De allergrootste winactie ooit op TheMommyDiaries.

by Tamara
de allergrootste winactie ooit

Voor je dit gaat lezen, ga eerst maar even op je stoel zitten. Ja, zit je? Want ik heb iets heeeeeel leuks om te vertellen. Ik hintte de laatste tijd wel vaker op social media dat er iets enorm leuks aan zat te komen en het moment is nu gekomen dat ik jullie ga vertellen wat er de komende twee weken gaat gebeuren op TheMommyDiaries. Samen met twee fantastische, geweldige, grappige en leuke blogger, Josan van Goodgirlscompany en Cassandra van Momambition, heb ik een gigantische winweek voor jullie georganiseerd. In de afgelopen twee maanden zijn we alledrie ontzettend hard aan het werk geweest om de leukste winacties voor jullie te regelen en er komen de komende twee weken ontzettend veel winacties online. Ben je benieuwd naar de allergrootste winactie ooit op TheMommyDiaries? Lees dan verder!

De allergrootste winactie ooit op TheMommyDiaries.

Josan, Cassandra en ik ‘kennen’ elkaar al een hele poos online door onze blog. Cassandra heb ik al eens ontmoet, Josan nog niet. Maar wat wel zeker is, is dat het enorm goed klinkt tussen ons. We wilden al een hele tijd graag iets samen doen en daarom organiseerden we het Badmoms weekend. Dat was een enorm groot succes, dat een vervolg niet uit kon blijven. Om eerlijk te zijn is dat vervolg een beetje uit de hand gelopen. We hadden het over een weekend, toen een week en toen werden het ineens twee weken. Twee weken lang hele gave winacties en soms zelfs wel meerdere op 1 dag.

We hebben alledrie alles uit de kast getrokken om onze lezers te belonen voor weer een jaar lieve reacties, leuke berichtjes en gewoon hun aanwezigheid! Wat we geregeld hebben? Hier komt het:

12daysofchristmasgiveaway!

Onze winmarathon, heet de 12daysofchristmasgiveaway. Aankomende woensdag, 7 december trappen we alledrie af en alle winacties eindigen op 18 december. Vervolgens kun je nog tot 22 december met de winactie meedoen. Op 22 december worden de winnaars gemaild en dan heb je als alles meezit, je prijs nog voor kerst in huis.

Ieder van ons zet elke dag 1 of meerdere winacties online. Onderaan elke winactie vind je onderstaan plaatje met daaronder de winactie van de andere twee bloggers. Elke blog hanteert haar eigen voorwaarden.

Hoe doe je mee met de 12daysofchristmasgiveaway?

Ik heb het meedoen op mijn site heel simpel gehouden. Het enige wat je moet doen is een reactie achter later op facebook of onder de blog en mijn facebookpagina liken. ( Ik schrijf overigens óntzettend leuke blogs, dus like me sowieso maak hahhaha!) Verder wordt het ontzettend gewaardeerd als je de actie met je vrienden deelt.

Ik hou niet van regeltjes, maar ik zal voor de duidelijkheid hieronder vertellen wat niet de bedoeling is.

  • Zielige reacties maken geen kans. Kijk als je zegt van: ‘Oh! Dit kan ik goed gebruiken! Want die van mij is net stuk gegaan!’ dan is dat geen probleem. Maar alsjeblieft, kom niet aan met verhalen over de dode hond van de buurvrouw van de nicht van je oma.
  • Gedichtjes. Ik weet dat het de tijd van het jaar is, maar ik zit echt niet te wachten op gedichtjes. Laatst had ik een nogal ‘ondeugende’ winactie en zelfs daar kreeg ik de meest onsmakelijke gedichtjes voor. Zit ik niet op te wachten en je maakt ook niet meer kans. Sorry.
  • Al mijn blogs delen. Ik had een hele tijd geleden een winweek en een deelneemster deelde in de 2 maanden daarna elke blog en elke foto die op mijn pagina verscheen. Heel lief, maar niet de bedoeling en op den duur zelfs irritant.
  • Me toevoegen op mijn privefacebook. Leuk als je vrienden wilt worden, maar ik accepteer alleen mensen die ik echt ken. Dus me toevoegen op facebook om te vragen of je gewonnen hebt, uhm nee.
  • Me achteraf mailen om te vragen waarom je niet gewonnen hebt en of er überhaupt wel een prijs was.

