Aankondiging Oh Zo Snelle winweek!

by Tamara

Ohhhh kom toch eens kijken wat je door Tamara in je jutezak vindt! Haha!

Oké, heel eerlijk? Ik was niet van plan om dit jaar een winweek voor sinterklaas te organiseren. Ik heb het momenteel heel erg druk en had niet echt tijd om een hele winweek te organiseren. Maar ach? Wat is druk? En als je het al zo druk hebt dan kun je het net zo goed nog even wat drukker hebben toch? Haha!

Dus bij deze de aankondiging voor de Oh Zo Snelle winweek! En in deze blog vertel ik jullie alvast een beetje waar jullie op kunnen rekenen!

Waarom toch weer een winweek?

Waarom toch weer een winweek zullen jullie denken? In het afgelopen jaar had ik minder winacties dan ooit en dat had als reden dat ik het gewoon niet meer leuk vond om te doen. Wat je ook doet, er zijn altijd mensen die teleurgesteld zijn, gaan zeuren omdat ze niet gewonnen hebben, of het nodig vinden om ellenlange ‘mijn hamster is dode dan de jouwe’ reacties achter willen laten. Dus ik was er wel een beetje klaar mee.

Maaarrrr.. Toen herinnerde ik me met welk doel ik ooit deze winweek gestart ben en dat is dat ik gewoon iedereen een leuk cadeau gun. In de voorgaande jaren had ik meerdere winnaars die me achteraf mailden dat ze zooo blij waren met hun prijs, omdat ze het anders nooit hadden kunnen kopen of aan hun kind hadden kunnen geven. En wat is er nou mooier dan die mensen zo op deze manier een handje te helpen.

Oké.. Ennn, ondanks dat het takkeveel werk is, is het gewoon heel erg leuk om sinterklaas te mogen spelen!

Even de spelregels op een rij:

Ook dit jaar zijn er weer een paar regels. Je mag het flauw vinden of niet, of misschien onzin, maar om zo’n winweek in goede banen te leiden heb je gewoon regels nodig! Dus bij deze, de regels van de winweek!

  • GEEN zielige reacties. Sorry, ik krijg hier elke keer boze reacties om omdat ik dit zeg, maar ik heb er gewoon een bloedhekel aan wanneer mensen hun hele lief en leed aan me vertellen in de hoop om te winnen. Het is de bedoeling dat je op facebook reageert en mijn pagina is openbaar. Ik vind het echt heel erg vervelend als mensen allerlei persoonlijke dingen over zichzelf of over hun kinderen openbaar op mijn pagina zetten met als doel om te winnen. Je maakt écht niet meer kans als je dat doet, in mijn geval zelfs minder. Dus alsjeblieft. Doe het niet.
  • GEEN GEDICHTJES. Niks mis mee, maar ik heb er gewoon een hekel aan, dus alsjeblieft niet.
  • Laat een leuke, grappige of lieve reactie achter op het platform dat onder de blog staat. Staat er ‘volgen op instagram’ onder de winactie? Dan heb je dus instagram nodig om mee te doen. ( Vaak wil de klant dit zo, heb ik dus niet veel over te zeggen.)
  • De winnaars worden door mij op de hoogte gesteld dmv een pb of een email. Alsjeblieft, stuur mij geen berichtjes over wie er heeft gewonnen, want dat vertel ik niet. Ik heb net iets te vaak gehad dat ‘verliezers’ een winnaar berichtjes gingen sturen om te vragen of ze wel echt gewonnen hadden en dat is gewoon niet netjes.

Hoe doe je mee?

Goed, alle regels gehad, nu even wat je dan precies moet doen om te winnen.

  • Laat een leuke/grappige/lieve reactie achter op facebook of onder de foto op instagram.
  • like/volg me op het platform dat in de blog met de winactie staat en ontvolg me niet meteen als hij voorbij is (ik kan zien wie me ontvolgt) Het is eigenlijk de enige tegenprestatie die jullie hoeven te doen als bedankje voor het werk dat ik doe. Kleine moeite toch?
  • heb geduld! Op zondag mail ik alle winnaars en die geef ik meteen door aan de bureaus, dus je hebt voor 5 december je prijs!

Oké, dat was het! We beginnen op Maandag en eindigen op vrijdag! Er zijn twee winacties per dag ( behalve op vrijdag, ik zoek nog een klapper hahha) Dus veel winplezier!

 

( Een klein tipje van de sluier dan? Bij deze winweek is er voor iedereen wat te winnen. meisjes, jongens, mama’s en voor het hele gezin! Kijk dus zeker elke dag even op de site!)

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

cgmpeters 27 november 2019 - 09:19

Leuke winacties, doe graag mee.

Reply
Ilse Oost 22 november 2019 - 22:47

Whaha…ik had vroeger 2 hamsters….bassie en adriaan….en bassie had maar drie poten en 1 oog….rielie troe! Zooooo zielig…..maar nu is hij denk ik al 25 jaar dood (ja ik ben oud) dus ik denk dat hij doder is dan jou hamster….. ps: ik wil winnen

Reply
anouk 22 november 2019 - 17:33

leuk wij gaan zeker mee doen. en gelukkig heb ik geen hamster

Reply
MarjonS 22 november 2019 - 14:55

Klinkt leuk! En ondanks het werk toch fijn dat je dit voor je lezers doet.

Reply
Anja 22 november 2019 - 13:01

Leuk! Ik snap je helemaal wat betreft zielige reacties en gedichten enz… Daar erger ik me ook kapot aan.

Reply
Sanne 22 november 2019 - 10:23

Mijn hamster is doder dan de jouwe! Ik proesste gewoon mijn drinken uit ik moest zo lachen! ??
Maar we gaan gezellig mee doen ??

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.