Aanbeland in week 30! Zwangerschapsupdate!

by Tamara

Ja echt, ik ben gewoon alweer 30 weken zwanger. Nog even en het is al juni! Inmiddels stromen de iniminie kleine babyspulletjes het huis weer in en begin ik er eindelijk aan te wennen dat we straks toch echt weer zo’n heerlijk klein minimensje in huis hebben!

Ok, dat is niet helemaal waar, ik ben er inmiddels aan gewend, maar heeeeeel vaak denk ik: ‘Oooooh jeee! hoe moet dat nou straks met drie kinderen? Gaat het me lukken om ze alledrie genoeg aandacht te geven? Doe ik niemand tekort? Word ik niet helemaal knettergek? Maar het gaat vast helemaal goed komen, ik vond 1 kindje soms al druk en met een tweede vond ik het niet vel drukker, het wende heel erg snel, dus ik hoop dat dat deze keer ook zo zal gaan!

Maar goed, dit is een zwangerschapsupdate, nu dus verder over wat er gebeurd in die grote bolle buik! Haha!

DSC_0151

30 weken buik!

Tja sorry, harde buiken en foto’s maken is natuurlijk vragen om chagrijnige kop foto’s. Blame it on the hormones! Ik word nog steeds heel erg vaak gevraagd of ik zeker weet dat het er geen twee zijn en als ik zeg dat ik nog wel 10 weekjes mag rondwaggelen met die buik word ik heel vaak vol medelijden aangekeken! Nohhh zo groot is hij niet eens! Haha!

Volgens mijn app van zwanger.nl in de baby nu 38 centimeter en 1300 gram. Nou die lengte laat baby wel heel erg vaak voelen hoor, afgelopen week kon ik gewoon soms niet eten omdat er een baby uitgerekt in mijn buik lag! Nu al mama pesten! Begint al goed!

Ik blijf het zo bijzonder vinden dat er zo’n kleintje in mijn buik zit. S’nachts word ik wel eens wakker van het geschop en dan voel ik gewoon die hele buik alle kanten op gaan. Ik weet nu al dat is dat gevoel verschrikkelijk ga missen!

Nou dit was mijn zwangerschapsupdate alweer! Op naar week 31!

 

liefs!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Lieke 27 maart 2015 - 19:57

Het gaat zo snel!! Geniet van je bolle buik en van het getrappel, ik mis het al een klein beetje stiekem!

Liefs lieke

Reply
josanjongbloed 27 maart 2015 - 18:12

Hey we zijn ongeveer even ver 🙂 leuk om te lezen en zooo herkenbaar!

Reply
Sylvie 27 maart 2015 - 16:49

Dat gaat rap! Mensen vinden altijd wel wat van je buik, of te groot of te klein, want “nou, die buikomvang is precies goed!” klinkt zo saai!

Reply
Tamara 27 maart 2015 - 16:55

Hahahaha daar heb je gelijk in!

Reply
Simonne 27 maart 2015 - 15:48

Gaat allemaal snel hoor…geniet er maar goed van of zit nummer 4 er ook nog wel in? 😉

Reply
Tamara 27 maart 2015 - 16:55

Nee absoluut niet! Vind deze zwangerschap heel erg zwaar. En bij jullie?

Reply
Rosita snoek 27 maart 2015 - 13:46

Wat een mooie foto! Je artikel is ook leuk geschreven 🙂

Reply
Tamara 27 maart 2015 - 16:56

Wat liefff!!!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.