‘Is het al bijna kerst?’ Tag

by Tamara
bijna kerst

Vorig jaar rond deze tijd bedacht ik de ‘Is het al bijna kerst?’ tag! Een tag die massaaaal overgenomen werd (jammer genoeg wel zonder vermelding van madam Tamara hier) en gewoon heeeeel erg leuk is! Nu vul ik nooit tags in, behalve die van mezelf! Haha! En omdat ik dit jaar weer ontzettend uitkijk naar kerst, besloot ik hem gewoon lekker weer in te vullen! Zeg? Is het al bijna Kerst?

‘Is het al bijna Kerst?’ tag.

It’s the most wonderfull time of the year!

Ik ben stapelgek op kerst. Vaak kijk ik (zoals nu dus)  al maaanden voor die tijd uit naar Kerst en ik bedenk me elk jaar weer wat voor boom ik wil hebben en wat ik wil gaan doen! Als kerst voorbij is verheug ik me alweer op volgend jaar! Haha! Want zeg nou zelf, wat is er nog niet leuk aan kerst? Je mag gewoon een boom in je huis neer zetten! Ennnnnn All You need is LOVVEEEE! Meer hoef ik niet te zeggen toch? Haha! Hier komen de vragen!

Is het al bijna kerst? Hoeveel dagen nog tot het kerst is?

81 dagen nog maar!

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?

Uhmmm, nou geen 10. Maar toch wel een dikke 9 denk ik hoor! Vooral omdat de kinderen het ook steeds leuker gaan vinden en het nu al over het optuigen van de kerstboom hebben!

Wanneer zet jij de kerstboom op?

Eigenlijk altijd meteen nadat Sinterklaas weg is. Het komt wel eens voor dat het wel iets later is, maar eigenlijk nooit eerder. Ik zie soms wel mensen op facebook voorbij komen die in oktober de kerstboom al hebben staan, maar dat vind ik dan weer niet kunnen haha!

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Een echte kerstboom met gouden en rode ballen hahaha! Vorig jaar had ik dat ook en ik vind dat dat wel echt heel kerstig is. Maar ik vind van die rosegouden en witte ballen ook wel heel erg mooi. Misschien dit jaar de man eens proberen om te praten!

Wat is je favoriete kerstliedje?

Hij blijft gewoon helemaal geweldig! Maar ik heb een playlist met kerstmuziek op youtube die ik elk jaar draai. Al heb ik tegenwoordig ook spotify, misschien dat maar eens gebruiken!

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?

Ik zei het vorig jaar ook al, maar een witte kerstboom. Ik vind dat wel gewoon zo afschuwelijk lelijk! Ik snap heel goed dat mensen niet elk jaar een echte kerstboom gaan kopen en daarom een kunstboom kopen, maar waarom wit? Mwehhh! Of van die mensen die een kerstboom ondersteboven aan hun plafon hangen… Wat gaan we daar eens op zeggen?

Wat ik nog meer niet vind kunnen is mensen die alleen zijn met kerst! Ik vind dat zo sneu!

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?

We hebben eigenlijk  nooit van die standaard kerstgerechten. Wel nemen we ons elk jaar voor om te gaan koken en dan zo’n hele tafel vol met lekkers te maken, maar in de praktijk gaan we altijd 1 dag uit eten en gaan we 1 dag gourmetten!

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

Ik probeer dan toch wel altijd iets leuks aan te trekken. Een mooie jurk ( ja Tamara in een jurk, iknoww) of gewoon een ander leuk setje! Vorig jaar had ik geloof ik een strakke zwarte jurk aan met daaronder een lading corrigerend ondergoed. Het stond wel mooi, maar ik kon amper eten, zo strak zat het! Hahaha!

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Ik hoop dat we dan met kerst met alledrie de kinderen, hun partners en hopelijk de kleinkinderen aan tafel zitten! Lijkt me superleuk! Over 25 jaar ben ik gewoon al 50! Haha

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

All you need is love kijken! Dat is wel echt een traditie hier! Lekker meejanken met de mensen op tv! En cadeautjes uitpakken onder de kerstboom! Zoooo gezellig!

10635889_635719859873607_1566246250518917684_n

Dit was de ‘Is het al bijna kerst?’ Tag. Neem hem vooral over!  ALs jij hem ook hebt ingevuld, laat het me dan even weten, want ik vind het zooooo leuk om al die antwoorden te lezen! En natuurlijk vind ik het wel zo lief als je dan ook even vermeld dat ik hem bedacht heb! Haha!

Happy almost Christmas everyonee!

Ohja, ik tag: Cassandra, Josan, Saskia, Joyce, Bianca, Emy en iedereen die hem verder over wil nemen is bij deze ook getagd!

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Joyce 9 november 2017 - 15:35

Ik ben hem nu aan het invullen. Zondag komt ie online 🙂

Reply
Bo 7 oktober 2016 - 15:59

Hoi Tamara,

Ik hou normaal helemaal niet van reageren op blogs of het volgen ervan (veelste veel werk haha) maar ik volg nu ongeveer 3 maanden jouw website en ik vind het echt fantastisch en lig elke keer weer gevouwen om je uitspraken. Buiten dat het erg vermakelijk is heb ik ook ontzettend veel geleerd van je posts. Want hier komt het idiote van dit hele verhaal… ik heb (nog) helemaal geen kinderen haha (ja het is een beetje raar, ik weet het) Ik ben net als jij 25 en ik vind het zo leuk om te lezen wat je allemaal mee maakt.

Heel veel succes met je blog en ik hoop dat je nog jaren door schrijft 😉

Groetjes Bo,

P.s. bij voorbaat alvast bedankt voor alle tips & tricks 😉

Reply
Marije 6 oktober 2016 - 14:34

Leuk leuk leuk! Ik heb hem overgenomen en hij komt morgen online! Is het al bijna kerst? 🙂

Reply
Josan 6 oktober 2016 - 10:52

Helemaal leuk. Ik ga hem overnemen.

Reply
Leonie van Mil 5 oktober 2016 - 17:10

Leuk leuk leuk leuk leuk! Ik neem hem over! En ik zal je vermelden 😉

Reply
Ro 5 oktober 2016 - 13:17

ah ook mijn favo kerstliedje ?
ik heb zo een zin in kerst ik heb het er echt al heel september over hihi!
en deze kerst ook nog eens zwanger ?

Reply
Jessica 5 oktober 2016 - 12:06

Hahaha, omg die witte kerstbomen… Nee dat is wel echt een afknap iets voor mij.

Reply
Jessica 19 oktober 2016 - 19:38

ps: Ik ga hem overnemen van je, uiteraard met vermelding! Begin november online!

Reply
Joyce 5 oktober 2016 - 10:55

I loveeee kerst! Ik ga hem overnemen X

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.