gave prijs! Ik doe graag mee. Wat mij vooral handig lijkt zijn de eenvoudig verstelbare voetensteuntjes.. Ik wissel nog wel eens tussen mijn meiden en dan is het altijd net niet qua voetjes.

Reply
Anoniem 8 december 2016 - 21:52

ik doe mee!! lees de verhalen erg graag dus heb sowieso gewonnen.

Reply
Lynn 8 december 2016 - 21:18

Jaaa! Deze zou heel mooi staan achter op mijn fiets!

Reply
Lieke 8 december 2016 - 20:39

Hahaha held “geen zielige verbalen of gedichtjes”. Love it.
Dat stoeltje lijkt me ook wel geinig 😀

Reply
Ruby Sandifort 8 december 2016 - 20:34

Jaaaa! Bodi is op eerste kerstdag precies 9 maanden, hoe leuk om dan z’n eerste fietsritje te kunnen maken!

Reply
Johanneke 8 december 2016 - 20:31

Weer zo’n enorm leuke actie! Deze zou ik graag winnen voor ons dochtertje van 2 maanden. Dan kunnen we deze zomer lekker rond fietsen samen met haar en haar grote zus.
De bruine kleur past perfect op mijn fiets

Reply
Hanna 8 december 2016 - 20:20

Oehhh die zou ik wel willen winnen voor mijn zoontje! Nog zo’n 2 maandjes en dan mag ik voor het eerst met hem fietsen!! =)

Reply
Mirella 8 december 2016 - 19:59

Supertof! Ik fiets graag met mijn zoon! Nu zit hij nog voor op maar we hopen dat een tweede kindje ons gegund is en dat hij dus over een tijdje achterop moet om plaats te maken! Hoe fijnzou dit dan zijn!!

Reply
Jildou 8 december 2016 - 19:57

Mijn kleine krullenbol Ilja zou héél graag in dit toffe zitje bij mama voorop willen zitten! ?

Reply
Anniecke van delft 8 december 2016 - 19:48

Ja echt super leuk! Zou hier heel
Goed van pas gaan komen, het komende jaar!! ?

Reply
Steffi 8 december 2016 - 19:23

Ja super graag ?! Kan ik met ons meisje van 10 maanden haar eerste fietsritje maken 🙂

Reply
Naomi van der laan 8 december 2016 - 18:41

Zeker weten doen we mee!!

Reply
Sandra van Limpt 8 december 2016 - 18:28

Super leuk! Wij doen mee!

Reply
Marjalijn 8 december 2016 - 18:24

Leuk! Ik doe mee, dan kan ik als (bijna) tante, mijn schoonzus een heel gaaf cadeau geven voor Kersemis! Duimen maar !

X

Reply
Sanne 8 december 2016 - 18:23

Ik heb al een mooie moederfiets, maar wat heb je nu aan een moederfiets zonder zitje? Ik doe dus graag mee zodat ik straks in het voorjaar lekker kan gaan fietsen met die kleine gup.

Reply
Rianne 8 december 2016 - 18:05

Heel gaaf! Wij hebben nu rare constructies om fenne naar de opvang te brengen omdat we maar 1 stoeltje hebben! Dus dit zou zoooo leuk zijn!! ??

Reply
Dana 8 december 2016 - 18:02

JAAAAAAAA OM LEKKER TE FIETSEN MET MIJN MEISJES ZOU DIT SUPER ZIJN

Reply
Marian 8 december 2016 - 17:56

Oeps, maar de kleur strawberry red is ook erg mooi 😉

Reply
Marian 8 december 2016 - 17:55

Ik heb een tweedehandsstoeltje maar die is al wat ouder en zeker niet zo mooi als deze fietsstoeltjes van Bobike One. Mijn oude stoeltje zou ik dan aan oma geven. Zij heeft ook nog geen achterzitje voor op de fiets, en een fietsritje met haar kleinkind op haar oppasdag is natuurlijk erg leuk. De zwarte heeft de voorkeur.

Reply
anne 8 december 2016 - 17:52

Jaa!! Fan van bobike! Ik doe graag mee en rood is te gek!

Reply
Marloes Beugels 8 december 2016 - 17:24

Ik doe graag mee ☺️ deze zou mooi passen bij mijn nieuwe rode lief! fiets en dan kunnen m’n zoontje en ik leuke fietstochtjes maken in het voorjaar, dan is hij namelijk oud genoeg om mee te kunnen op de fiets. Als hij dan nog net zo nieuwschierig is als nu en alles graag wil zien dan gaat hij dat geweldig vinden ? Al bestel ik er dan wel ff een scherm bij voor bescherming tegen vliegende insecten ??

Reply
Lisanne 8 december 2016 - 17:16

Hier doe ik zo graag aan mee! Deze staat al zo lang op onze wishlist!

Reply
Kim 8 december 2016 - 17:12

Jaa ik doe graag mee! Mijn dochter van 10 maanden kan in principe mee op de fiets Deze zou perfect passen op mijn Batavus winner fiets die rood met zwart is.. een perfecte match lijkt me!

