#12daysofchristmasgiveaway .. Win geboortekaartjes twv €100.

by Tamara

Op deze laatste dag van de #12daysofchristmasgiveaway geef ik meerdere prijzen weg. Ik denk dat vandaag wel een hele leuke dag wordt voor alle zwangeren, want ik geef een geboortevlag en 100 euro tegoed voor geboortekaartjes van kaartje2go. Natuurlijk geven mijn medebloghotties Cassandra en Josan ook weer een hele leuke prijs weg en deze vindt je onderaan deze blog! Maar eerst mijn winactie!

#12daysofchristmasgiveaway 13. Win geboortekaartjes twv. €100.

Ik vond het bij alledrie mijn kinderen een grote ellende. Het uitzoeken van geboortekaartjes. Niet omdat het niet leuk is om te doen, maar wel omdat er zooooo ontzettend veel keuze is! Daarnaast kwam nog eens dat ik behoorlijk schrok van de prijs van die geboortekaartjes. Bij Maxim hadden we niet naar de prijs gekeken en ik geloof dat we 175 euro kwijt waren. Voor een paar kaartjes… Tja, ik vind dat stiekem toch best veel geld. Zeker omdat je er een paar zelf houd, maar de rest ligt bij anderen toch binnen een maand in de prullenbak.

Daarom vind ik het heel erg leuk dat ik één van jullie blij mag maken met een tegoed van 100 euro voor geboortekaartjes naar keuze van Kaartje2go.

Over Kaartje2go.

De geboortekaartjes van Floris kwamen ook van Kaartje2go. We hebben ze daar, na een heleboel goede reviews gelezen te hebben, besteld. Ik vind het heel fijn om kaartjes via internet te bestellen. Bij Maxim hebben we van die boeken gehaald en dat vond ik gewoon een stuk lastiger. Op internet filter je gewoon wat voor soort kaartje je wilt hebben en je kiest er één uit de opties! nu moet ik ook wel zeggen dat ze bij kaartje2go wel heeeele leuke geboortekaartjes hebben! Hieronder een greep uit het assortiment!

geboortekaartje-koper-hart-roze hip-geboortekaartje-hartjesregen geboortekaartje-hartje-kralen geboortekaartje-lief-hart-kralen

Je hebt bij kaartje2go een enorme keuze in geboortekaartjes en mocht je keuze er niet tussen zitten heb je altijd nog de mogelijkheid om zelf een kaartje te ontwerpen! Zo heb je altijd een leuk kaartje!

Momenteel hebben ze bij Kaartje2go de uitgerekende datum actie. Dat betekend dat je wanneer je op de uitgerekende datum bevalt, je je kaartjes gratis krijgt! Is mooi meegenomen toch? Baby’s zijn al duur genoeg!

 

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

  • Laat in een reactie onder de blog of onder het bericht op facebook achter dat je meedoet. Een leuke spontane reactie wordt gewaardeerd, maar kom alsjeblieft niet aan met zielige verhalen of gedichtjes.
  • Like Themommydiaries op facebook.

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Alle winnaars worden bekend gemaakt op kerstavond! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen!   Bij Josan een muurvlag en iets van coloured goodies en bij Cassandra Duplo, een foto op doek en een cadeaubon van groupon.

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

Goele Huysegoms 21 december 2016 - 22:18

Grappig, ik was gisteren net op die site aan het rondkijken! Wat een super gulle actie!

Reply
Debbie 19 december 2016 - 17:37

Oh ja dit is toch wel 1 vd leukste prijzen. Ik ben eind feb uitgerekend, dus zou goed van pas komen. Enige obstakel is dat we nog geen naam hebben 🙂

Reply
Evi G Huys 18 december 2016 - 22:47

Ik ben al vaak op de site terecht gekomen en ze hebben echt wel leuke kaartjes!

Reply
Wendy 18 december 2016 - 20:16

Kaartjes kaartjes kaartje! Wat een keuze is er online te vinden. Één groot voordeel van het winnen van deze actie zou zijn dat we in elk geval maar op 1 website uit het grote aanbod hoeven te kiezen ? Voor een twijfelkont als ik scheelt dat heel veel website afstruinen ☺ Heb er nu al zin in om een speciaal kaartje te ontwerpen!

Reply
Liess 18 december 2016 - 18:59

Oh hier zou ik graag aan mee willen doen… we hebben voor Bram ook z’n kaarten besteld bij kaartje2go en over een paar maanden mogen we weer haha

Reply
miranda aalders 18 december 2016 - 18:58

ja leuk! heb hem al uitgekozen dus het wachten is op de kleine man!

Reply
Marian 18 december 2016 - 18:43

Jammer deze actie komt te laat voor mij. Onze prachtige dochter is er al!

Reply
Michèle 18 december 2016 - 18:34

Superleuke actie! Al eerder geboortekaartjes besteld bij kaartje2go en dat ging heel goed. Nu zou het helemaal leuk zijn om met zo’n leuke cheque de kaartjes te bestellen voor onze nieuwe kleine spruit ?

Reply
Kim Berndsen 18 december 2016 - 18:15

Wauw dit is een geweldige prijs en ik doe heel graag mee. Zo wordt het geboortekaartje uitzoeken straks nog leuker!!?

Reply
Esmeralda Groenland 18 december 2016 - 17:32

Dat zou perfect zijn! Nu ruim 36 weken in verwachting. ? Ik doe dus graag mee.

Reply
Kim 18 december 2016 - 17:28

Wauw! Hoe toevallig dat deze zwangere mommy eergisteren op kaartje2go een proefdruk heb besteld haha! Leuheuk!! De keuze daar is alleen onwijs moeilijk omdat ze zoveel moois hebben. Soms zie je door de kaartjes het bos niet meer hahaha! 19 januari ben ik uitgerekend dus je winactie komt echt als geroepen hoor ??

Reply
Monique 18 december 2016 - 17:07

Gaaf!! Onze derde komt over 11 weken al en we moeten inderdaad ook nog een leuk kaartje uitzoeken. Deze actie komt dus als geroepen 😀

Reply
Xmasaddict 18 december 2016 - 16:51

Oh nee! De geboortekaartjes…? die moet ik ook nog regelen. Thanx voor deze winactie want anders was ik hier waarschijnlijk pas over 2 maanden achtergekomen. Zwangerschapsdementie he… ik doe natuurlijk mee met deze winactie!

Reply
Brenda 18 december 2016 - 16:45

Zou echt super zijn om te winnen omdat wij in maart ons 2de dochtertje verwachten ?

Reply
Kim 18 december 2016 - 16:40

Ja! Ik doe graag mee, dat komt straks heel goed van pas ? Kerstavond wordt zo eentje om extra naar uit te kijken ?

Reply
Jacqueline 18 december 2016 - 16:40

Dat zal mooi uitkomen. Was toevallig net bezig de geboortekaartjes te begroten. Als ik leuke kaartjes win voor in april.. Kan ik andere leuke dingen kopen voor mijn kleine mannetje

Reply
Josine 18 december 2016 - 16:34

Jaaaaa komt als geroepen! ? onze dochter wordt in maart verwacht. Ik wilde eigenlijk niet meer meedoen, want ik doe al aan twee winacties mee ? maar deze kan ik niet aan me voorbij laten gaan!

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 18 december 2016 - 16:29

Wauw dat zou mooi uitkomen ben in januari uitgerekend van onze kleine bink
Super actie weer !

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.