#12daysofchristmasgiveaway .. Win een geboortevlag!

by Tamara
geboortevlag

Op deze laatste dag van de #12daysofchristmasgiveaway geef ik meerdere prijzen weg. Ik denk dat vandaag wel een hele leuke dag wordt voor alle zwangeren, want ik geef een geboortevlag en 100 euro tegoed voor geboortekaartjes van kaartje2go. Natuurlijk geven mijn medebloghotties Cassandra en Josan ook weer een hele leuke prijs weg en deze vindt je onderaan deze blog! Maar eerst mijn winactie!

#12daysofchristmasgiveaway . Win een geboortevlag.

Er zijn een heleboel manieren om aan te kondigen dat je een kindje gekregen hebt, je kunt gaan voor een ooievaar door het raam, een geboortebord in de tuin of misschien wel een geboortevlag! Dat laatste geef ik vandaag weg! Namens DVC mag ik een zelf te ontwerpen geboortevlag weggeven. Dit is natuurlijk een ontzettend leuke manier om de geboorte van je kindje aan te kondigen. Je kunt een algemene vlag laten drukken met ‘Hoera! Baby Huppeldepup is geboren, of zelf helemaal een vlag ontwerpen met foto! Na bestelling heb je de vlag binnen 5 werkdagen in huis.  De vlag is leuk om de geboorte aan te kondigen, maar staat daarna natuurlijk ook heel leuk op het kamertje!

geveleigenontwerp

 

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Vertel mij wat je op je vlag gaat laten drukken.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen!   Bij Josan een muurvlag en iets van coloured goodies en bij Cassandra Duplo, een foto op doek en een cadeaubon van groupon.

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

13 comments

Tanja Kuijer 18 december 2016 - 22:14

Wauw wat een onwijs leuke prijs 😀 Een leuke geboortevlag en 100 euro tegoed voor geboortekaartjes :-D! Wat een super prijs, ik ben op dit moment bijna 38 weken zwanger van ons derde kindje, het zou fantastisch zijn om voor hem of haar deze geweldige prijs te winnen 😀 Zo kunnen we mooi de geboortekaartjes betalen van dit tegoed, en aan de hele wereld laten zien dat we weer ouders zijn geworden, door die mooie geboortevlag buiten te hangen 😀 Geweldig!!! nu maar heel hard duimen & hopen.

Reply
Xmasaddict 18 december 2016 - 20:56

Boven: Na 9 maanden alleen voelen en horen
Midden: foto van onze kleine spruit
Onder: is onze (naam die blijft nog even geheim) eindelijk geboren!

Ik ben nu 21 weken zwanger dus ik moet nog ff. Maar het zo leuk om alvast erover na te denken! Gave winactie, ik doe mee!

Reply
Esmeralda Groenland 18 december 2016 - 19:54

Wat gaaf! Nu 36 weken in verwachting. Ik zou in de stijl van het geboortekaartje Eem vlag willen. ?

Reply
Sharleen 18 december 2016 - 19:34

Leuke actie! Ik ben momenteel 25 weken zwanger van ons tweede meisje, en zou hem dan zeker gebruiken als geboorteaankondiging van ons meisje.

Reply
Wendy 18 december 2016 - 19:31

Wat een heerlijke actie en een prijs die zeker van pas gaat komen! Op de vlag zou sowieso de naam van ons ukkie komen en een vliegtuigje kan uiteraard niet ontbreken aangezien mama stewardess is 🙂

Reply
Marieke 18 december 2016 - 19:02

Superleuke reactie. Ik doe mee als juf. Een meisje uit mijn vorige klas heeft na jaren wachten eindelijk status gekregen en sinds kort hebben ze een huis. Deze ontzettend positieve mensen verwachten heel binnenkort ook nog eens een babyjongetje. Zou leuk zijn als iedereen dat kan zien. Waarschijnlijk willen ze wel de naam van hun zoontje erop.

Reply
Marian 18 december 2016 - 18:52

Leuke prijs! Maar moet je zwanger zijn? Mijn dochter is er al een maandje, maar zo’n vlag vind ik nog steeds wel erg leuk 😉 Een geboortevlag met eigen ontwerp zou ik kiezen. Het liefst met foto of uiltje en uiteraard met naam.

Reply
Isabel Jacobs 18 december 2016 - 18:52

Weer zo’n leuke actie!!! Je wordt er hebberig van haha. Maar met deze wil ik ook zeker mee doen, nu 25 wkn zwanger en wordt ons zoontje Lex grote broer. Op de vlag zou de naam van ons kindje komen met hoera een zoon/dochter

Reply
Robin Gruters 18 december 2016 - 18:47

Super gaaf!! Ik ben 13 weken in verwachting vd 2de! Ik zou zijn/haar naam erop laten drukken met erboven Mees is grote broer!

Reply
Mariska giulianojazzlyna 18 december 2016 - 18:47

Wow wat gaaf dat je toch weer doorgaat met deze winacties. Had het helemaal begrepen hoor als je nog lekker tijd nam voor je kindje die nog even moet aansterken.
Ik ben 4 maanden geleden bevallen van een mooie zoon. Gaaf om dan.toch nog een geboortevlag te laten maken. Die kan dan leuk op zijn kamertje en tijdens verjaardgen worden opgehangen.heel leuk!!

Reply
Sylvia 18 december 2016 - 18:22

Met 24 weken zwanger kan ik natuurlijk niet achter blijven. Ik doe graag mee 😀

Reply
Vanessa Raffaela Sibma 18 december 2016 - 18:14

Te gek!! Momenteel ben ik 20 weken zwanger. Graag gebruik ik de vlag om de geboorte van ons kindje aan te geven. Wat ik er exact op zou laten drukken weet ik nog niet.

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 18 december 2016 - 18:10

Leuke aktie wij doen zeker mee in januari uitgerekend van onze babyboy en moeten nog kijken voor kaartjes haha en de vlag zal ons huis mooi sieren hihi

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.