About Last Week | 2 | Ik weet nu al geen titel.

by Tamara

Halloooo allemaaal! Daar ben ik weer eens! In de week voor kerstmis begon ik met een weekoverzicht met de bedoeling om dat elke week te gaan doen. Nou, dat liep allemaal een klein beetje anders, maar hier zijn we weer hoor! Nu moet ik zeggen dat het niet helemaal van 1 week is, ik heb afgelopen week namelijk alleen maar op de bank gehangen en dat is gewoon niet zo heel erg boeiend om te delen. Dus we pakken gewoon de leukste foto’s van de afgelopen weken en gaan vanaf volgende week braaf verder waar we gebleven waren! Kijken jullie mee? ( de eerste twee dagen had ik al geschreven in een andere blog, alleen niet afgemaakt. Dus ik plak ze er hier even bij!)

23 december.

We beginnen de maandag ochtend na een kort nachtje. Sarah was heel erg onrustig. Ik vermoed dat ze een beetje ziek aan het worden is. Ik hoop zoooo van niet! Terwijl ik even aan het werk ben, zetten de jongens het lego frozen kasteel van Lauren in elkaar. Handig van die grote broers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op timehop krijg ik deze herinnering:P We weten precies op welke dag Saar gemaakt is inderdaad! whahahha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werk de laatste twee boeken van de reeks helemaal uit. Per hoofdstuk schrijf ik wat er ongeveer gaat gebeuren en ohhh, ik moest huilen tijdens het laatste hoofdstuk van het laatste boek hoor. Pff.. Ik ben zooo benieuwd wat jullie vinden.

24 december.

Dinsdag is een dag waar ik al een paar dagen naar uitkijk. Het is Kerstavond! Dat vieren wij altijd met all you need is love en cadeautjes, maar dit jaar is het nog specialer. We hebben namelijk een enorme verrassing voor de kinderen!

We zijn namelijk… UITGENODIGD DOOR DISNEY OM NAAR HET FROZEN FESTIVAL TE KOMEN. Zo, dat is eruit! Ik moest serieus bijna huilen toen ik de mail kreeg. Grapje, ik moest echt huilen haha! We mogen een heel verzorgd weekend naar het Disney Hotel, nar alle Frozen shows en nog veel meer. Ohhh ik vind het zo gaaf! We waren al een tijdje aan het sparen om in de meivakantie naar Disney te gaan, omdat Lauren zo dol is op Disney. We zijn twee jaar geleden met de kinderen naar Disney geweest tijdens onze vakantie in Frankrijk en het gaat er bijna dagelijks over. Dus toen we hoorden over het Frozen festival, gingen we natuurlijk meteen sparen en aanbiedingen vergelijken. Ik vind het zooooooo gaaf! Het disney hotel is voor ons normaal echt niet te betalen, dus dit is echt een droom die uitkomt! We gaan eind januari en natuurlijk neem ik jullie dan mee!

Daarna kijken we natuuuuurlijk all you need is love en gaan veel te laat naar bed.

Kerstmis.

Eerste kerstdag beginnen we lekker rustig. We gaan uitgebreid ontbijten en kijken in pyjama een heleboel films met de kinderen. In de avond gaan we uit eten bij Robin Hood. Het is ons favoriete restaurant en komen er al bijna negen jaar elk jaar me

t kerstmis. Dit jaar valt het voor het eerst een beetje tegen.. Helaas!

Tweede kerstdag zouden we naar Richards vader gaan om te gourmetten, maar helaas valt dat een beetje in het water omdat ik buikgriep krijg en me echt verschrikkelijk voel. Richard gaat in de middag met de jongens nog even bij zijn vader langs, maar ik blijf thuis. Eerst maar wat uitzieken.

 

 

Oud & Nieuw.

We hadden met Oud & nieuw niet echt plannen dit jaar. Hier in de buurt is het meestal een enorm groot feest met heel erg veel vuurwerk, dus dat is echt heel leuk om naar te kijken. We kijken een paar films, eten heel veel hapjes en gaan gourmetten met de kinderen. Hoewel ik Sarah wel gewoon op een normaal tijdstip naar bed breng, houden de rest van de kinderen het prima vol tot 12 uur. We proosten en Richard gaat naar buiten om vuurwerk af te steken. Helaas is het mega mistig en zie je er bijna niks van. Ik drink voor het eerst in ongeveer tien jaar een glas prosecco en voor we het weten is de fles leeg. Ik kon niet meer stoppen met giechelen en volgens Richard was ik mega irritant. Whahha.

3 Januari.

Maxim is jarig! Onze grote vent is alweer negen jaar oud. NEGEN jongens!  Nog een jaartje en dan hebben we gewoon een tiener in huis! We gaan met zijn allen naar de dierentuin, het is Wildnights, dus het hele park is mooi verlicht. Het is een ontzettend gezellige dag en ondanks het weer is het prima te doen.

