39 weken zwanger + het eerste pakje!

by Tamara

Wauw! 39 weken zwanger alweer! Wat gaat het ontzettend hard he? Ik herinner me de test alsof het gisteren was en nu heb ik gewoon nog maar één weekje te gaan. Ik merk dat nu ik in de laatste weken van mijn zwangerschap zit, heel veel bezoekers en volgers heel er meeleven. Ontzettend lief natuurlijk en ik waardeer de lieve reacties ook heel erg. Maar ik moet wel even iets kwijt. Het is heel erg vervelend om steeds privéberichtjes te krijgen met de vraag of je aan het bevallen bent of met de vraag of de baby er al is. Ik weet dat ik momenteel niet super actief ben op social media, maar wanneer ik een dag niks plaats dan betekent dat niet direct dat ik aan het bevallen ben. Daarnaast, wanneer ik wel aan het bevallen zou zijn, dan zou ik dat niet aan een willekeurige bezoeker vertellen. Hoe lief ik jullie ook vind. Goed, dat gezegd te hebben. Hierbij de 39 weken zwangerschapsupdate!

39 weken zwanger

+ het eerste pakje!

39 weken zwanger alweer dus. Ik kan hier wel een klaagblog over gaan maken waarin ik vertel hoe verschrikkelijk moe ik ben en hoe mijn lichaam er helemaal klaar mee lijkt te zijn, maar daar zit niemand op te wachten. Het enige wat ik daarover wil zeggen is dat ik blij ben dat het er bijna op zit. Ik duim heel erg hard dat ik na de bevalling spoedig zal herstellen en dat ik mezelf dan weer een beetje terug kan vinden. De Tamara zonder hormonengedoe, zonder constante pijn en die gewoon kan slapen. Of nouja, ik verwacht geen wonderen hoor, dat de baby direct door gaat slapen ofzo, maar pijnvrij slapen zou al zo heel erg fijn zijn!

Op mijn stomme pijnlijke lichaam na mag ik dus niet klagen. De kleine meid doet het echt ontzettend goed en vermaakt zich nog prima. Ze ligt helemaal vast en ingedaald, dus eigenlijk klaar voor de start. Maar ik ga er gewoon vanuit dat we de 40 + weer gaan halen. Wie weet ben ik trouwens al bevallen hoor als deze blog online komt aangezien ik deze blog 5 dagen van te voren schrijf, maar ik ga er niet vanuit.

Ohja! Mijlpaal! De babykamer is af en de zolder inmiddels ook helemaal! Dus ik kan weer twee dingen afstrepen. Het enige wat ik nu nog moet doen is een definitief kaartje uitzoeken. Ik had namelijk een leuk kaartje gezien, maar daar konden ze helaas niets met onze wensen doen. Ik heb nu een leuk kaartje op het oog bij hipdesign.nl en nog een andere bij een andere webshop, dus ik moet even kijken welke we doen!

Het eerste pakje.

Dan nu het eerste pakje! Ik plaatste een tijde geleden een oproepje op instagram en facebook met de vraag waar mensen een leuk eerste pakje hadden gezien. Daar kwamen echt een heleboel leuke suggesties uit, maar ik besloot toch te gaan voor mijn eerste voorkeur en dat was dit pakje van Noppies.

Ik had bij Lauren een soortgelijk pakje, maar dan helemaal in het roze en met een broek met stipjes in plaats van hartjes. Dat pakje vond ik superleuk en ik heb ook getwijfeld om hem nog eens te kopen, totdat ik het pakje met een blauw shirtje zag. Die vond ik eigenlijk nog leuker! Dus mijn keuze was gemaakt!

Ik kreeg trouwens ook heel erg veel reacties met waarom ik niet gewoon Laurens pakje opnieuw gebruikte, maar deze zit ingelijst en het is haar eerste pakje. Dus ik wil niet dat een andere baby hem dan ook aan heeft!

Hadden jullie ook een speciaal eerste pakje voor de baby? En waar was die van?

Tot de volgende update! (denk ik!)

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

7 comments

Pimsa 23 oktober 2018 - 15:50

Echt een heel erg schattig pakje heb je gekocht voor de kleine!

Reply
Amanda 29 juni 2018 - 11:55

Wat een leuk pakje! zelf heb ik de eerste romper ingelijst. Leuk leuk LEUK!

Reply
Ilona 14 september 2017 - 16:49

Heel leuk pakje, I love Noppies! Veel sterkte nog met de laatste loodjes!
Ik vind het trouwens ook wel heel raar dat je zulke berichtjes krijgt! Gaat wel een beetje ver 🙂

Reply
Yasmin 12 september 2017 - 21:09

Dat pakje ? Wat mooi! Ik had boor beide ook een speciaal geboorte pakje. Die bewaar ik ook voor later. Zit in een kist waar de speciale kinderspulletjes inzitten. Krijgen ze dan mee als ze het huis uit gaan. Succes nog ff meid!

Reply
Henrieke 12 september 2017 - 14:59

Wat schattig! Ik heb nog geen eerste pakje en kan me zo indenken dat het een tijd duurt tot ik iets definitief kan kiezen. 🙂

Succes trouwens, met 39 weken wordt het toch wel spannend. Denk je dat je binnenkort mag bevallen of dat je meisje nog even blijft zitten?

Reply
Bodil 12 september 2017 - 13:36

Wat een super schattig eerste pakje!
Verder kan ik me helemaal aansluiten bij de reactie van Manon. 🙂
(Ik ben ook een vreemde, maar lees geduldig in stilte mee)
Oh, en fijn dat (bijna) alles af is. Succes met het kiezen voor een kaartje! (en met de rest natuurlijk 😉

Reply
Manon 12 september 2017 - 08:01

Ohh spannend, 39 weken alweer! Hopelijk laat de kleine meid zich gauw in goede gezondheid zien en is jouw lijf snel hersteld van de zwangerschap en bevalling.
Wat erg dat je steeds berichtjes krijgt of je al bevallen bent. En dan ook nog van vreemden. Ook ik leef mee met je en ben ook nieuwsgierig, maar zal het wel uit Mn hoofd laten om dat soort berichtjes te sturen.
Dat geboortepakje! Zo leuk! Wij hebben hem in de omgekeerde kleurcombinatie op de nominatie staan als geboortepakje, ik kan alleen nog niet kiezen.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.