Tussen twee vuren hoofdstuk 17

by Tamara

Met open mond stond ik naar hem te kijken. Ineens vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Luke wist dat wanneer Joris out of the picture zou zijn dat hij weer een kans zou kunnen maken. Ik snap ineens waarom Joris niets meer liet horen, waarom hij zo koud en afstandelijk deed en waarom hij zo gefrustreerd was wanneer hij mij en Luke samen zag. Waarom ik elke keer het verdriet in zijn ogen zag wanneer hij me weer moest afwijzen en wanneer hij weer moest doen alsof hij niets om me gaf. Ik snapte ineens waarom Luke zich zo opdrong, waarom hij me zo probeerde in te palmen en waarom hij altijd zo bezitterig deed wanneer Joris in de buurt was. Wat een ontzettende lul is het ook.

‘Isa? Zeg alsjeblieft iets.’ zei Joris zachtjes. Ik veegde de tranen van mijn gezicht en draaide me om. ‘Wil je dat ik iets zeg? Nou daar komt hij! FUCK LUKE!’ Ik drukte mijn mond op zijn lippen en deze keer hapte hij meteen toe. Hij zoende me vol overgave en liet zijn handen over mijn lichaam gaan. Ik trok zijn shirt uit zijn broek en maakte zijn riem los. Seconden later lagen overal kledingstukken en lagen we te zoenen op het enorme bed. Met hem vrijen voelde als thuiskomen, alsof mijn lichaam al die tijd op iemand had gewacht die perfect bij me paste en nu overal op reageerde omdat diegene gevonden was. Ik duwde hem op zijn rug en liet me bovenop hem zakken. Zachtjes kwam hij steeds dieper in me en met elke centimeter wist ik zekerder dat hij de ware voor me was, dat hij degene was met wie ik verder wilde. Hoewel het maar een kwartier duurde, was het overweldigend en had ik echt even de tijd nodig om bij te komen. Hij trok me tegen zich aan en zo lagen we een aantal minuten voordat we weer wat zeiden. ‘Ik hou van je’ mompelde hij in mijn haar. ‘Wat moeten we nu doen? Is er een andere manier om dat geld terug te betalen?’ vroeg ik zachtjes. ‘Nee, als er een andere manier was dan had ik dat gedaan, ik ben al zo vaak bij investeerders langs geweest, maar die willen het alleen als dat deel van het bedrijf ook echt van hun is en daar zou Luke nooit mee akkoord gaan.’ Ik kroop nog wat dichter tegen hem aan. ‘Luke is een klootzak.’ zei ik. Joris moest lachen. ‘Je moest eens weten hoe erg ik het vond om jou met hem te zien, hoe graag ik die kwal een knal wilde geven elke keer als hij weer aan je zat of je kuste.’ Ik moest zachtjes lachen. ‘Het is zo oneerlijk, eindelijk hebben we elkaar weer gevonden en nu kunnen we niet bij elkaar zijn.’ Hij zuchtte, ‘Ik weet het, als Luke hierachter komt heb ik een enorm probleem. Ik ben dan het deel van het bedrijf kwijt waar ik zo hard voor gewerkt heb, het bedrijf is niets zonder mij, Luke heeft alleen geïnvesteerd en is aanwezig geweest bij de afspraken omdat hij een goede naam heeft. Verder heb ik alles alleen opgebouwd. Ik weet echt niet wat ik moet doen als ik dat allemaal kwijt ben. Als ik helemaal opnieuw moet beginnen.’