Wat is dan wel de bedoeling?

  • Een leuke reactie achterlaten. Ik ben een sucker voor leuke reacties. Gewoon een leuke spontane originele reactie onthoud ik en die maken dus stiekem ook wel een beetje meer kans.
  • Facebook liken en evt de actie delen.
  • Aan al je vrienden, familie en misschien zelfs aan de buurvrouw van de nicht van je oma ( die met die dode hond :P)  vertellen dat je een ontzettend leuke blog hebt ontdekt die ook nog eens ontzettend leuke prijzen weggeeft! En dat ze echt moeten meedoen! ( Ze onder het bericht taggen op facebook mag natuurlijk ook.)

Ik hoop dat jullie net zoveel zin hebben in de winactie als ik heb! Heel veel winplezier!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

36 comments

Susan 13 december 2016 - 16:47

Wat een leuke tekening van jullie drieën. Je ziet meteen wie, wie is. Hoe zou de tekening eruit gezien hebben bij het Halloween verhaal….

Reply
Larissa 12 december 2016 - 19:11

Goed bezig weer!
Wat zijn jullie lief en trouw naar de lezers van je blogs. Normaal lees ik alleen maar hierop moet ik natuurlijk even reageren om kans te maken ;P

Reply
Marloes 10 december 2016 - 21:29

Nog niet eens iets gewonnen maar vind het nu al leuk. Wie wilt er nou niet een leuk kerstcadeautje

Reply
Henrieke 5 december 2016 - 21:19

Ik heb er alvast zin in. 🙂

Reply
Sietske 5 december 2016 - 18:50

Wat hebben jullie dat leuk bedacht met z’n drieën! Jullie gaan vast veel mensen blij maken!
Ik kom bijna elke dag even op je blog kijken, dus ik zie de winacties vast voorbij komen 🙂

Reply
Roxanne 5 december 2016 - 10:04

Dit is echt heel gaaf dames! <3

Reply
Denise 5 december 2016 - 08:39

Ik had mijn gedicht met zielig verhaal al klaar, mag het niet!!!! 😉
Moet ik toch iets anders gaan verzinnen!
Super leuk deze mega winactie, heel veel plezier!!!!

Reply
Yasmin 5 december 2016 - 08:25

Dat zijn nog eens leuke acties zo voor de kerstdagen! Gied dat je de regels zo duidelijk aaan geeft. Helaas kan ik niet mee doen want ik heb mijn facebook er laatst uit gegooid. Maar er zijn ongtwijfeld genoeg anderen die graag mee doen!

Reply
Iva 5 december 2016 - 05:04

Wow. Wat gaaf en dat net voor de feestdagen, ben benieuwt naar de winacties ☺️
Gelukkig ben ik heel slecht in gedichtjes haha, helaas ben ik ook niet zo orgineel ?maar ik ga zeker mee doen met de winacties! X

Reply
Bianca Schrijft 4 december 2016 - 22:12

Het is goed dat je van te voren aan geeft wat je niet wilt. Van sommige dingen zit ik echt met shock te kijken. Dat komt bijna op stalken neer. Ik ben wel erg benieuwd naar de winacties.

Reply
Ilona 4 december 2016 - 22:12

Hahah. Ik vind het nú al leuk! Ik wou ook een zielig verhaal ophangen maar zal het laten ??. Heel benieuwd naar de win acties!

Reply
Kelly 4 december 2016 - 21:53

Maar het was echt heel zielig dat de hond van de vriendin van m’n oma….

Just kidding, onwijs leuk! En helemaal in een maand als december.

Reply
Tamara TS 4 december 2016 - 21:20

Tof, ik kom zeker kijken! Die gedichten word je idd heel moe van haha. ? Gelukkig kan ik daar helemaal niks van, zelfs niet met Sint.

Reply
Marianne 4 december 2016 - 21:18

Wat leuk en origineel! Ben benieuwd!

Reply
Carmelina 4 december 2016 - 21:07

Gedichten????! Serieus?! Ik moet jou winacties eens beter in de gaten gaan houden want dat moet hilarisch zijn.. mensen nemen er in elk geval de tijd voor dus haha…
Lekker duidelijk verhaal, ik hou ervan!

