35 weken zwanger!

by Tamara

Gisteren was ik alweer 35 weken zwanger! Alleen aangezien ik donderdag al een blogje plaatste over de verloskundige en ik het gisteren super super druk had, had ik even geen tijd en zin ( oeps) om een update te schrijven! Dus bij deze!

35 weken alweer! Dat betekend dat ik nog maar heel eventjes hoef tot aan de uitgerekende datum! Nog 34 dagen om precies te zijn. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat onze ukkepuk besluit eerder te komen, maar gezien de vorige keren ga ik daar maar niet vanuit, kan het alleen maar meevallen!

Best bescheiden toch?

Best bescheiden toch?

Inmiddels ben ik gelukkig wat positiever dan vorige week, ik ben nog steeds doodop en ik ben de pijn echt zat. Maar ik ben me er weer wat meer van bewust dat als ik nog wil genieten van zwanger zijn, ik dat wel echt moet gaan doen nu! En hoe verschrikkelijk zeer die schoppen tegen mijn ribben steeds ook doen, het blijft bijzonder dat er een kindje in mijn buik groeit.

Zoals ik donderdag al vertelde ging de afspraak bij de verloskundige niet helemaal zoals het hoorde te gaan. De baby bleek ineens amper gegroeid en dat veroorzaakte heel erg veel zorgen bij mij. Gelukkig kon ik rekenen op jullie ontzettend lieve reacties! En wat waren het er veel! Het was echt een opluchting om jullie verhalen te lezen!

Deze week hebben we ontzettend veel gedaan! De babykamer is geverfd, de meeste babywas is gedaan, de maxi cosi kwam binnen ( hij is echt gaaf!) heel veel van mijn nog te kopen lijstje is afgestreept en de erkenning is geregeld!

image

Ik merk meteen dat ik veeel meer rust heb nu er al zoveel gedaan is, ookal heb ik nog genoeg te doen!

Herkennen jullie dat trouwens ook? Mijn hoofd zit steeds zo vol met vanalles dat ik echt nergens aan toen kom. Dan ben ik ergens mee bezig en denk ik alweer aan 1000 andere dingen die er totaal niet mee te maken hebben, waardoor ik ook weer vergeet wat ik nou aan het doen was. Zo raar! Haha!

Nou dit was mijn update weer! Tot de volgende week!

 

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Patricia 3 mei 2015 - 09:07

Nog een zwangere hier!! Nog 3 weken te gaan.. Ik voel met je mee. Heb zelf veel pijntjes, maar het voelen van leven blijft bijzonder ♡
Maak lijstjes en vraag eventueel anderen om je nog te helpen zo tegen het einde.
Succes nog even.

Reply
Josan 2 mei 2015 - 10:29

Fijn hé dat het nu opschiet? Week 35 is ook beter te doen dan 34. Nu gewoon lekker in je eigen tempo doorpakken. Dat geeft rust. Succes! Ik ben benieuwd of jij eerder bevalt dan ik.

Reply
Eline 2 mei 2015 - 09:35

Wat een mooie buik :-)! En ik ken ‘t hoor; ik wil ook nog zoveel dingen doen! Misschien helpt het om een to-do-lijstje te maken? Dit werkt bij mij altijd supergoed!

Reply
joyfromjoyce 2 mei 2015 - 09:23

Inderdaad nog even lekker genieten! Want hoe vervelend een zwangerschap ook is je gaat het missen (spreek uit ervaring haha)

Reply
Miranda 2 mei 2015 - 09:14

Erkenning regelen .. Dat punt ligt bij mij nog super vers in het geheugen ?. Wij waren te laat ?.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.