AANKONDIGING SINTERWINWEEK.

by Tamara

Ik wilde al een hele tijd weer eens een winweek organiseren. Niet omdat ik het nou zo ontzettend leuk vind om al die winacties uit te typen, maar wel omdat ik het heel erg leuk vind om mensen blij te maken. Nu is het zo dat er iets is dat me erg verdrietig maakt en dat is dat er kinderen in Nederland zijn die gewoon geen cadeautjes zullen krijgen met Sinterklaas. Daarom besloot ik deze winweek te gaan doen, met alleen maar speelgoed, zodat iedereen die meedoet een kans heeft op een hele mooie prijs!

Het is bij deze winweek heel erg makkelijk om mee te doen, je laat een reactie achter op facebook, volgt mij op social media, tagt wat vrienden voor de extra karmapunten en maandag 25 november mail ik alle winnaars, zodat je voor Sinterklaas je cadeau in huis hebt. Het is een week vol met allerlei prijzen en omdat ik graag wil dat je het voor Sinterklaas in huis hebt, kun je maar kort meedoen.

 

Een tipje van de sluier:

Wie vaker aan mijn winacties meedoet weet dat ik niet zomaar winacties doe. ik geef namelijk alleen spullen weg die ik zelf ook heel erg leuk zou vinden. Voor deze winweek ben ik op zoek gegaan naar items die mijn kinderen ook geweldig zullen vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een Magische Eenhoorn Mila van Vtech winnen, een Vtech storio Max, een Furreal friends Rock a Too en nog veeeeeel meer!

 

Nog even een paar regels vooraf:

Elke keer als ik een winweek houdt, stel ik regels op. Ik krijg altijd veel reacties dat mensen dat overdreven vinden en dat ze het onzin vinden, maar ik wil gewoon dat iedereen een gelijke kans maakt en dat niemand zich buitengesloten voelt.

GEEN ZIELIGE VERHALEN. Elk jaar heb ik dit weer als regel en elk jaar heb ik weer mensen die het toch nodig vinden om te vertellen dat hun hamster is overleden en dat ze daarom meer kans maken op de prijs. Gevolg is dat andere mensen denken: ‘Ja, ik heb geen dode hamster, dus die vrouw die dat wel heeft maakt toch meer kans.’ Daarom heb ik bij deze winweek besloten iedereen die een zielige reactie achterlaat, meteen te diskwalificeren. Ga jij lopen mekkeren? Dan verwijder ik je reactie.

DE WINNAARS BLIJVEN ANONIEM. Ik stuur zelf de winnaars een berichtje via facebook wanneer ze gewonnen hebben. Natuurlijk ben je vrij om mij te taggen als je je prijs gekregen hebt, maar ik maak ze niet openbaar bekend. Waarom niet? Nou, omdat ik al een paar keer gehad heb dat winnaars na afloop aangesproken werden door verliezers met wederom een zielig verhaal, of ze werden op andere manieren lastig gevallen. Dat wil ik niet hebben, daarom kies ik hiervoor.

TOT SLOT, HOU JE AAN DE REGELS.  Blijft lastig elk jaar om je aan de regels te houden, maar doe het gewoon. Het organiseren van een winweek kost heeeeeeel erg veel werd en de enige ‘beloning’ die ik daarvoor vraag is een like op facebook. Meer niet. Ik ben best leuk, schrijf best leuke blogs en spam niet je hele tijdlijn vol. Haha! Nee maar echt, ik merk dus heel vaak dat mensen dan meedoen met een winactie, maar niet even de regels opvolgen. Dat vind ik altijd wel een beetje jammer!

 

DUSSSSS, dat was het! Morgenavond staat de eerste winactie online! Heel erg veel winplezier iedereen!

 

Misschien vind je dit ook leuk

15 comments

Claudia Diependaal 23 november 2018 - 00:53

Hoi hoi,

Niet meer dan normaal die regels!

Groetjes Claudia!

Reply
Sterre 19 november 2018 - 10:40

Goede en duidelijke regels, zouden meer mensen moeten doen. Ik ga dit jaar maar een poging wagen. Leuk!

Reply
Dorian 18 november 2018 - 23:10

Hartstikke leuk, ik doe graag mee!

Reply
Marina Posthuma Meijeringh 18 november 2018 - 21:33

Wat ontzettend leuk en lief!! Ben benieuwd ?

Reply
Helma Keijzer 18 november 2018 - 20:12

Duidelijk verhaal!!! Ik ga een poging wagen v d week?

Reply
Tineke 18 november 2018 - 19:57

Ik had net zin om even lekker te mekkeren 😉

Reply
Heidi 18 november 2018 - 18:50

Leuk leuk! Ben erg benieuwd. Ga zeker mee doen. Lief van je Tamara!

Reply
Anne Marijn 18 november 2018 - 18:30

Super leuk de win week! Zou ook graag een kansje wagen, alleen helaas geen Facebook.
Maar ik weet zeker dat je andere kindjes hier heel blij mee gaat maken!

Reply
Sabine Kohino 18 november 2018 - 17:27

Superleuk! Ik kom nu al in de feeststemming!

Reply
Inez 18 november 2018 - 16:50

Gelijk heb je en lekker duidelijk, fijn! Ik hou ervan.

Reply
Jacqueline 18 november 2018 - 15:10

Heel leuk een winweek van Tamara ik ga zeker een kansjes wagen voor me dochtertje van jaja morgen al weer 4jaar

Reply
Yolanda de Vries 18 november 2018 - 14:25

Super lief en leuk dat je dit weer voor de kindjes overhebt Tamara!

Reply
Annemiek Visser 18 november 2018 - 14:09

Wat leuk, een winactie voor de Sint en zijn pieten. O pardon voor de kinderen. Niet voor de beste man. Ik ben benieuwd wat er allemaal te winnen valt.

Reply
Marjo 18 november 2018 - 13:49

Super leuk weer. Ik vind het altijd heerlijk om je verhalen te lezen reageer misschien niet vaak.maar ben een trouwe lezer

Reply
Heidy 18 november 2018 - 13:38

Super leuk!! Wij doen weer mee! Goed dat je regels opstelt.. sommige hebben regels gewoon nodig.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.