Reply
Liess 8 december 2016 - 17:07

Oh wauw hier doe ik heel graag aan mee. Bram is nu 8 maanden dus nog even en we kunnen met hem gaan fietsen! Ik heb een mooie mama fiets alleen nog stoeltje aan het stuur en klaar!

Reply
Sanne Willems 8 december 2016 - 17:05

Ik fiets ontzettend graag, mijn vriend heeft denk ik de laatste 5 jaar niet meer gefietst. (Gevalletje: waarom zou ik fietsen als ik de auto kan pakken) Nu Nils er is en mee op de fiets kan denk ik dat hij zeker weer de fiets opstapt. Dit stoeltje zou natuurlijk ontzettend helpen ?

Reply
Manouk Visser 8 december 2016 - 16:52

Mijn kleine meid is nu 6 maanden dus het duurt even voordat ze mag fietsen. Maar wat zou het leuk zijn als we van de zomer lekker samen kunnen fietsen en haar grote broer achterop. Erg gezellig! En natuurlijk onwijs veilig met een helm:)

Reply
Hester 8 december 2016 - 16:46

Tijdens een fietsvakantie afgelopen zomer zijn wij zwanger geworden van ons eerste kindje! Hoe leuk als dit kindje veilig mee kan op een volgende vakantie!

Reply
Mieke 8 december 2016 - 16:40

Toevallig nummer 1 op ons kerstlijstje! Vanaf het voorjaar kunnen we gaan fietsen met ons kleine meisje dus ik zie haar al zitten op de rode troon 😉

Reply
Jess 8 december 2016 - 16:39

Hier doe ik vandaag ook aan mee. We hebben binnenkort een nieuwe bakfiets, maar voor papa’s fiets ideaal!!
Knappe kleur ook!

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 8 december 2016 - 16:39

Wauw supergaaf en wat een leuke kleur straks na mijn 2e zwangerschap wil ik proberen af te vallen door lekker met de kindjes te gaan fietsen

Reply
Bianca Schrijft 8 december 2016 - 16:23

Ik heb ongelooflijk veel respect voor het feit dat je deze 12daysofchristmass op hebt gezet, terwijl je persoonlijk op wat punten zoekende bent. Zoveel weggeven, daarbij het werk wat het geeft en jezelf herpakken. Ik kan alleen maar zeggen, respect en petje af! Veel succes.

Reply
Jacqueline 8 december 2016 - 16:21

Ja echt prachtig zou die zijn voor mijn petekind, dus ik waag graag weer een kansje

Reply
Jessie 8 december 2016 - 16:20

Ik doe mee!!! 😀

Reply
babs mestdagh 8 december 2016 - 16:18

Ziet er super uit! Maken we in België ook kans? Mijn dochtertje zal dit fantastisch vinden

Reply
Marjo 8 december 2016 - 16:18

Wauw je hebt prachtige cadeaus , doe niet mee, want bij mij kan alles al zelf fietsen!

Reply
k v kammen 8 december 2016 - 16:16

kom een kansje wagen, hier zouden we veel plezier aan beleven

Reply
Janine Brouwer 8 december 2016 - 16:13

Jaa leuke actie! Beetje dom, maar is dit voor het achterzitje of alleen voorzitje? In elk geval als het voor achterzitje is, doe ik mee! Cristiano wordt te groot voor een zitje die bij mij op de fiets voorop zit!

Reply
Peggy 8 december 2016 - 16:11

Wauw super prijs. Ik doe ook weer mee. Gobike! 😉

Reply
Jolien 8 december 2016 - 16:09

Jaaa I like!

Reply
jantine 8 december 2016 - 16:09

Zou tof zijn! ik krijg nog een nieuwe fiets van mn man dus en stoeltje erbij zou leuk zijn!!
Nu nog wachten op de zomer!! 🙂

Reply
Roos 8 december 2016 - 16:08

Die rode kleur! I luv it! En aangezien ons zitje zwaar toe is aan vervanging, doe ik graag mee!

Reply
Patricia Bouthisma 8 december 2016 - 16:08

(Sorry voor de 2 reacties, mijn Internet dort gek)

Reply
Patricia Bouthisma 8 december 2016 - 16:06

Wow wat een gave prijs, ik doe graag weer mee.
Jullie geven echt prachtige prijzen weg zeg! Super 🙂

Reply
Marijn 8 december 2016 - 16:06

Wauw te gek! Zou super staan op mijn zwart witte fiets zodra Stijn oud genoeg is om mee te mogen in een zitje!

Reply
Patricia Bouthisma 8 december 2016 - 16:04

Oh ik doe zeker weer mee. Jullie geven niet de minste prijzen weg zeg, echt gaaf.

Reply
Tessa 8 december 2016 - 16:02

Wow een super mooie prijs!
Wij doen zeker mee!

Wij duimen!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.