4 Januari.

De dag erna vieren we Maxims verjaardag. Hij wordt ontzettend verwend en al zijn beste vrienden komen! Ik heb geen foto’s gemaakt, Richard maakte alleen deze van mijn zusje en ik! Lijken we een beetje op elkaar?

Lauren is die dag al niet helemaal lekker. Ze ligt ziek op de bank en we laten haar maar even. Achteraf vertelde ze wel dat ze het gezellig vond dat Sofie was geweest.

5 Januari.

Ik voel me niet helemaal lekker. Mijn benen doen zeer en ik wijt het maar een beetje aan het de hele dag op hakken lopen. In de middag worden we opgeschrikt door een sirene en zien ineens allemaal brandweer door de straat lopen. Het blijkt dat in het bejaardentehuis iemand een pannetje op het vuur heeft laten staan en is weggegaan. gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Maxim is ook ziek geworden en slaapt de hele dag. Zo sneu!

Maandag.

De kinderen zijn vrij ivm een studiedag en dat is maar goed ook. Mijn keel doet zoveel pijn dat praten onmogelijk is en ik heb flinke koorts. Richard meldt zich ook ziek voor zijn werk aangezien hij hetzelfde heeft, alleen kan hij nog wel praten. We kruipen met zijn allen op de bank en doen rustig aan.

Dinsdag.

Ik ga nooit naar de huisarts omdat ik altijd denk dat dingen wel uit zichzelf overgaan. Maar ik heb zoveel pijn in mijn keel en de pijn trekt helemaal naar mijn longen toe. Dus Richard belt de huisarts en ik drop snel de jongens af bij school, waarna ik daarheen ga. In de wachtkamer voel ik me ontzettend onbeleefd. Allerlei mensen knopen een praatje aan, maar ik kan gewoon niet terugpraten, omdat het zo ontzettend veel zeer doet. Ik blijk een hele erge keelontsteking te hebben en krijg een kuurtje. Bij de supermarkt haal ik meteen kamille thee, honing en heel veel paracetamol.

Woensdag.

Ik weet niet of het door de kuur komt, maar ik voel me ietsje beter. Dus nadat ik in de ochtend een klein beetje in huis heb gedaan, ga ik in de middag Maxim ophalen en snel even verse broodjes halen. Toch een beetje te hoog gegrepen, want ik moet daarna weer flink bijkomen en rustig aan doen. Door de keelpijn kan ik nog steeds niet eten en hoewel ik wel wat vla en fruit probeer te eten, voel ik me wel behoorlijk slap. Niet fijn!

Donderdag.

Donderdag ochtend worden we wakker met twee meisjes tussen ons in. Richard moet weer aan het werk, ondanks dat hij nog niet echt beter is. Ik probeer wat fruit te eten, maar eten is lastig en doet zeer. Dus ik besluit maar wat kippensoep te eten die ik de dag ervoor maakte. Daarna gaat het ineens helemaal mis. Ik voel dat de koorts terug is, want mijn hele lichaam begint te gloeien en tegelijkertijd te bibberen. Een moeder van school brengt godzijdank de jongens thuis en daarna begin ik ineens heel erg over te geven. Gek genoeg voel ik me daarna een stuk beter. Misschien dat mijn maag gewoon te vol zat na een paar dagen niks eten? Geen idee.

Ik zie ineens dat Maxim zijn wang helemaal dik is en we gaan snel naar de tandarts, waar blijkt dat zijn kies ontstoken is. Ze prikken hem door en daarna besluiten we Floris zijn nieuwe bril op te gaan halen!

Vrijdag.

Vrijdagochtend gaat Lauren voor het eerst weer naar school. Terwijl de drie oudste kinderen op school zitten, ga ik op pad om eindelijk maar eens traktaties voor Maxim te halen. Alleen hebben ze nergens iets dat ik zoek helaas. Bij de Lidl haal ik deze verse pizza’s voor die avond. Aanrader! vooral de peperoni is heel erg lekker, de vier kazen helemaal niet. Ik plaats nog een paar vacatures voor Gastbloggers! Ik krijg heel erg veel leuke reacties! Wie nog mee wil doen kan nog reageren!

 

 

 

 

 

 

 

Ik koop bij de action wat schoonmaakspul en rommel de rest van de dag wat aan in huis. In de avond lukt het me voor het eerst om weer avond iets te eten, al zit ik na een halve pizza wel zo vol, dat ik de rest van de avond niets meer eet. Ik merk dat ik heel erg moe ben en besluit in de avond vroeg naar bed te gaan.

 

Weekend.

En toen was het weekend. Op zaterdag doen we niet zoveel, behalve lekker films kijken en Richard doet wat boodschappen. Ook zondag doen we niets bijzonders. Ik schrijf deze blog en de rest van de dag kijken we lekker films en doen we rustig aan! Eerst maar even goed beter worden!

Dus! Dat was even een hele lange update van mijn afgelopen weken! Volgende keer gewoon weer 1 weekje hoor! Haha! Fijne week allemaal lieverds!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.