Alvast een winterjas voor volgend jaar kopen?

by Tamara
winterjas

Het is elk jaar weer een flinke uitgave, zeker als je meerdere kinderen hebt. Het kopen van de winterjassen. Ik zit me er soms echt over te verbazen hoeveel geld er wordt gevraagd voor een simpele kinderwinterjas en leg dus normaal al een tijdje van te voren wat geld opzij om in één keer drie jassen te kunnen kopen. Maar er zijn natuurlijk een heleboel manieren om goedkoper aan de winterjassen voor je kinderen te komen en die laat ik je zien in dit artikel!

Alvast een winterjas voor volgend jaar kopen?

Je kunt natuurlijk gewoon voor een winterjas van een goedkopere winkel gaan of een jas van een broertje of zusje doorschuiven, maar ik vind wel dat als een jas een heel seizoen mee moet gaan het wel een beetje goede kwaliteit moet zijn. Hoe je dan toch aan een leuke winterjas komt? Dat lees je hieronder!

Wachten op de aanbieding.

Kinderen passen vaak hun winterjas van het jaar daarvoor nog wel een paar weken. Je zou dus kunnen overwegen om eerst die jas nog even te dragen. Meestal komen in de herfst de winterjassen in de aanbieding en kun je dan een mooie jas voor wat minder kopen. Dit zijn vaak aanbiedingen die een paar dagen of een dag duren en zo heb ik twee jaar geleden een hele mooie jas voor Maxim kunnen kopen met 25% korting omdat er die dag een korting op alles in het hele assortiment was van 25%. Dat scheelt toch weel een heleboel!

Jaar van te voren kopen.

Dit is misschien een gok, maar dit heb ik vorig jaar gedaan en het beviel me prima! Vorig jaar kocht ik in de sale een winterjas voor Maxim die normaal 100 euro was en doordat ik hem in de sale kocht was hij maar 30. Het was wel een beetje een gokje met de maat, maar ik heb voor de zekerheid een maatje groter gedaan aangezien winterjassen van mij altijd wel een beetje ruim mogen zitten zodat je er nog een trui onder kunt doen. Hij was inderdaad aan het begin van dit seizoen een beetje ruim, maar nu past hij helemaal perfect! Je hebt dan wel een jas die van vorig seizoen is, maar mij maakt dat helemaal niet uit. Kledingmerken zijn toch vaak weinig vernieuwend en ik draag mijn jassen vaak meerdere jaren, dus ik loop ook altijd in een jas van vorig seizoen. Bovendien, voor een korting van 70 euro vind ik het wel prima! Haha!

Wil jij dit nou ook eens proberen? Dan zou ik zeker eens bij OTTO kijken! Daar hebben ze hele leuke kinderjassen in de aanbieding!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Iris 31 januari 2017 - 16:58

Hier ook altijd, altijd jassen in de uitverkoop. Ik gok altijd een maatje groter en heb het geluk dat mijn kinderen niet zo hard groeien! Ik vind jassen echt altijd duur genoeg en soms in de uitverkoop nog steeds te duur, haha! Echte krent ben ik…..

Reply
Patricia 31 januari 2017 - 06:16

Doen volgens mij heel veel ouders. Niks mis mee toch? Of gaat het ook veel fout? (Dat weet ik natuurlijk als newbie niet)

Reply
Volgmama 30 januari 2017 - 16:55

Ik heb voor mijn jongste ook alvast een in de uitverkoop gescoord. Hopen dat die na de zomer past.. anders is het nog zonde van de centen.

Reply
Gerdi 30 januari 2017 - 15:01

Voor de jongste heb ik ook alvast een winterjas voor volgend jaar aangeschaft, de oudste past hopelijk haar jas volgend jaar ook nog..

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.