#12daysofchristmasgiveaway #8 Win een Koeka teddy wafel ledikantdeken.

by Tamara

Brrr! Het wordt steeds kouder buiten! Nu willen we natuurlijk niet dat onze kleintjes het koud krijgen en daarom geef ik vandaag een prachtige koeka deken in een kleur naar keuze weg!  Natuurlijk hebben mijn blogcollega’s Josan en Cassandra ook een hele gave winactie online staan. Die vind je helemaal onderaan dit artikel! Maar eerst deze winactie, kijk je mee?

#12daysofchristmasgiveaway 8.

Win een Koeka teddy wafel deken.

Toen ik zwanger was van Lauren wilde ik heel graag een mooie deken van Koeka hebben. Vooral de teddy gevoerde wafeldekens vond ik echt prachtig! Helaas was meneer hier het er niet mee eens dat dochterlief nóg een deken zou krijgen. ( Want stiekem had ze er al 2) Maar wat ik niet gehad heb, ga ik nu aan iemand van jullie geven! ik mag namelijk een prachtige Koekadeken in een kleur naar keuze weggeven!

De Koeka Ledikantdeken Wafel/Teddy Oslo is uitgevoerd in de populaire wafelstructuur met aan de binnenkant een heerlijk zachte teddystof. Baby’s en kinderen liggen graag onder deze zachte, warme deken. Deze ledikantdeken is 100 x 150 cm. en is samengesteld uit wafel (100% katoen) en een teddyvoering (100% polyester). 

img_5988

Over babyplus.

Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door de leukste babywinkel van Nederland, namelijk Babyplus ( met ook een hele leuke storemanager!;) )  Dus ga er maar een keer kijken als je in de buurt bent!! Komt die naam je bekend voor? Dat kan! We hebben namelijk al een paar keer eerder een fantastische winactie gedaan! De babyspeciaalzaak bevindt zich in het hart van Hoorn en je kunt er terecht voor alles wat met baby’s te maken heeft. Van kinderwagen tot kruikzak en van babykamer tot hydrofiel washandje! Als je ze volgt op Instagram krijg je een kijkje achter de schermen! Ze laten de leukste spulletjes uit het uitgebreide assortiment zien en je ziet de leukste foto’s van de wisselende etalages waar ze erg hun best op doen!

 

Hoe doe je mee met deze winactie?

Wil jij deze ontzettend leuke prijs winnen? Meedoen is, zoals jullie van mij gewend zijn, weer heel makkelijk. Dus wil je winnen? Dan hoef je alleen deze twee stapjes te doen!

Delen van deze winactie wordt ook ontzettend gewaardeerd! Ben jij de winnaar? Dan krijg je een persoonlijk mailtje van mij.

de allergrootste winactie ooit

12 days of christmas giveaway.

Natuurlijk kun je bij mijn fantastische medebloggers ook weer een supergave prijs winnen! Op de site van Cassandra win je een Oral-B pakket en op de site van Josan een Treets Pakket. Veel winplezier!

Bekijk ook de vorige winacties:

Misschien vind je dit ook leuk

160 comments

Jennifer Lee 22 december 2016 - 15:28

Super graag de donkerblauwe voor mn zoontje! <3

Reply
Goele Huysegoms 21 december 2016 - 15:57

Wauw die Sapphire/Silvergrey vind ik wel echt een hele mooie kleur hebben, heel mooi in combinatie met de typische wafelstructuur.

Reply
Evi Huys 21 december 2016 - 15:54

Oh die donkere grijze is echt prachtig!

Reply
Lonneke 20 december 2016 - 23:03

Mijn kind leeft in de koekazak dus ideaal als hij hezelfde gevoel kan hebben met deze deken in zijn bedje. We gaan voor de mint kleur.

Reply
Femke 20 december 2016 - 09:40

Wij maken graag kans op het dekentje Sapphire-zilvergrijs voor onze jongste zoon!

Reply
myrna 19 december 2016 - 21:18

Jeetje! Weer zo’n gave win actie! Koeka is heerlijk. De voorkeur gaat uit naar mint groen?

Reply
Cd 19 december 2016 - 21:12

Koeka is mijn favoriete baby merk. Als ik zou winnen zou ik het dekentje aan mijn metekindje geven. Grijs vind ik het mooiste.

Reply
Neelke 19 december 2016 - 19:31

Oh ik <3 Koeka! Ik doe echt heel graag mee met deze winactie voor een vriendin die zwanger is. Het zou een superleuk kraamkadootje zijn. Ik ga dan voor de taupe variant.

