Action shoplogje | geshopt in 20 minuten!

by Tamara
action veendam

Vroegahhh, heeeel lang geleden, toen ik nog een blogguppie was in plaats van een blog fossiel, (oké dat valt wel mee, maar ik hou van overdrijven) maakte ik wel eens action shoplogs. Of uberhaupt veel shoplogs, omdat die zo leuk gelezen werden haha! Het is toch ook gewoon leuk om te kijken wat mensen kopen? Of ben ik de enige die er zo over denkt? Anyhow, ik moest dus naar de action en in deze blog laat ik jullie zien wat ik allemaal gekocht heb.

Wat moest je nou weer bij de Eksjun Tam?

Nou laten we vooropstellen dat ik eigenlijk niet eens heel erg veel bij de Action kom. Als het één keer in de maand is, is het vaak, ondanks dat we er nu heel dicht bij wonen. Ik sla dan meestal in één keer alles in dat ik nodig heb en kom er verder niet zo vaak, ook omdat mijn portemonnee anders gaat mopperen haha! Maar goed, nu had ik dus echt een aantal dingen nodig. We gaan de komende tijd weer wat klussen in huis, dus ik moest sowieso kwasten enzo hebben. En ehh ja. Nou kijk maar mee!

 

 

 

 

 

 

Nou eerst de dingen maar die ik altijd bij de Action koop. Schoonmaakspullen! Normaal koop ik altijd die drie sprays, ik weet niet hoe ze hebben, een groene, een roze en een blauwe, die zooooo lekker ruiken. Alleen hadden ze die nu niet. Nouja, niet zo erg, want dit spul gebruik ik om de dag om even een sopje te maken en alles bij langs te gaan. Ik heb altijd de paarse, maar nu hadden ze die niet helaas. De gele ruikt ook superlekker!

Dan ondergoed voor de meisjes. Nu Saar ook zindelijk is, kwamen we wat ondergoed tekort en ik vond het op internet steeds zo duur. Dus ik besloot maar even wat setjes mee te nemen!

 

 

 

 

 

 

 

Stoepkrijt. Leuk voor als het weer mooi weer is en altijd handig om in huis te hebben, al is het maar zodat ze al die schoolborden hier vol kunnen kliederen.

Ik koop altijd plantenvoeding bij de action en het was nu op. Onlangs heb ik roze in de tuin geplant, dus ik besloot ook rozenmest mee te nemen en twee zakken bloembollen. Ik hou zo van lelies! Zo mooi!

 

 

 

 

 

 

Wasmiddel was op, dus ik besloot maar een flesje mee te nemen, net zoals de deo en de pleisters.

En tot slot wat klusspulletjes. We gaan de hele keuken, de gang en het trappenhuis verven, dus ik had wat spulletjes nodig. Ik zal we even een foto plaatsen als we klaar zijn, maar we hebben echt hele toffe kleuren gekozen!

 

Zo, dat was mijn shoplogje! In totaal was ij iets meer dan 50 euro kwijt, en dan viel me heel erg mee. Helaas ben ik wel het belangrijkste vergeten ( een verlengsnoer en een lamp voor de eettafel) dus ik mag morgen weer.. zucht

Ben jij al bij de action geweest? en kon jij een beetje slagen in 20 minuten?

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Felicity 20 maart 2021 - 04:08

Ik vond het niks steeds due tijd in de gaten houden belangrijkste wel kunnen vinden gelukkig.

Reply
Cassandra 19 maart 2021 - 08:07

Oh Chill je hebt dus nu 20 min ipv 10? Dat is al een stuk relaxter

Reply
MarjonS 19 maart 2021 - 07:19

Leuk, lekker shoppen.
Ik ben gisteren geweest. Heel fijn, mocht 5 min eerder dan mijn afspraak al starten.
Wat spulletjes als schoonmaak doekjes, slippers voor de kids, kantoorartikelen, wasverzachter, cadeautje voor iemand…. blij dat ik de Action dus weer even in kon.

Succes vandaag voor de 2e keer!

Reply
Debbie 19 maart 2021 - 07:10

Ik ga morgen voor het eerst. We zullen zien of 20 min genoeg is 😅

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.