About last week| Keer twee! | Pech, Nu.nl, Disney en OMG zoveeeel bezoekers :O

by Tamara

Oké.. Zoals ik al had gezegd ben ik de slechtste blogger ooit in het bijhouden van weekoverzichten. Inmiddels liep ik alweer een paar weken achter, dus ik dacht. Ik maak er wel een about the last two weeks van ofzo! haha! In de afgelopen twee weken gebeurden er namelijk een aantal dingen die te leuk zijn om niet te delen. Zo gingen we natuuuuurlijk naar Disney, ging ik heeeeeel erg viral met een artikel, stond ik op NU.nl en kregen we eindelijk een nieuwe ketel! Kijken jullie mee?

Maandag.

 

 

Op maandag breng ik de kinderen naar school en moet ik gewoon even een foto van de lucht maken! Kijk nou hoe ontzettend mooi!

Als ik thuis kom, bel ik meteen het bedrijf dat een nieuwe ketel komt installeren. Hij gaat kijken wat hij kan doen en tot mijn grote opluchting komen ze dinsdag rond 9 uur met een nieuwe ketel! Eindelijk weer verwarming en lekker douchen! Zoooo aan toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit plaatje omschrijft mij gewoon perfect. Ik ben soms zo’n ontzettende uitsteller! Ik denk heel vaak bij dingen van ‘Oh, dat kan morgen wel!’ en vervolgens loop ik dan ontzettend te haasten en te doen. Zucht. Ik probeer heel vaak alles waar ik tegenop zie, bijvoorbeeld dingen bellen enzo, meteen in de ochtend te regelen. Dan ben ik er maar vanaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nog even moederpunten scoren bij de meisjes! Haha!

Ohja! Ik keek op maandag dus even nietsvermoedend naar mijn site statistieken en geloofde mijn ogen niet. Er waren gewoon 900 mensen tegelijkertijd online! Loedermoeder.nl had op facebook een blog van mij gedeeld ( deze) en die werd echt bizar veel gelezen! Die maandag haalde ik 35.000 bezoekers binnen en eind januari zat ik voor de hele maand op 94.000 bezoekers! Is toch gewoon idioot? Ja, ik weet dat dat voor veel mensen peanuts is, maar wauw! Ik vond het echt bizar!

Dinsdag.

Dinsdag komt eindelijk onze nieuwe ketel! De man staat om half negen voor de deur en binnen een mum van tijd is de oude ketel eruit! Tegen de middag doet alles het weer en dat is maar goed ook, want ondanks de elektrische kacheltjes, is het maar 11 graden in huis! Brrr! Het eerste dat ik doe als de monteur weg is, is samen met Saar lekker lang douchen! Ohhh wat heb ik dat gemist haha!

Woensdag.

Op woensdag is Floris altijd vrij en omdat we vrijdag naar Disney vertrekken, doen we op woensdag een heleboel aankopen. Zo hebben we wat truien voor de meisjes nodig. Thermobroeken voor Saar en mutsen voor iedereen! Je leest de shoplog met alles dat we kochten hier!

Oké, nu even een heel genant iets. Maar we hebben er dus beide een hekel aan om flessen in te leveren. of nouja een hekel, we vergeten vaak om de flessen mee naar de supermarkt te nemen en gooien ze vaak in tassen in de kelder. Nu besloot ik Dinsdag middag spontaan de kelder op te ruimen en ik heb toen meteen de flessen gesorteerd op supermarkt en besloot ze met Floris samen in te gaan leveren! Heel er stom, want we drinken dus ampe frisdrank hier. Als we het drinken, drinken we het uit blikjes. Flessen kopen we eigenlijk alleen als er visite komt of als er een leuke aanbieding is. Anyhow, kijk en huiver! Haha

Uiteindelijk hadden we voor ongeveer dertig euro aan statiegeld! best netjes toch? haha!

saartje was moe na een drukke ochtend. Wat slaapt er dan lekkerder dan lekker tegen je broer aan?

