Bijna kerst winactie 1 | Win een Trolls Pop to Rock Poppy.

by Tamara

Kijken jullie al een beetje uit naar kerst? Ik wel! Het is een beetje een gek jaar, maar juist dit soort dingen maken het een beetje leuker! En ik dacht, wat is er nou leuker dan voor kerstman spelen zo aan het einde van het jaar? Ik heb vijf hele leuke winacties voor jullie, die in de komende dagen online komen. Op 1 januari gaan we winnend het jaar in en maak ik alle winnaars bekend! Leuk? ja toch? Oké, vandaag heb ik een winactie voor jullie met een pop die echt een groot succes is hier in huis! Namelijk de Trolls Pop to Rock Poppy! De meisjes (oké de jongens ook, maar die geven het niet toe) zijn helemaal fan van de Trolls films en Poppy is hun favoriete karakter.  Zeker omdat ze nog kan zingen ook! Kijken jullie mee?

De Trolls Pop to Rock Poppy.

De Trolls Pop to Rock Poppy is op het eerste gezicht gewoon een normale pop! Maar dat is het niet! Het is namelijk twee poppen in één! De naam zegt het al, de ene keer is Poppy een popster en de andere keer een heuse rockster! Er zitten twee outfits bij de pop! Een echte Rock outfit en een Pop outfit! Het leuke is dat de pop ook echt een ander liedje speelt dat bij de outfit past. Als je haar bijvoorbeeld de pop outfit aantrekt en haar de ukele geeft, horen kinderen een popversie van het nummer “Trolls Just Want to Have Fun”. Trek je haar de rockoutfit aan en geef je haar ze hardrock gitaar? Dan speelt ze hetzelfde liedje, maar dan de hardrock versie! Erg leuk om het verschil te zien!

 

 

 

Hoe kun je winnen?

Nou, nu willen jullie vast heel erg graag weten hoe je kunt winnen? Dat is niet zo lastig! Ik heb besloten om het deze dagen gewoon simpel te houden, het is tenslotte allemaal al druk genoeg!

Dat is het! Zoals gezegd maak ik op 1 januari de winnaars bekend! Mocht je nou een vriendin/buurvrouw/hamster hebben die helemaal trolls fan is? Tag ze dan even! Vinden ze vast leuk!

 

Veel winplezier!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.