5 feitjes over mij die niemand weet. ( deel 2)

by Tamara
wat moet ik met mijn haar

Vorige week had ik al een artikel met bizarre feitjes over mij die eigenlijk niemand weet. Nu ben ik natuurlijk een heel erg interessant persoon *kuch* en dus had ik nog een heleboel meer bizarre feitjes over mij geschreven. Alleen als ik die allemaal geplaatst had werd het artikel een beetje lang. Een beetje te veel raarheid op 1 dag haha. Maar omdat ik het nou eenmaal énig vind om mezelf voor gek te zetten besloot ik de rest van de bizarre feitjes over mij ook maar gewoon te plaatsen. Gewoon, omdat het kan. Nou, hier komen ze!

5 feitjes over mij die niemand weet. ( deel 2)

Ik HAAT natte sokken.

Dan maar meteen een gekke, maar ik heb dus echt een hekel aan natte sokken. Als er ook maar een drupje op mijn sokken valt dan ga ik meteen nieuwe pakken. Ik vind dat zo’n smerig gevoel om natte sokken te hebben! Zomers loop ik dan ook het liefst op blote voeten, ik vind het namelijk helemaal niet erg als mijn voeten nat worden. In de winter wil ik ook wel op blote voeten lopen, alleen ben ik zo’n enorme koukleum dat ik dan sokken en uggs aantrek. ( ja van die lelleke! Love It!)

Ik kan heel slecht tegen mensen die liegen.

Maar dan ook echt heel slecht. Kijk, een leugentje om bestwil snap ik best, maar echt bewust liegen? Ik kan me daar dus ook ontzettend over opwinden en me er dagen of zelfs jaren later nog druk over maken.

Ik heb een hekel aan mensen die te laat komen, ( terwijl ik daar zelf een ster in ben.)

Afgelopen zaterdag hadden we een afspraak om half 2 en ik stond echt om 20 over 1 al zuchtend op mijn horloge te kijken omdat diegene er nóg niet was. Het stomme is, dat ik zelf echt een ster ben in te laat komen. Dat komt door mijn talent om alles op het allerlaatste moment te doen en dus vergeet ik de tijd wel eens. Is dus gewoon karma dat anderen altijd te laat komen bij mij.

Ik ben nogal snel geobsedeerd door dingen.

Zo had ik bijvoorbeeld ooit eens een enorme crush op Leonardo Dicaprio en heb ik echt bijna al zijn films gedownload en gekeken. Toen droomde ik zelfs over hem. Na een tijdje was de crush helemaal over en snapte ik niet meer waar die obsessie nou vandaan kwam.

Ik kan geen film kijken zonder feitjes erover op te zoeken.

Richard vindt dit altijd heel erg irritant, maar ik kan dus geen film kijken zonder achtergrond informatie op te zoeken. Op dit moment kijken we dus samen lost en ben ik ondertussen op de laptop aan het googlen op interessante feitjes over de serie. Dit doe ik trouwens niet alleen met films en series. Ik kan me soms de meest random dingen afvragen en dan heb ik geen rust voor ik het weet.

Zo, dat was het laatste deel met gekke feitjes over mij. Hebben jullie nog iets dat je over mij wilt weten? Dan hoor ik het graag! Haha!

 

Misschien vind je dit ook leuk

12 comments

Merel 6 september 2016 - 19:13

Verschrikkelijk, liegen! En uggs vind ik ook heerlijk, zijn net pantoffels. Naast natte sokken zijn gaten in je sok trouwens ook verschrikkelijk!

Reply
Birgit 6 september 2016 - 15:06

Hahaha die feitjes herken ik, maar helaas het te laat komen ook.

Reply
Anneke 6 september 2016 - 11:27

Hahaha! Dat van die feitjes en weetjes. Guilty! 😀
Husband hier vraagt dan iedere keer ‘Hoe weet je dat toch allemaal?!’ en meestal weet ik gewoon niet meer hoe ik eraan kom.
Ik ben gewoon een ster in de meest nutteloze info onthouden.
Moest ik nu nog de nuttige info kunnen onthouden ook… 😀

Reply
Lilian 6 september 2016 - 10:20

Leuk! Haha natte sokken zijn inderdaad irritant. Maar wat ik nog vervelender vind is een gat in mijn sok. Hoe klein ook, ze gaan gelijk weg!

Reply
Henrieke 6 september 2016 - 09:58

Ik word ook heel chagrijnig van natte sokken. Wanneer er na het douchen water blijft staan in de badkamer en ik nietsvermoedend even later weer de badkamer in loop.. Vreselijk!

Reply
Marijke 6 september 2016 - 09:02

Vind het nog wel meevallen hoe bizar deze feitjes zijn hoor haha. Zelf ook een hekel aan natte sokken!

Reply
Cassandra 6 september 2016 - 08:26

Omg wij hadden echt zussen kunnen zijn ??

Reply
Liess 6 september 2016 - 08:20

Ik Google ook vanalles over films series.. overal over. Wil altijd meteen iets zeker weten.
Lost is gaaf!
Wij hebben m ook gekeken samen

Reply
Desiree 6 september 2016 - 07:38

Natte sokken zijn echt niet prettig! Ieeh

Reply
Marjon 6 september 2016 - 07:38

Natte sokken! Ja, vreselijk. Ik doe ze ook altijd meteen uit bij een nat plekje.

Reply
Ellen 6 september 2016 - 06:49

O ja, natte sokken. Verschrikkelijk! Echt horror, haha, hier dus ook.

Reply
Channa 6 september 2016 - 06:47

Mensen die liegen vind ik ook echt verschrikkelijk! En kan me niet voorstellen dat er iemand is die natte sokken lekker vindt…

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.