Action shoplog | een hele tas vol kerstspullen.

by Tamara

Ik ga naar de action en ik hoef alleen maar een piek.  Ik hoor het mezelf nog tegen Floris zeggen. Want ja, ik kwam wel met ieeeetsje meer dan een piek thuis. Sterker nog, ik heb nog steeds geen piek! Haha! Overigens was de ochtend rampzalig en kwam ik er thuis achter dat ik nog wat dingen vergeten was. Lezen jullie mee?

Floris de sloper.

Op woensdagochtend is Maxim altijd naar school en heb ik alleen de drie jongste kinderen thuis. Nu gaan we meestal even leuk ontbijten bij de hema ofzo, maar deze keer besloot ik dat we naar de action gingen, want we hadden nog een piek nodig en ik had op facebook gezien dat ze die bij action hadden. Nu weet ik zelf ook wel dat het niet zo ontzettend slim is om met 2 stuiterballen en een hele chagrijnige baby naar een winkel vol glas en aardewerk te gaan, maar ach. Af en toe moet je jezelf even pijnigen toch? Nouja, dat heb ik geweten. Ik weet niet hoe hij het deed, maar Floris wilde iets aanwijzen en trok zo een heel schap met kerstballen leeg. Kerstballen van glas, die dus allemaal over de grond lagen. Ik ging dus op zoek naar een medewerker om een bezem te vragen en te vragen hoe ik het kon vergoeden (wat niet hoefde gelukkig) maar die was nergens te vinden. Zucht. Uiteindelijk kwam het wel goed hoor, maar ik schaamde me dood haha.

Goed, nu de aankopen.

 

Ik kocht deze vier mokken.Ik heb het talent om continue mijn mokken te slopen en kapot te laten vallen, dus ik mocht van mezelf weer een aantal nieuwe uitzoeken!

We hebben bij ons in huis 1 toilet en 5 mensen die hem gebruiken, dus ik wilde even iets van een luchtverfrisser kopen. Ik maak hem elke dag schoon hoor, maar toch, een lekker geurtje is nooit weg. Beetje jammer dat je deze amper ruikt haha.

Even wat standaard dingen: wondersponsjes, daar zweer ik bij. Ik krijg er gewoon echt alles mee schoon, een fles bleekmiddel voor de badkamer en de wc, batterijen voor in zo’n automatisch parfumsprayding en wasverzachter. Deze ruikt mega lekker trouwens!

Deze lagen ineens in de kar, ik denk dat 1 van de kinderen ze erin gegooid heeft.

Deze wilden de kinderen ook, beetje jammer dat ze nu al stuk zijn, maar goed, ze waren leuk voor zolang het duurde hahaha.

Ik dacht dus dat we geen slingers meer hadden en kocht er heel veel. Bleek dat we nog een doos vol hadden. Maar goed, we hebben dus heel veel slingers in de boom dit jaar.

Ik heb ooit eens zo’n automatisch air wick ding gekocht en de spray was al een tijdje op. Ik nam deze twee mee en die rechter zit er nu in. Aanrader!

Noooooog meer slingers. De kinderen zochten kerstmutsen uit. Die met sterren zit nu als piek bovenin de boom. Ook leuk, maar ik wil nog steeds zo’n dikke shiny ster bovenin de boom! haha

Oke ja, ik maak er elk jaar een sport van om de meest vreselijke dingen uit te zoeken en in de boom te hangen, kijk die kerstmannen dan, die zijn zo ontzettend fout dat ze leuk zijn hahah. Passen goed bij mijn kroket en kalkoenhangers.

 

Dus dat was mijn action kerstrommel shoplog. Ik had ook nog 3 x 2 bakjes playdough, maar die had ik alvast aan de kinderen gegeven zodat ik even foto’s kon maken hahah! Voor dit alles was ik in totaal 42 euro kwijt.

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Sabine Kohino 11 december 2018 - 12:19

Echt leuk, die mokken! Ik durf al bijna niet meer naar de Action, kom ook altijd met veel te veel weer naar buiten!

Reply
Tineke 11 december 2018 - 09:30

Oh die mokken zijn wel erg leuk, mooie kleurtjes!
Liefs

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.