About last week | 5 | We hebben een clubske opgericht.

by Tamara

Halllooooooooo allemaal! Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht van je favoriete bloggert. Grapje natuurlijk, ik heb er zo’n waanzinnige hekel aan als mensen zichzelf zo noemen. Whahha. Ik heb weer een heeele, drukke, mega chaotische week achter de rug waarin ik een fanclub voor mezelf maakte, flink aan de slag ging met de nieuwe site en met een ander leuk project begon. Ohja! En ongeveer 26.000 woorden typte voor het nieuwe boek! Lezen jullie mee?

Maandag.

De ochtenden zijn hier de laatste tijd een mega erge chaos! Ik weet niet waar het aan ligt, maar de kinderen kunnen hun bed amper uit komen, zijn chagrijnig, willen niet ontbijten, willen zich niet aankleden en weet ik het! Zo vervelend! Ik ben al geen ochtendmens en kan helemaal niet tegen getreuzel in de ochtend, dus dit is niet fijn. Net op tijd heb ik alle kinderen op school en net als ik de jongens afzet, schiet er door mijn hoofd dat ik naar het cb moet met Saar. Ik ga dus nooit naar het cb, niet omdat ik het niet leuk vind, want vind het best wel gezellig daar 😛 Maar na vier kinderen weet ik al dat gedoe inmiddels wel. Ik vind al die testjes niet interessant en zie zo ook wel dat ze goed groeit. Maar goed, ik besloot mijn hoofd eens te laten zien en Saar vond het er wel leuk! Haha!

 

 

De rest van de dag ben ik heel erg druk in de weer met de nieuwe site. 1 maart bestaat mijn blog 5 jaar en vanaf die datum slaan we een beetje een ander pad in. De naam blijft hetzelfde en voorlopig het logo ook, maar verder gaat er gewoon heel erg veel veranderen en dat kost behoorlijk veel tijd. En ik heb al niet echt tijd over haha!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de middag komt het buurmeisje nog even spelen! Lauren vind dat zo leuk dat ze alvast op wacht zit haha.

Dinsdag.

Op dinsdag doe ik iets waar ik al een tijdje over nadenk. Ik maak een groepje aan voor de lezers van mijn boeken, waar ze exclusieve previews zullen krijgen, winacties en kortingscodes. Ik had verwacht dat niemand zich aan zou melden, maar inmiddels zitten we al over de 170 leden en het is zo’n leuke groep! Ben er echt heel erg blij mee hahhahah.

De rest van de dag ben ik druk aan het werk en beleef ik niet zoveel!

Woensdag.

Op woensdag is Floris altijd vrij en meneer had zin om te poetsen, dus ja.. Dan moet dat maar he? Samen maken we de beneden verdieping schoon en als hij met Saar speelt, kruip ik nog even achter de laptop. Om half 1 halen we Maxim op en kopen snel een kaartje omdat Maxim die middag een kinderfeestje heeft! Hij schrijft zelf dit erin! Vind het zo lief!

In de middag gaat lauren mee met een vriendje en die haal ik rond half vijf weer op! Het is wel grappig, want haar vriendje woont in een huis naast een huis dat wij bekeken hebben en ze leken mega veel op elkaar! Echt zo’n mooi jaren 30 huis, prachtig! Ik vertel de moeder van haar vriendje over het huis dat we vorig jaar bijna gekocht hadden en zij blijkt de mensen te kennen die het uiteindelijk kochten! Haha! Oké, deed wel een beetje pijn. Maar ooit zullen wij ook wel een huis vinden toch?

Aan het einde van de middag komt Maxim ook weer thuis en hij heeft het superleuk gehad. Door alle drukte van het heen en weer rijden heb ik stiekem geen zin meer om te koken en dus bestellen we patatjes:P

Donderdag.

