Als de bladeren vallen | hoofdstuk 34

by Tamara

1 januari – 00.02

(2) gemiste oproepen van Noah.

1 januari – 00.15.

Rosie.. Het spijt me echt verschrikkelijk. Geef me alsjeblieft een kans om het goed te maken. Liefs Noah.

1 januari 01.24.

Vergeef het me alsjeblieft. Ik kan niet verder zonder jou.. Ik hou van je.

Ik rekte me uit in het enorme bed en rolde op mijn zij.

‘Hehe, ben je eindelijk wakker slaapkop?’ hoorde ik naast me.

Ik legde mijn handen op mijn gezicht en kreunde.

‘Toeee, ik ben vergeten mijn make-up eraf te halen. Ik ben net een verzopen panda zo.’ Hij trok mijn handen van mijn gezicht en lachte.

‘Nee, je bent prachtig, zelfs met panda oogjes.’ Ik stak mijn tong naar hem uit en meteen liet hij merken dat hij daar niet van gediend was. Hij pakte me vast bij mijn middel en kietelde me tot ik gilde dat hij moest stoppen.

‘Heb je honger?’

‘Ja, maar kan ik eerst even douchen?’

‘Tuurlijk, de badkamer is daar rechts. Je kunt de keuken inmiddels wel vinden he?’

Ik grinnikte en knikte, waarna hij een kus op mijn neus gaf en uit bed sprong. Ik zuchtte en schudde mijn hoofd. Logan was alles wat ik van hem had verwacht en meer. Stiekem kon ik nog wel uren in bed liggen om na te genieten van vannacht, maar aan de geuren die uit te keuken kwamen te ruiken, moest ik opschieten met douchen.

Vannacht was geweldig geweest. Na ons onderonsje op het aanrecht, had Logan de lasagne nog proberen te redden, maar die was te erg aangebrand om er nog iets van te maken. Ik had gezegd dat ik geen honger had, maar toen hij mijn maag hoorde rommelen, dook hij de keuken in en haalde hij van alles tevoorschijn. Uiteindelijk hadden we terwijl we naast elkaar op het aanrecht zaten een bak ijs en een rol koekjes leeggegeten, terwijl we naar het vuurwerk buiten keken.

Door al het suiker was ik helemaal over mijn slaap heen en hoewel het al ver in de nacht was, besloot Logan me een rondleiding door zijn huis te geven.

Het huis was ooit van een oud burgemeester geweest die een voorliefde voor kitscherige meubels en felle kleuren had. Toen Logan het overkocht, had hij het prachtige huis helemaal weer in oude stijl laten restaureren, maar toch ook een aantal moderne dingen toegevoegd zoals de prachtige enorme keuken.

Het huis was vier verdiepingen hoog en hoewel veel kamers leeg stonden, waren ze wel allemaal netjes en helemaal opgeknapt.

Op de eerste verdieping was zijn enorme slaapkamer met aangrenzend zijn badkamer en een inloopkast. Ook had hij daar nog een kantoor en nog een tweede iets kleinere slaapkamer ingericht, die hij als logeerkamer gebruikte.

Op de tweede verdieping waren een aantal slaapkamers en een tweede badkamer waar niet veel mee gedaan werd en op de derde verdieping was er één kamer ingericht als gamekamer. Op de zolderverdieping had hij een sportschool ingericht met alle apparaten die je maar nodig kon hebben.

Vanaf de zolder liepen we weer naar zijn slaapkamer, die toegang gaf tot een sfeervol ingericht dakterras. Hij pakte een deken uit de kast en sloeg hem om me heen, waarna we op de loungebank gingen zitten.

‘Waarom heeft een man alleen zo’n prachtig en enorm huis? Voelt het niet eenzaam?’ Hij lachte verlegen en schudde zijn hoofd.

‘Nee, ik kan heel goed alleen zijn.. Maar om je vraag te beantwoorden, ik had nog niet de juiste persoon gevonden om het mee te delen..’

‘Ohhh, dus Lola mocht niet bij jullie wonen na de bruiloft?’

‘Rosie…..’

‘Wat nou? Dan ga je trouwen en niet samenwonen?’

Hij rolde met zijn ogen en schudde zijn hoofd.

‘Je bent echt onmogelijk jij. Ik had nooit de intentie om echt met Lola te trouwen.. Ik vroeg haar een beetje in een opwelling en ergens deed ik het alleen om jou te irriteren, om te kijken wat jouw reactie zou zijn..’

‘Nou.. Mijn reactie was dat we bijna seks hadden in de badkamer, terwijl je broertje en je verloofde naast elkaar in bed lagen.’

Ik hoorde de bittere toon in mijn stem en was blij dat hij zijn arm om me heen sloeg.

‘Ik weet niet wat hem bezielde dat hij je dit heeft aangedaan, maar ik ga niet doen alsof ik het heel erg vind dat het over is tussen jullie. Wat daar net gebeurde was iets dat ik al heel erg lang wilde. Al vanaf het eerste moment dat ik je zag in die vieze kroeg toen die enge kerel aan je zat.’

Ik grinnikte en knikte: ‘Oh toen je me een kind noemde bedoel je? Ik vond je toen een arrogante klootzak.’

‘Haha, jep.. Dat deed ik bewust in de hoop dat je dan bij me weg zou blijven. Maar natuurlijk deed je precies het tegenovergestelde. Je bent oprecht een lastpakje.’

‘Moet jij zeggen, ik kan me nog herinneren dat ik in Scepter tegen je aan het schreeuwen was en dat je me ineens zoende om me stil te krijgen..’

‘Tja, hoe harder jij roept dat je iets niet wilt, des te grager wil je het. Dat blijkt wel weer.’

Ik wilde hem antwoord geven, maar schrok van het geluid van een enorme vuurwerkbom en sprong in zijn armen. Het geluid van het schot dat Lola had afgevuurd schoot weer door me heen en ik slikte.

‘Rosie.. gaat het een beetje?’

Ik schudde mijn hoofd en voelde het bloed uit mijn gezicht wegtrekken.

‘Ze was echt van plan om je neer te schieten.. Ze wilde je dood schieten.. Hoe kon ze dat nou doen??’

Hij trok me tegen zich aan en drukte een kus op mijn haren.

‘Het is goed afgelopen dankzij jou. Kom.. We gaan naar binnen, je voelt koud aan.’

Ik gaapte en hij keek me verbaasd aan.

‘Zeg, ik dacht dat je nog zo jong was. Ben je nu al moe?’ ‘Het is vier uur in de ochtend Lo.’ zuchtte ik.

‘Oké, vooruit, je mag naar bed. Maar wel alleen als ik naast je mag slapen.’

Lachend knikte ik en meteen tilde hij me op en bracht hij me naar binnen, waar hij me in bed legde en me instopte. Hij trok zijn broek uit en kwam tegen me aan liggen, waardoor het voelde alsof ik op de veiligste plek ter wereld was en me niets kon overkomen.

‘Welterusten Rosie..’

‘Hhmmm..’

Heel vroeg in de ochtend keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een aantal gemiste oproepen van Noah en een paar berichtjes had. Even twijfelde ik om ze te lezen, maar ik was zo boos op hem dat ik daar gewoon geen zin in had. Hij had niet alleen tegen me gelogen, hij had ook nog met Lola gezoend en had daarna Logan helemaal verrot gescholden. De man die ik in die paar minuten had gezien was niet de man waar ik in de afgelopen maanden zo verliefd op was geweest en zeker niet de man waarmee ik verder wilde.

Nu ik deze kant van hem had gezien, was ik helemaal klaar met hem en ik wilde hem nooit meer zien.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.