Als de bladeren vallen | hoofdstuk 35

by Tamara

Op nieuwjaarsdag belde ik vanaf de ontbijttafel bij Logan mijn ouders om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen en vertelde dat ik een paar dagen bij Lou bleef slapen. Daarna belde ik Lou om haar in te lichten dat ik dat tegen mijn ouders had gezegd en om ook haar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Ik vertelde haar kort over wat er gebeurd was en we spraken af dat er ergens in de volgende week even af zouden spreken om met elkaar te praten over alles.

Ze zei dat ik de groetjes aan Logan moest doen en grinnikend deed hij de groetjes terug.

Noah stuurde nog twee berichtjes met de vraag of ik hem wilde bellen, maar ik besloot hem te negeren en hem maar even in zijn sop gaar te laten koken. Ooit zou ik wel weer met hem moeten praten, maar niet vandaag, niet morgen en ook niet volgende week.

Net toen we het ontbijt op hadden  en we samen de keuken opgeruimd hadden, ging zijn telefoon. Hij verontschuldigde zich en nam op, waarna zijn gezicht meteen betrok.

‘Mam? Nee, het komt wel goed.. Rustig aan….. Ik weet dat jij er niets mee te maken hebt.. Ik weet nog niet of ik aangifte ga doen…. Ik ben er stiekem wel gewoon klaar mee… Ik ook van jou.. Tot vanmiddag..’

‘Gaat het een beetje?’ vroeg ik zachtjes.

‘Nee, mijn moeder is helemaal in paniek door het gedoe van gisteren. Mijn vader zit in de gevangenis en ze mag hem niet zien. Ik weet niet waarom ze dat zou willen, maar ze staat op het punt om helemaal in te storten…’

‘Je moet naar haar toe..’ zei ik zachtjes.

‘Ja maar jij dan? Red je je hier een beetje? Of wil je dat ik je thuis afzet?’

Ik haakte mijn vingers achter de kraag van zijn overhemd en trok hem naar beneden. ‘Je hebt me behoorlijk uitgeput vannacht, dus ik vind het niet heel erg om nog even te kunnen slapen.’

Ik ging op mijn tenen staan en kuste hem, waarbij hij meteen toehapte. ‘Oké, ik breng je wel naar bed dan, goed?’ lachte hij.

Ik sloeg mijn armen om zijn nek en sprong omhoog zodat ik mijn benen om zijn middel kon slaan. Zoenend liep hij met me de trap op en legde me boven op bed, waar hij het shirt dat ik van hem had gepikt weer uittrok. Ik voelde weer datzelfde verlangen als de avond ervoor en hoewel ik nu wist wat ik kon verwachten, maakte dat het juist nog spannender.

Nog meer dan gisteren had ik het idee dat alle remmen overboord gegooid waren. Ruw drukte hij me op het bed en zoende me met zoveel passie dat ik me zonder problemen kon laten gaan. Wat er tussen ons was, was zoveel meer dan gewoon alleen lust. Het was een mengelmoes van verlangen en het gevoel dat we dit eindelijk zonder schuldgevoel konden doen.

Zachtjes hoorde ik zijn naam over mijn lippen glijden en heel even stopte hij, alsof hij zeker wilde weten dat hij het goed gehoord had. Hij streek een plukje haar uit mijn gezicht en keek bewonderend naar mijn gezicht, alsof hij nog nooit zoiets moois had gezien.

‘Ik ben zo blij dat je eindelijk de mijne bent.’ fluisterde ik.

‘Ik zal je nooit meer pijn doen, dat beloof ik.’

Ik knikte en meteen liet hij zich bovenop me vallen. Zijn aanrakingen waren teder en ruw tegelijk en zorgden ervoor dat ik helemaal in extase raakte. Geen plekje werd overgeslagen en hij leek pas tevreden te zijn toen ik naar adem hapte en in zijn oor zijn naam kreunde.

Doodmoe van alle inspanningen, viel ik in slaap en het enige dat ik merkte was dat hij de dekens over me heen legde en een kus op mijn wang drukte. Ik wist niet hoe laat ik in slaap was gevallen, maar toen ik wakker werd begon het buiten al donker te worden en Logan was nog niet terug. Ik keek naar mijn telefoon en zag dat hij een berichtje had gestuurd.

Je zult nu nog wel slapen.. Maar ik wilde je even een berichtje sturen om je te laten weten dat ik bij mijn moeder moet blijven. Het gaat niet goed met haar en ik heb het idee dat ze gekke dingen gaat doen als ik wegga. Als het goed is komt Noah me straks aflossen en dan kom ik weer naar je toe. In de koelkast staat genoeg te eten, dus help jezelf gerust.. Tot straks liefje.

Ik glipte uit bed en stapte onder de douche om een beetje wakker te worden. Ik kon me niet voorstellen door wat voor een hel de moeder van Noah en Logan moest gaan. Haar man was niet zomaar gearresteerd, hij was gearresteerd omdat hij haar zoon wilde laten vermoorden en opdracht had gegeven voor een moord waarbij hij het bewijsmateriaal had laten verdwijnen. Hoewel het wel een beetje gek voelde om hier nu alleen te zijn, vond ik het heel erg goed dat hij er voor zijn moeder wilde zijn en dat hij haar nu in deze moeilijke tijd niet alleen wilde laten.

Ik had alleen mijn strakke leren broek en de sexy kanten top mee, dus ik besloot de top maar te laten voor wat het was en één van Logan zijn zwarte t-shirts aan te doen, waar hij er zoals ik al had verwacht tientallen van had. Aangekleed liep ik naar beneden en liep door de keuken, waar ik hier en daar een kastje openmaakte.

Ik had net tussen al Logan zijn super geordende spullen genoeg dingen gevonden om een sandwich mee te maken, toen ik ineens een enorm lawaai hoorde. Ik liet alles liggen en gluurde om het hoekje van de deur naar de hal, waar het lawaai weg kwam. Voor het raam naast de deur zag ik twee grote mannen staan. De ene had een enorme baard en zag er nogal kwaad uit en de ander zat helemaal onder de tattoos en had een pet op.

‘Weet je zeker dat het hier is? Hij doet niet open.’

‘Ja, Lilou gaf ons dit adres. Als we hem zouden opruimen, dan kregen we alsnog betaald had die ouwe gezegd.’

De man met de tattoos ramde nogmaals op de deur en schreeuwde of er iemand was.

‘Kom Mark, zijn auto staat er ook niet, hij zal wel weg zijn.’

Ik hoorde ze weglopen en vlak daarna hoorde ik een auto starten. Opgelucht haalde ik adem en pakte meteen mijn telefoon om Logan te bellen, die niet opnam.

Vervolgens probeerde ik mijn vader. Ik wilde hier niet langer blijven, ik moest hier weg. Mijn vader nam gelukkig wel op en zei dat hij me meteen zou komen halen. Natuurlijk vond hij het wel gek dat ik niet bij Lou was, maar hij hoorde aan mijn stem dat het dringend was en stelde geen vragen.

Ik pakte snel mijn spullen bij elkaar en probeerde Logan nog eens te bellen, maar hij nam niet op. Toen mijn vader voor het huis parkeerde, stapte ik zo snel als ik kon bij hem in de auto en reed met hem mee naar huis. Wat wilden die mannen van Logan?

En waarom waren ze bij zijn huis?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.