after pregnancy tag

by Tamara
Hoe onze baby's levens kunnen redden.

Ik ben al een tijdje niet meer zwanger en toch betrap ik mezelf er wel eens op dat ik nog steeds wel eens dingen op mijn zwangerschap af schuif. Ik ben er in mijn hoofd nog heel veel mee bezig en daarom leek het me wel grappig om er een tag over te maken. Ik heb hem in vlog vorm opgenomen, maar ook geschreven voor de mensen die hem graag willen overnemen maar niet mijn vlog geneuzel willen aanhoren! Lees je mee met de antwoorden van de after pregnancy tag?

Hoe oud is je kindje nu?

Lauren is nu 4 maanden en 4 dagen.

Na hoeveel tijd miste je je buik?

Uhh, nou ongeveer meteen toen ik mocht douchen en in de spiegel keek, wat een ellende! Ik leek wel een leeggelopen skippybal!

Welk ‘verboden’ eten at je het eerst na de zwangerschap? 

Richard is die middag nog naar de winkel gegaan om filet american en biefstuk te kopen. Maar om eerlijk te zijn vond ik het niet eens zo heel erg speciaal hahahha.

Welke zwangerschapscraving is over gegaan in een gewone craving?

Chocola en broodjes kroket. Die laatste probeer ik wel zoveel mogelijk te vermijden omdat ik anders echt tonnetje rond werd (alweer) maar die chocola.. De repen Tony’s vliegen erdoor hier!

Wat had je achteraf anders willen doen in je zwangerschap?

Ik had achteraf heel erg graag een zwangerschapsshoot willen doen. Ik heb dat niet gedaan omdat ik er gewoon niet zoveel zin in had en zelf al behoorlijk veel buikfoto’s maakte, maar achteraf vind ik het echt ontzettend zonde dat ik het niet gedaan heb.

Wat mis je het meest aan je zwangerschap?

Die buik die gewoon prachtig rond was zonder dat je een hele lading rollen en weet ik het hebt. Ook die schopjes en gewoon dat hele bijzondere gevoel van ‘het zwanger zijn’.

Zou je nog een keer zwanger willen zijn?

Ik zou best nog wel een keer zwanger willen zijn, ik vond het ontzettend zwaar, maar echt heel erg bijzonder. Alleen .. ik wil geen baby meer, ons gezin is compleet zo.

Merk je dat je nu nog last hebt van sommige zwangerschaps kwaaltjes?

Ja! Ik ben nog steeds een jankerd en ik vergeet echt alles constant! Ontzettend vervelend! Ohja en de week na mijn bevalling zt in steeds in mijn buik te prikken om te kijken of de baby ook zou schoppen, maar ik zat dus geoon in mijn vet te prikken..  Zucht…

Welke aankoop in je zwangerschap blijkt nu achteraf een miskoop?

Al die zomerkleertjes! Het was deze zomer of heeeel warm of best fris, dus het was steeds romper of pakje en die tshirts en korte broekjes heeft ze nooit echt aangehad.

Dit wat de after pregnancy tag, ik tag zelf Saskia, Joyce en Dineke. Als je hem wil overnemen dan mag dat, maar ik zou het wel heeel leuk vinden als je mij dan ook even tagt! Dan kan ik het ook lezen!

Enn, wat mis jij het meeste aan je zwangerschap?

Misschien vind je dit ook leuk

11 comments

Cindy - levenalsmama.nl 8 juli 2016 - 08:24

Leuk deze tag, ik heb hem ook ingevuld en naar je gelinkt 🙂

Reply
Bianca 5 april 2016 - 01:36

Wat een leuke tag zeg! Het is al best lang geleden dat ik zwanger was, maar ik vulde hem toch in. Gewoon omdat het kon, zullen we maar zeggen.

Reply
Eline 11 oktober 2015 - 11:23

Superleuke tag! Ik mis die schopjes ook heel erg.

Reply
Josan 10 oktober 2015 - 21:24

Ik kan me nog zo goed die ene foto van jou voor de spiegel herinneren. Wat was jij bol 🙂

Reply
Nicole @ Everyday-Life.nl 10 oktober 2015 - 16:08

Wat een leuke tag!! Sla ik op! Al ben ik al 9 maanden niet meer zwanger! 😉 Bij mij was het trouwens koude chocomelk, dat wilde ik het liefst de hele dag drinken!

Reply
Carlijn 10 oktober 2015 - 10:50

Heerlijke tag! Ik droom helemaal weg, wil nu ineens weer zwanger zijn. Ik mis het soms echt heel erg. Vond het zo speciaal en mooi. Iedereen die vroeg of ik soms twee baby’s in mijn buik had (ehhh jahaa) en bij 26 weken al vroeg hoe lang ik nog moest. Nu glimlacht niemand meer naar me op straat hahaha!

Reply
Joyce 10 oktober 2015 - 09:39

Leuke tag en bedankt voor het taggen! Ik ga hem overnemen 🙂

Reply
Debby 10 oktober 2015 - 09:24

Wat een leuke tag. Ik ken het ook. Leg nog steeds mijn handen op mijn buik. Terwijl hey alleen nog vet is. En mis het getrappel in mijn buik wel. In de toekomst willen wij wel nog meer kindjes. Dus hopelijk is ons dat gegund en voel ik dat speciale gevoel weer.

Reply
Leonie 10 oktober 2015 - 09:01

Ik kan er niet over mee praten, maar het was een leuke tag om te lezen!

Reply
Charlotte 10 oktober 2015 - 07:39

Herkenbaar, ik zat na de bevalling ook steeds aan mijn buik te voelen haha

Reply
Saskia 10 oktober 2015 - 06:52

Wat leuk dat je deze rag zelf hebt bedacht en bedankt voor het taggen! Toevallig heb ik van de week eenzelfde soort tag ingevuld maar moet nog ingepland worden 🙂

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.