Ahoy Piratenmaatje! Waterpret met kidsklenz

by Tamara

image

Als er iets is waar mijn jongens de laatste tijd helemaal gek op zijn, zijn dat wel piraten. Met open mond zitten ze voor de tv als jake de piraat erop is, er worden alleen nog maar piratenboekjes voorgelezen hier en ik hoor de hele dag termen als: ‘ahoy piraat! Stelletje landrotten! Schobbejak! ARRRRRRR’.

Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij de twee minipiraten waren toen er een pakketje binnenkwam met kids klenz producten, waaronder een fles piraten shampoo en een fles piratenbubbelbadschuim! ( galgje woord nodig anyone?) Ze houden normaal al van in bad gaan, maar nu konden ze helemaal niet wachten!

De flesjes hebben de vorm van een puzzelstukje en ze passen dan ook allemaal in elkaar! Zoals je ziet kreeg ik 2 flessen voor jongens en 2 voor meisjes.

Bij het in bad doen merkte ik meteen al iets waar ik aaaaaltijd last van heb. Ik krijg die ellendige vergrendeling nooit van pompflacons af. Terwijl pompflacons nou juist zo ontzettend ideaal zijn om te gebruiken! Bij deze dus ook niet, ( als iemand een tip heeft, roept u maar!) ik heb ze dus maar gewoon open gedraaid en wat in bad gegoten!

image

Ok ik gooide er perongeluk wat teveel in wat resulteerde in een heeeeeeeleboel schuim! Maar dat vonden de piraatjes niet erg, hoe meer schuim hoe meer lol en al snel waren ze een schuimgevecht aan het houden! Toen was het tijd voor haren wassen, nu hebben ze daar echt een bloedhekel aan, maar met de piratenshampoo vonden ze het zelfs wel leuk!

Wat ik heel fijn vond is dat het heel goed schuimt en er geen hele sterke parfumlucht aanzit! Daar houd ik namelijk helemaal niet van bij kinderen.

De flesjes kidsklenz kosten €2.79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn

Naamloos

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Nicky 12 juli 2015 - 18:08

Hahahah, hoe meer schuim des te beter, komt mij zo bekend voor…

Reply
Daniëlle 12 juli 2015 - 16:17

He, die zijn leuk!!

Reply
lin 12 juli 2015 - 12:57

Wat leuk!! Lekker veel schuim haha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.