Hebben jullie de nieuwe babycollectie van Zeeman al gezien?

by Tamara
babycollectie van Zeeman

Herkennen jullie dat? Dat je het heeerlijk vind dat je kind eindelijk wat groter wordt en echt leuke kleertjes aankan? En dat je dan ineens weer allemaal suuuuperleuke minipakjes tegenkomt? Ik kwam afgelopen week de superleuke nieuwe babycollectie van Zeeman tegen. Wie mij al langer volgt weet dat ik echt heeeel vaak bij Zeeman shop dus het was niet zo heel erg gek dat ik hier weer allemaal leuke dingen zag hangen. Nu kwam ik eigenlijk voor de sale, ( cheapass kleding met korting, ik hou ervan) toen mijn oog op de nieuwe babycollectie van Zeeman viel en die was zoooo leuk dat ik hem jullie niet wilde onthouden!

De nieuwe babycollectie van Zeeman.

Ik weet nog wel dat toen de jongens net geboren waren je eigenlijk vooral kon kiezen uit baby blauw in ongeveer 90 tinten en verder was er eigenlijk niet zoveel leuks. De laatste tijd is mintgroen echt helemaal de kleur volgens mij want je ziet het echt overal terug komen! Nu heb je ook weer verschillende soorten mintgroen, maar de kleur van deze minicollectie van Zeeman vind ik toch wel erg mooi. Het is een beetje grijsachtig groen, echt een hele mooie kleur!

Het is niet een hele uitgebreide collectie. Gewoon 2 boxpakjes, 2 vestjes, 2 slaapzakken, 2 omslagdoeken en 4 mutsjes. Ik heb ook het idee dat het gewoon even een tussencollectie is, maar ik vond hem wel ontzettend schattig.

babycollectie van zeeman

Natuurlijk hoef je het bij de babycollectie van Zeeman ook niet te laten voor het geld. De boxpakjes zijn 5 euro per stuk, de mutsjes 2.50 voor 2 en de slaapzakken 9 euro!

De collectie heeft de kleuren mintgroen en wit. Persoonlijk vind ik de printjes en de kleuren net iets leuker voor een jongetje dan voor een meisje, maar dat is gewoon mijn smaak. De groene kleertjes zijn voorzien van een sterretjes patroon en de witte kleding van driehoekjes in groen, zwart en grijs.

Wat vind jij van deze nieuwe collectie? Vind je hem ook zo schattig? Of ben ik nou zo’n emotionele muts die babykleertjes ineens zo schattig vind omdat haar kleine dametje ineens veel te groot wordt? Ik lees het graag!

 

Misschien vind je dit ook leuk

19 comments

Kleine Prinses 7 juli 2016 - 22:07

echt heel erg mooi!

Reply
Sanne 6 juli 2016 - 17:14

Ik vind hem super leuk!! Ga morgen meteen even langs!!

Reply
Leonie van Mil 6 juli 2016 - 15:59

Schattig. Ik denk alleen dat die kleine van mij er net niet meer in past, helaas.

Reply
MetMirjam 6 juli 2016 - 15:39

Jaa, ik zag ze ook al! Zó schattig 🙂
Ik vind deze collectie eerlijk gezegd ook een stuk leuker dan de vorige.

Reply
Jessica 6 juli 2016 - 14:43

aawh wat schattig!!

Reply
Nathalie 6 juli 2016 - 14:12

Zier er wel fijn uit!

Reply
Roxanne 6 juli 2016 - 13:10

Heel erg schattig ja! 🙂 Helaas hier ook niet nodig, want die kleine wordt al bijna een jaar…

Reply
Nicetobeout 6 juli 2016 - 12:10

Ziet er leuk uit! Wibra vind ik ook leuke kleding hebben tegenwoordig. En de prijsjes zijn van allebei om blij van te worden. Ik kan wel blijven kopen haha.

Reply
Simone 6 juli 2016 - 10:19

Ik zou dit inderdaad ook meer zien als jongenskleding, maar hé kan ook best voor meisjes. Echt mega schattig. Alleen vind ik voetjes aan boxpakjes nket handig.

Reply
Roxanne 6 juli 2016 - 13:10

Dat is herkenbaar. Mijn kleintje had best lange benen in verhouding dus die pakjes vallen dan niet altijd goed.

Reply
Ilse van Kreanimo 6 juli 2016 - 09:40

Ik ben zelf uit de baby’s, maar ik vond de baby collecties altijd leuk en schattig en lekker goedkoop!

Reply
Liess 6 juli 2016 - 09:35

Bah wat schattig. Bram zit alweer in 62 68

Reply
Kelly 6 juli 2016 - 09:13

Te schattig! !!?

Reply
mathiske's mama blog 6 juli 2016 - 08:53

Echt super schattig!

Reply
Wilmaaa 6 juli 2016 - 07:43

Ja ik zag het gisteren in de winkel. Zo schattig! Ook ik kon het niet laten om iets mee te nemen 🙂

Reply
Kaboutertuin 6 juli 2016 - 07:26

Superleuk zijn ze!!! Toen ik de babykamer 3 jaar terug mint met zandkleur wilde aankleden was er amper wat van te krijgen… nu liggen de winkels er vol mee..

Reply
Liesbeth 6 juli 2016 - 07:11

Heel leuk ja! Maar al deze spulletjes komen ook nog uit in roze en er komt ook nog een blauwe collectie geloof ik. In de nieuwe babyfolder (winkel en online) staat precies wanneer welke collectie uit komt.

Uiteraard liggen hier ook al wat groene dingen in de la, overigens wel te wachten op de geboorte van onze meisjes baby. Ik kon echt niet alles laten liggen… En nu maar een maandje wachten totdat de roze collectie uit komt. Ik hou ook van Zeeman shoppen voor deze leeftijd!

Reply
Rolien 6 juli 2016 - 06:41

Er komen nog meer spulletjes van! Op de website staat een folder met de nieuwe baby collectie ?

Reply
Merel 6 juli 2016 - 06:28

Haha herken het wel, heerlijk al die kleine spulletjes weer. Vind dit ook erg mooi! Sowieso heeft Zeeman tegenwoordig echt leuke spullen, binnenkort maar weer eens langs

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.