De 3d echo. Op wie lijkt de baby?

by Tamara

Vandaag ben ik alweer 35 weken zwanger en ik vind het zo’n gek idee dat deze zwangerschap er gewoon alweer bijna op zit! Nog ongeveer 5 weekjes ( waarschijnlijk meer) en dan is ons meisje er al! Vorige week hadden we een afspraak bij de verloskundige en kregen we een 3d echo. Hierop was heel duidelijk iets te zien waaruit blijkt dat onze kleine dame toch wel op haar broers en zus lijkt!

De 3d echo. Op wie lijkt de baby?

Ik vind het wel grappig dat alles tijdens deze zwangerschap op een dinsdag valt. Dinsdag is mijn wisseldag, de dag dat we de 20 weken echo hadden en ook de dag dat we vrijwel elke keer een afspraak bij de verloskundige hebben. Zo ook vorige week dinsdag. Onze verloskundigenpraktijk is heel leuk en na 4 zwangerschappen in de afgelopen 6 jaar leer je elkaar toch een beetje kennen. Nu had ik tijdens mijn eerste drie zwangerschappen 3 dezelfde verloskundigen, maar helaas zijn er daar nu 2 van weg en zijn er 2 nieuwe voor in de plaats gekomen. Nu tijdens de vakantie is 1 van de oude verloskundigen tijdelijk weer aan het werk en het was dus wel heel leuk om een bekend gezicht te zien! Hij moest er wel een beetje om lachen dat we er weer waren omdat ik na Lauren zo stellig was dat er geen vierde zou komen.

Maxim was mee met de controle. Hij leeft heel erg mee met de zwangerschap en kan niet wachten tot zijn zusje komt. Hij stelde wat vragen, maar eigenlikk vond hij het wel een beetje gek dat gedoe aan mana’s buik. De baby groeit helemaal goed en er was genoeg vruchtwater. De steken die ik die week ervoor in mijn uhm.. onderkantje voelde werden ook verklaard, want mevrouw ligt al ingedaalt en al een beetje vast! Ik was heel erg bang dat ze in stuit zou liggen omdat ze zo steeds ligt en met een ks bevallen lijkt me gewoon echt doodeng, dus ik was heel erg blij!

De 3d echo.

Vorige keer had de kleine dame geen zin om mee te werken, maar deze keer was haar gezichtje mooi duidelijk in beeld en konden we zelfs een beetje zien op wie ze lijkt!

Op de foto’s vind ik haar gezichtje heel erg op dat van Maxim lijken en ze heeft de neus van Lauren en Floris. Dat laatste voorspelt niet veel goeds, want die twee kleintjes van ons hebben samen altijd heel veel streekjes en daarom noemen we het altijd boevenneus! Haha!

Update van de rest.

Verder gaat het wel goed hier. Ik heb goede en slechte dagen qua kwaaltjes en op de goede dagen probeer ik zoveel mogelijk te doen in huis en op de slechte dagen probeer ik rustig aan te doen. Gisteren is de nieuwe kinderwagen binnen gekomen en ik hoef nog maar een aantal dingen te kopen en dan zijn we compleet! Helemaal super dus!

 

tot de volgende update!

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Isa 15 augustus 2017 - 22:11

Mooie duidelijke echo’s 🙂 Altijd bijzonder, ik kijk nu al weer uit naar de 3D-echo (duurt nog eventjes). Bevallen met een keizersnede vond ik trouwens niet eng. Een ‘gewone’ bevalling lijkt mij juist een tikkie eng, haha!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.