Ik keek naar hem en gaf me een kus. ‘Het komt allemaal goed.’ zei ik zachtjes, hoewel ik niet zou weten hoe het goed zou moeten komen. Joris zijn telefoon ging en hij nam de telefoon op en voerde een gesprek in het Frans. Het was heel grappig om hem daar te zien staan, helemaal naakt terwijl hij een zo te zien belangrijk gesprek voerde. Na een paar minuten hing hij op en zuchtte hij. ‘Hoe snel kun jij klaar zijn? Ze willen ons vandaag nog zien. Als we een goede indruk maken is de deal rond en hebben we twee dagen voor onszelf hier.’ Ik liep naar hem toe met een pruilend gezicht. ‘Kunnen we echt niet de hele dag in bed blijven?’ Hij lachte en gaf me een kus op mijn voorhoofd. ‘Jij wilde toch zo graag Parijs zien? Ik heb hier een jaar gewoond, een betere gids voor de komende twee dagen vind je niet.’ Ik sprong snel onder de douche en trok daarna kleren aan en deed wat make-up op. Toen ik klaar was zat hij al helemaal strak in pak te wachten. Ken je dat? Van die mannen die er zo sexy uitzien als ze een pak dragen dat ze eigenlijk niets liever wil doen dan dat pak weer uitrekken en ze bespringen? Nou zo zag hij er dus ook uit, maar dan nog honderd keer meer!

We stapten in de taxi die al klaar stond voor het hotel en onderweg praatte hij me alvast wat bij over hetgene dat we straks moesten gaan doen. De klant sprak alleen Frans en aangezien hij de enige van ons tweetjes was die Frans sprak, zou hij het woord doen. Het enige wat ik hoefde te doen is mooi wezen en dingen aanwijzen bij de presentatie. Normaal was mijn rol veel groter geweest, daarom moesten er per se twee mensen mee op deze trip, maar de klant wilde de deal graag snel rond hebben, dus bleef het bij een presentatie van een uurtje. Bij het enorme gebouw aangekomen werden we meteen ontvangen door een blonde vrouw. Echt hoe doen die vrouwen in Parijs dat toch? De vrouw zag eruit alsof haar hele uiterlijk inclusief haar make-up en kapsel haar vijf minuten hadden gekost, maar ze zag er zo ontzettend mooi en stijlvol uit dat ik me spontaan voelde verbleken bij haar. Maar Joris had totaal geen oog voor die andere vrouw en bleef mij de hele tijd aanstaren totdat we bij de vergaderzaal aankwamen. Ik had verwacht dat het een kleine presentatie voor misschien 10 man zou zijn, maar in de enorme zaal zaten wel 300 mensen. 300 mensen die allemaal naar ons kwamen kijken. We liepen naar voren en gingen voor het publiek staan. Joris stelde ons voor in het Frans en maakte vervolgens een grapje waar de hele zaal dubbel om lag. Hij begon met zijn presentatie en het ging hem allemaal zo makkelijk af, dat het publiek na vijf minuten al weg van hem was. Eigenlijk stond ik er een beetje voor Jan met de korte achternaam bij, maar het was heel bijzonder om hem helemaal in zijn element te zien. Zeker omdat het ook nog in een andere taal was!

Op dat moment werd ik ineens nog bozer op Luke. Joris had gelijk, Luke deed de hele dag niets anders dan een beetje lanterfanten, spelletjes spelen op zijn computer en zijn gezicht laten zien bij zakelijke afspraken. In de tijd dat hij er werkte was hij slechts 1 keer op tijd op zijn werk geweest en hij was vrijwel elke dag veel eerder dan Joris weer gestopt. Joris werkte zich een slag in de rondte, soms werkte hij wel van 7 uur s’morgens tot 10 uur s’avonds en was daarnaast altijd punctueel op tijd voor afspraken. Ik vond Luke een lul dat hij Joris zo had gechanteerd en gemanipuleerd. Dat hij Joris geen relatie met mij had gegund omdat hij me voor zichzelf wilde hebben. Hij was een verwend etterbakje dat eens flink op zijn nummer gezet moest worden en ik vond het gewoon jammer dat ik niet wist hoe.

Dit verhaal is het vervolg op  het boek ‘Onbereikbare liefde’ Dit boek koop je hier.

Dit verhaal meteen verder lezen? Het ebook ‘Tussen twee vuren’ is hieronder onder de blauwe knop verkrijgbaar!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.