Ik knipte beide jongens nog snel even zodat ze met een fris koppie mee naar Disney konden! Best wel handig om dat zelf te kunnen!

Donderdag.

Donderdag besteedde ik de hele dag aan het opruimen en schoonmaken van het huis en het inpakken van de tassen voor Disney. We hadden twee weekendtassen mee. één voor mij en de meisjes, één voor Rich en de jongens. Daarnaast nog een toilettas met badspulletjes en nog wat spullen voor onderweg!

In de avond ging ik met Floris nog even boodschappen doen. Snel nog wat lekkers en drinken voor onderweg en daarna waren we klaar om te gaan!

 

 

Vrijdag. Op naar Disney!

Vrijdagochtend zaten we om zes uur ‘s ochtends al in de auto onderweg naar Disney! De heenreis verliep prima en oohh wat was het geweldig om daar weer te zijn! Echt waar! Er komen de komende dagen een aantal blogs over Disney voorbij, dus ik zal hier niet teveel spammen. Maar het was echt onvergetelijk!

Oké, een paar foto’s dan! Haha!

 

 

Maandag. Back to normal.

Op maandag was Richard vrij, dus ik bracht snel de kinderen naar school, gooide er een was in en daarna gingen we samen met Saar weekboodschappen doen! Die dag maakte ik verder geen foto’s. We waren vooral heel erg druk met alle was wegwerken en heimwee hebben naar het geweldige weekend!

Ik nam toen ik Lauren op ging halen trouwens nog een cadeautje voor haar vriendinnetje Sofie mee. Een Frozen deken die Lauren had gekregen, maar die ze heel graag aan Sofie wilde geven! Later die middag brachten we er ook nog één naar buurmeisje Roos!

Dinsdag.

Op dinsdag had ik een ontzettend drukke dag. Ik liep wat achter met een heleboel opdrachten en besloot die nu in één keer op te pakken. Ik was dan ook blij dat Saartje even sliep, zodat ik lekker door kon werken. lauren ging in de middag met een vriendinnetje mee en die haalden we rond half 5 weer op! Ik vind het zo leuk dat ze zoveel vriendinnen en vriendjes heeft op school waarmee ze gaat spelen. Bij de jongens op school is dat helemaal niet zo. Er zijn daar namelijk veel kindjes die met de bus komen omdat ze van ver moeten komen en dan gaat het spelen een beetje lastig.

Ik stuurde in een vlaag van Heimwee dit naar Richard. Hij vond me niet grappig!

Donderdag en vrijdag.

Op donderdag en vrijdag was de school van de jongens aan het staken, terwijl Lauren wel naar school moest. Supergezellig die twee boys thuis, alleen zijn het wel treuzelkonten als ze vrij zijn. We kwamen dus een beetje te laat op Laurens school, waardoor haar klas al in de bibliotheek was en ik haar even snel ging brengen. toen ik terug kwam zat Saar achter een tafeltje hahha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdag had ik trouwens ook nog een typische Tamara actie. Ik liep van de trap af, bleef ergens achter haken en viel naar voren toe, terwijl mijn voet naar achteren klapte. Meteen behoorlijk duizelig, misselijk en mijn voet en enkel deden verschrikkelijk veel zeer. Ik heb het zo snel mogelijk gekoeld, alleen moest ik wel Lauren ophalen, dus dat was niet zo handig. Die avond was het ook behoorlijk dik en kon ik er amper op staan. Ik was behoorlijk bang dat het gebroken was, maar toen ik een nachtje geslapen had was de pijn iets beter te doen. Hij is gewoon flink gekneusd en dat heeft tijd nodig. Dus als je me ziet hinken, daar komt het door! Haha!

 

Nouja, de rest van de week beleefden we niet zoveel! Dus ik laat het hier maar bij haha!

Veel liefs, Tamara

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.