Reply
Bianca Prins 4 december 2016 - 20:24

Whoehoeeeeeeeee gaaf!! Ben benieuwd!

Reply
Tamara 4 december 2016 - 20:13

Briljante speluitleg! hihi en daarom volg ik dus! Gewoon humor 😀

Reply
Marije 4 december 2016 - 19:34

Oh ja, die gedichten. On bloedchagrijnig van te worden hahaha. Leuk hoor, al die winacties!

Reply
Simone 4 december 2016 - 19:15

Haha die regels! ? Ik kijk uit naar jullie acties!

Reply
anne 4 december 2016 - 19:10

Hoppatee, we schoppen sinterklaas de deur uit en halen deze 3 leuke blogs de komende tijd in huis ! En nu keihard duimen draaien dat we wat leuks gaan winnen natuurlijk! Ik ben er klaar voor! 😉

Reply
Liess 4 december 2016 - 19:09

Ik doe mee. Dit kan ik goed gebruiken!

Reply
Gitte Brouwer 4 december 2016 - 19:07

Leuk! Ben benieuwd, gelukkig heeft de buurvrouw van mijn oma’s nicht (of hoe zat het ook alweer ?) geen hond!

Reply
Nathalie 4 december 2016 - 19:02

Wat gaaf een 12daagse! Top!
Heb eventjes hard moeten lachen om je ‘niet doen’ stukje, is erg herkenbaar…
Als mensen zo reageren hoop ik altijd maar dat ze niet uit de loting komen.

Reply
Tessa 4 december 2016 - 19:01

Klinkt gaaf! En hele redelijke regels, haha.

Reply
Anja 4 december 2016 - 18:57

Hahaha…. super en wat een leuke wat niet de bedoeling is regeltjes 😉

Reply
Clau-dya 4 december 2016 - 18:53

Super actie en heb even hard op je don’t do this gelachen ;). Ik doe graag mee!

Reply
Anoniem 4 december 2016 - 18:40

Wat leuk verzonnen… super ik ga het in de gaten houden, zijn deze win actie alleen via Facebook of ook op Instagram… we houden je in de gaten… Hihihi klinkt beetje scary…? Maar ik ben razend benieuwd en nieuwsgierig…

Reply
Marjo 4 december 2016 - 18:38

Super leuk actie van jullie! Gelukkig niet goed in dichten! En geen zielige verhalen, dus kom maar op met die leuke blogs in de gezelligste tijd van het jaar!

Reply
Brigitte 4 december 2016 - 18:29

Wat lief dat je dit doet!! Helaas kan ik niet mee doen aangezien ik (heel bewust) geen Facebook meer heb. Maar toch ga ik deze leuke acties volgen om te kijken wat voor winacties er zijn!

Reply
Lotte en Saar 4 december 2016 - 18:28

Nou! toevallig! Saar is 22 december jarig! Dus laat die cadeaus maar stromen hahaha! 😉

Reply
Lotte en Saar 4 december 2016 - 18:31

Jahoor! Ik drukte prongeluk op iets, uiteraard!
Was nog helemaal niet klaar!
Anyway! We hebben er zin in! (Duh! Altijd als er een nieuwe blog online komt & nu dus nog extra spannend ook!)

Have fun lady’s! Wij duimen alvast 😉

Reply
Christhy 4 december 2016 - 18:27

Oeeeeeh. Ik word altijd enthousiast van winacties. Kom maar op ?

Reply
Linda 4 december 2016 - 18:27

Wohhh super leuk!! Ben heel benieuwd naar jullie 12days!

Reply
Mandy 4 december 2016 - 18:16

Nou ik doe mee *leuke reactie!* ?

Reply
Olja rodel 4 december 2016 - 18:16

Ohhh ik heb hier een klein gek vrolijk en eigenwijs dametje van 2 waarmee ik graag mee wil doen aan de giveaways!
Die gekheid heeft ze natuurlijk totaaaaaal niet van mij haha.

Reply
Mireille 4 december 2016 - 18:14

Wat leuk! Ben heel benieuwd naar alle acties! Maar zoals eerdere winacties, zou deze vast ook ontzettend leuk zijn!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.