Reply
Laura 19 december 2016 - 18:58

De roze net nieuwe kamer verbouwt zou er fantastisch staan 🙂

Reply
brants 19 december 2016 - 12:10

heel graag de taupe/soft grey

Reply
kempenaers 19 december 2016 - 12:06

doe graag mee voor de taupe /soft grey, mooie dekens

Reply
Karin 18 december 2016 - 12:48

De witte, graag!

Reply
Femke Dekker 17 december 2016 - 23:13

De witte zou geweldig zijn voor kleine Teun!

Reply
Kittyvanschagen 17 december 2016 - 19:22

Oh geweldig! De donkergrijze! Kan evt ook nog wel voor een meisje in de toekomst:)

Reply
gerdydoom@hotmail.com 16 december 2016 - 17:07

Een lekker knuffeldeken voor de koude dagen wanneer m’n kleine baby geboren wordt zou super van pas komen,dus we ?Dat we mogen pronken met onze baby en een prachte koeka deken! Als we mogen kiezen dan zouden we voor de donker grijze gaan ?

Reply
Natasja dekker-talsma 16 december 2016 - 14:51

Jaaaa wij willen heel graag winnen. En dan zijn we niet heel kieskeurig hoor. Met een witte of grijze/antraciete zijn we allemaal heel blij 🙂

Reply
Jolein koolske 16 december 2016 - 10:05

Oh wooooww heel gaaf zeg !! Ik waag dolgraag een kansje voor de witte of licht grijze 🙂 Zo mooi zijn ze en zien er zo lekker warm uit 🙂

Reply
Marianne V 15 december 2016 - 23:04

Zo veel kleuren! Maar de groene is mijn favoriet.

Reply
Swenne 15 december 2016 - 15:28

Koraal, zachtroze, mint of beige… ik kan niet kiezen! Maar als ik win ga ik voor beige!

Reply
Esmeralda Groenland 15 december 2016 - 11:59

Precies wat we nog nodig hebben voor het mannetje waarvan we in verwachting zijn. Ik vind de deken met de oudgroene kleur het allermooiste ?

Reply
Dewi 15 december 2016 - 00:26

Mooiii, ik ga voor de antraciet voor mijn dochtertje xxxxxx

Reply
Tanja Kuijer 14 december 2016 - 23:22

Oh wauw wat een geweldige kans op een schitterende Koeka deken! Wat een super actie tijdens de #12daysofchristmasgiveaway , ik zou dol graag kans maken op de Koeka deken, ben hoog zwanger van ons derde kindje wat elk moment geboren kan worden. Het zou zo fijn zijn zo’n prachtige en heerlijk warme Koeka deken van babyplus voor de baby te winnen in de kleur Mint Groen. Dat zou een fantastisch kerst cadeau zijn onder de kerstboom voor de baby!. Uiteraard ben ik liker van Themommydiaries & Babyplus op Facebook en heb het actie bericht gedeeld. Nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel een Koeka deken onze kant uit mag komen! groetjes Tanja.

Reply
Dewy Hendriks 14 december 2016 - 23:18

Wat een geweldige winactie! Ik zou het geweldig vinden om een prachtige koeka deken te winnen! Mijn zoontje Gendly wordt 1 januari 1 jaar en dit zou een mooi verjaardagscadeautje zijn.. het wordt steeds kouder en vind het zo lastig om een goede deken te vinden die warm genoeg is! Deze lijkt me zo ontzettend fijn! Ik hoop dat ik een kansje maak en dan het liefst in een lichtgrijze/taupachtige kleur! Fingers crossed!

Reply
Mandy 14 december 2016 - 22:44

Ik vind de mint – water mint prachtig!

Reply
Michelle 14 december 2016 - 21:55

De mint kleur voor de baby, zoals zijn of haar zussen hem of haar noemen, die we in maart verwachten!

Reply
Melanie kooistra 14 december 2016 - 21:54

Wauw alweer zoon ontzettend gave actie! Ik zou graag mee doe voor de antraciete. We hebben net sven zijn kamertje veranderd en dit zou er geweldig bij passen.

Reply
Melissa Polfliet-de Jonge 14 december 2016 - 21:51

Prachtig! Ik zou voor de antraciet gaan. Heerlijk warm en zacht. Ieder kindje zal daar heerlijk onder snuggelen, dromen en slapen. Hopelijk binnenkort die van mij hihi.

Reply
Nadine 14 december 2016 - 21:48

Ik doe graag mee voor de kleur Stone White. Prachtige en heerlijke deken! Ik heb gedaan wat je vroeg.

Reply
Katerina 14 december 2016 - 20:58

De antraciet graag!!!

Reply
Katerina 14 december 2016 - 20:59

Sorry, twee keer per ongeluk gepost!

Reply
Katerina 14 december 2016 - 20:56

De antraciet voor ons ook!!!

Reply
Jessie 14 december 2016 - 20:43

Wauw heel graag in mint! Heb er altijd al een willen hebben?

