De beste bespaartips voor kinderkleding en schoenen!

by Tamara

Ik ben echt gek op koopjes en dat is niet zo gek. Want met vier kinderen is het leven al duur genoeg en zeker als je je bedenkt dat ze om de haverklap wat nieuws nodig hebben! Eén van de dingen waar je heel erg makkelijk op kunt besparen is kinderkleding. Je kunt dit natuurlijk doen door tweedehands kleding te kopen, maar persoonlijk hou ik hier niet zo van. Ik vind het prima wanneer mijn kinderen kleding dragen die van een grotere broer of zus is geweest, maar ik koop eigenlijk nooit bewust tweedehands kleding. Gelukkig zijn er nog een heleboel andere manieren om te besparen op kinderkleding en schoenen en die ga ik delen in dit artikel!

De beste bespaartips voor kinderkleding en schoenen!

De kledingstijl voor mijn kinderen wisselt een beetje tussen budget en merk. Ik hou voor de jongens bijvoorbeeld heel erg van Vingino, Tumble ‘N Dry en Tommy Hilfiger, maar ze dragen ook regelmatig dingen van bijvoorbeeld de Zeeman, de Wibra of de C&A. Mijn allereerste tip is dan ook om een aantal goede basics te kopen en daarmee te combineren. Bijvoorbeeld een mooie broek van Vingino, met een wat goedkoper shirt. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat dingen zoals spijkerbroeken en jassen goed zijn. Wanneer ik een merk broeken vind dat goed zit, blijf ik daar dan ook een beetje aan vasthouden. Zo dragen de jongens hier momenteel eigenlijk altijd broeken van Vingino. Zo doe ik geen miskopen en blijven ze gedragen worden tot ze niet meer passen of tot ze stuk zijn.

Kleding en schoenen kopen in de sale.

Ik deelde het al eens eerder in een artikel, maar ik heb wel eens in de zomer een winterjas voor Maxim gekocht met heel erg veel korting. Ik geloof dat die jas normaal gesproken 120 euro was en ik had hem voor 37. Ja, je hebt dan wel een jas die een seizoen achterloopt, maar dat maakt mij dus echt helemaal niets uit. Ik kom daar nu trouwens nog mee weg, ik denk dat dat wel anders is wanneer kinderen bijvoorbeeld op de middelbare school zitten. Ik weet nog van mezelf dat ik toen echt niet in goedkope kleding wilde lopen en alleen merkkleding aan wilde. Dus ja, dan is het natuurlijk anders. Maar nu kan het nog prima! Wat ik ook een leuke webshop vind is Vip-kidz.com

Voor schoenen geldt hetzelfde, ik koop heel erg vaak kinderschoenen in de sale. Zo bestelde ik laatst een heleboel schoenen en sandalen voor mijn kinderen in de sale bij Bent.be. Dit is een hele grote Belgische webshop (die gewoon naar Nederland verzend) en waar je heel goedkoop leuke schoenen kunt scoren. Zo kocht ik bijvoorbeeld dit paar Puma sneakers dat Lauren op deze foto aan heeft voor 29 euro!

Dus dat waren een aantal tips om te besparen op kleding en schoenen voor je kinderen? Heb jij ook nog goede tips? 

 

In samenwerking met Bent.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Anoniem 26 juli 2018 - 17:51

Pas gloednieuwe blouses gehaald bij de kringloop van Armani, Tommy Hilfiger, Esprit voor onze oudste. Echt volgens mij waren ze niet eens gedragen. Ik had 3. Blouses en 2 shirts toevallig ook Vingino. Ik was 10 euro armer. Als hij het niet meer past gaat het naar zijn broertje. En heel veel komt ook van Zara als je nu shirts besteld ben je per shirt 2,99 kwijt. Ik hou van de uitverkoop. Zeker een must voor grote gezinnen.

Reply
Natasja 26 juli 2018 - 09:33

Die schoenen zijn gaaf! En dit zijn inderdaad de tips doe ikzelf ook zou geven.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.