After pregnancy cravings.

by Tamara

Na gister een blogje geplaatst te hebben over de dingen waar ik nu absoluut geen genoeg van kan krijgen, vandaag een blog over de dingen die ik over 3 maanden eeeeeeeeindelijk weer mag eten! Ohh heb er nu al zin in! Haha!

image

Pistoletje filet american met ui!

Dit is echt zoiets wat ik normaal echt bijna nooit eet, behalve op toastjes of wanneer we een broodje gaan halen ofzo, maar dit is echt iets waar ik zoooooooo naar uit kijk! Toen ik bevallen was van Maxim en weer thuis kwam heeft Richard diezelfde middag nog stokbrood en filet gehaald! Heerlijk! Bij Floris smeerde de kraamverzorgster het op een gewoon broodje ( toch iets minder lekker) en smeerde met de rest haar eigen brood. Beetje jammer! Haha!

Biefstuk!

Nog zoiets wat we normaal ook niet heel vaak eten, maar zodra je het dan niet mag, ja dan wil je het toch juist? Heerlijk met verse frietjes, peperroomsaus, champignons en ui! Laat biefstuk nu ook heel goed zijn om je ijzergehalte wat op te krikken na je bevalling, dus dat is ook een fijne bijkomstigheid!

And last but not least….

Softijs/mc Flurry’s/ Milkshakes!

Ohhh dit word nog een lastige in de zomer! Ik ben namelijk gek op ijs! De vorige 2 keer ben ik in de winter bevallen en dan eet je dat sowieso al amper, maar nu het mooie weer eraan komt krijg ik er alweer zin in!

Ik weet dat de meningen erover verdeeld zijn of je nou wel of geen softijs mag ivm de listeria bacterie, maar dit is wel iets waarbij ik het risico maar niet neem. Hoe klein de kans ook is.

Dit was mijn top 3 dingen die ik na de bevalling meteen weer ga eten! Kan nu al niet wachten! Haha! Ik weet dat heel veel mensen uit kijken naar een wijntje of glas champagne naar de zwangerschap, maar ik ben inmiddels bijna 5 jaar of zwanger of ik geef borstvoeding, dus ik mis dat totaal niet!

Wat miste jij het meest in je zwangerschap qua eten ?

Liefs!

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Monique 11 maart 2015 - 12:52

haha ik heb net een broodje filet op joh 😉 Dus ik moest even smakelijk lachen toen ik dit las..hihi sorry!
Ik miste met stip op 1 de zalm! Gewoon lekker zalm op een broodje….zoo lekker! Die schade is inmiddels dubbel en dwars ingehaald.

Reply
Tamara 11 maart 2015 - 15:03

Flauwww!! Haha! Ja ik at na de bevalling ook steeds zoveel van die gemiste dingen dat ik ze na een tijdje niet meer hoefde haha

Reply
joyfromjoyce 11 maart 2015 - 10:27

Broodje zalm!!!! haha

Reply
Tamara 11 maart 2015 - 15:02

Haha nog heeeel even!

Reply
Daphne 11 maart 2015 - 10:17

Ooh ik herken het helemaal de biefstuk en filet american. Ook zalm, rosbief en een zacht gekookt ei waren bij mij favoriet. Ik was zelf afgelopen zomer zwanger toen het bloedje heet was en ik ben inderdaad flink aangekomen van de ijsjes.. Wat echt een tip is om romig is te eten en minder aan te komen blender fruit met Griekse yoghurt en vries het in.

Reply
Tamara 11 maart 2015 - 15:02

Ohhhh wat een goede tip! Die ga ik zeker proberen!!

Reply
Manon 11 maart 2015 - 09:56

Wat leuk, smaakt extra goed als je het straks eindelijk mag 🙂

Reply
Tamara 11 maart 2015 - 10:00

Denk het ook! Hahaha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.