Op donderdag neem ik me voor een dagje rustig aan te doen, omdat ik nog met die verzwikte enkel zit, die meeeeeeega veel zeer doet. Maar ja… Tamara en rustig aan doen.. Ehh.. Anyhow, ik sopte dus de hele bovenverdieping, waarvan ik ruim twee en half uur met Laurens kamer bezig was. Lauren is een ontzettende hamster en ze bewaard altijd allerlei dingen, die ze dan vervolgens verstopt in haar kamer. Lege doosjes, snoeppapiertjes, weet ik het veel. Maar goed, ik besloot haar kamer te veranderen en werkelijk uit ieder hoekje kwam een stapel troep. Niet normaal!

Heel stom, want ik ruim haar kamer best wel vaak op. Maar de dingen die ze achter haar kast enzo had gepropt had ik ds even gemist haha!

In de middag komt er een vriendinnetje spelen. ik had het idee om cupcakes te bakken, maar daar zitten de dames niet op te wachten, ze willen liever gewoon spelen! Haha!

Vrijdag.

Op vrijdag zet ik een ander leuk project online. De TMD schrijfclub. Ik had al een hele tijd het idee om samen met andere schrijvers een verhalenbundel te maken en in een impulsieve bui besloot ik maar gewoon een oproepje te plaatsen. Er kwamen heel erg veel reacties op en uiteindelijk hebben we een heel leuk clubje overgehouden! Ik ben heel erg benieuwd wat we ervan gaan bakken haha!

Saar slaapt al een tijdje niet meer in de middag, maar ze was vrijdag zo moe dat ik haar graag even in bed wilde hebben. Nouja, dat mislukte. Want een heel drama verder lag ze nog niet in bed en riep ze steeds heel boos dat ze geen ‘DUTTE WILLE TOEN’ .. dus ja..

Ze kwam naast me zitten en niet veel later hoorde ik een heleboel gesnurk, was ze toch in slaap gevallen. Aapje! Haha!
In de middag doen we filmmiddag met de kinderen en maken we zelf popcorn. Zout voor de jongens, zoet voor de meisjes haha!

 

Zaterdag.

Op zaterdagochtend gaat Rich met Maxim naar Assen om naar de kapper te gaan en gaat vervolgens weekboodschappen doen. We zijn allemaal een beetje mwehhh door de drukke week en vooral ik ben heel erg moe. Normaal gaan we vaak wel wat doen in het weekend, maar we besluiten nu lekker thuis te blijven en ik ga lekker aan het werk!

In de avond hebben we datenight at home en kijken we The Lion King. Ik weigerde hem steeds te kijken omdat ik echt een bloedhekel heb aan Beyonce. Ik heb niks tegen haar als persoon, maar ik verander de zender zeg maar wel meteen als ze op de radio komt. The Lion king was echt mijn ultieme favoriete film en ik vond het al een beetje zonde dat er een live acyion versie van gemaakt werd, maar goed, ik wilde het wel een kans geven. Tot ik hoorde dat die troela erin zat! Haha!

Maar goed, Rich is naar de bioscoop geweest en vond het een leuke film, dus we besloten hem maar te gaan kijken. Toegegeven? Het is echt een leuke film. Hij is heel mooi gemaakt en we moesten regelmatig erg lachen. Maar ja.. Die liedjes met al die vreselijke onnodige uithalen erin.. Blehhhh. Geef mij het origineel maar!

( ohja en ik miste mr Bean als zazu en de hula van Timon en Pumba! haha)

Zondag.

Zondagochtend begint al vroeg omdat Saar vroeg wakker is en niet meer wil slapen. Ik besluit maar naar beneden te gaan en hoewel ik graag nog even aan het werk wil voor de rest van de kinderen wakker worden, besluit ik eerst even wat op te ruimen. Nouja, dat opruimen liep uit in alle ramen wassen, alle was vouwen, dweilen, stofzuigen, de hele keuken soppen en een heleboel troep weggooien.

De rest van de middag neem ik noodgedwongen een beetje rust door die stomme enkel en als de kinderen op bed liggen, ga ik nog even flink aan de slag!

Fijne week allemaal!

 

Liefs Tamara

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.