Reply
Roxanne 14 december 2016 - 20:04

Deze actie is geweldig. Ik zou de deken weggeven aan mijn schoonzus die in februari uitgerekend is. Mijn kleine neefje moet natuurlijk wel in stijl kunnen slapen he? 😉 Ik vind lichtblauw en grijs allebei erg mooi qua kleur.

Reply
Rianne Weerd 14 december 2016 - 19:49

wauw, ik zou er zelf wel graag onder willen liggen 😉 Heerlijk zacht! Wij gaan voor https://www.babyplus.nl/koeka-ledikantdeken-wafel/teddy-oslo/

Reply
aleida jager 14 december 2016 - 14:41

Voor mijn dochter die bijna 38 weken zwanger van haar 3e kindjes is en nog nooit zolang zwanger is geweest.
En graag de zacht roze.

Reply
Dittyna Loosveldt 14 december 2016 - 13:45

Ik doe mee aan deze leuke actie om misschien het super mooie mint deken te winnen. Het zijn allemal mooie kleuren maar mint heeft toch wel mijn voorkeur. Het is mooi voor zowel ons dochter als voor haar eventuele broer of zus.

Reply
Mireille 14 december 2016 - 12:02

Ik doe graag mee voor de tea roze! Oftewel de donker roze. ? Super gave winactie!

Reply
Sabine 14 december 2016 - 10:55

Ik zou graag een roze deken winnen om straks lekker met mijn dochter onder te kunnen liggen tijdens de lange donkere winterdagen

Reply
Kimberly 14 december 2016 - 10:51

Waag toch maar een gokje haha! Kan alleen maar zeggen wat een super gave actie alweer. Hebben van Nowi nog een donkerblauwe koeka deken, is en blijft super mooi dus zou er gewoon heel graag een voor de baby erbij willen ? https://www.babyplus.nl/koeka-ledikantdeken-wafel/teddy-oslo/

Reply
Christa 14 december 2016 - 08:54

Oh wat een mooie spulletjes weer! De lichtroze variant zou heel goed staan bij de babykamer van onze dochter (ze moet nog wel eerst even geboren worden ?)

Reply
Steffy 14 december 2016 - 06:08

Alles goed

Reply
Lotte en Saar 14 december 2016 - 06:04

Ik ga voor roze!
Prachtig!! ?

Reply
Linda 14 december 2016 - 00:13

Ik zie allemaal mooie foto’s maar geen naam vd kleur. Maar ik zou gaan voor de mintgroene 🙂
Ik heb babyplus wel geliked op Facebook maar ik heb geen instagram..

Reply
willie-anne 14 december 2016 - 00:03

Super mooie dekens ik zou voor de witte gaan voor als we in de toekomst hopelijk nog een kindje mogen krijgen, dan is dit vast onze eerst aanwinst voor ons derde kindje, aangezien ik de dekentjes van de oudste 2 niet meer zo mooi vind?en wit past overal bij ?

Reply
Gerinde 13 december 2016 - 23:07

Mooie actie! Ik doe graag mee voor de roze koeka deken

Reply
Sandra 13 december 2016 - 22:34

Oh ik doe mee! Ik ga graag voor de hele lichte beige!

Reply
Sana Van Droogenbroeck 13 december 2016 - 22:33

Ik neem met veel plezier mee aan deze superwedstrijd, en zouden gaan voor het kaki kleurtje. We houden onze vingers al gekruist en heel veel plezier met het lezen van alle enthousiaste berichtjes ♡

Reply
Nathalie Romaissa 13 december 2016 - 22:11

Roze zou echt super gaaf en lekker warm zijn ??

Reply
Hinnie 13 december 2016 - 22:09

Mooie actie graag antraciet voor mijn bijna jarige jobje Kea. Alweer 1! Duimen duimen

Reply
haia 13 december 2016 - 22:01

Wauw zoveel reacties. Heb even moeten zoeken naar de kleur als ik het juist hen is het de kleur antwerp??? Whatever t’is de onderste op de foto. En mijn man vind ook dat we al genoeg dekens hebben maar deze roze koeka wil ik wel heeeeeel graag voor mij dochtertje.

Reply
Charlotte 13 december 2016 - 22:00

Wat een heerlijke deken! Ik doe graag mee voor de roze wafel met witte binnenkant 🙂

Reply
Lisanne 13 december 2016 - 21:59

Ik doe mee voor Jippe! Z’n kamertje is grijs, dus zou graag de grijze/antraciet winnen. Ik vind de doeken zooo mooi. Ik like alles op FB en IG!

Reply
Sanne 13 december 2016 - 21:31

Ooh de beige graag <3 Wij hebben net bekend gemaakt dat we ons eerste kindje verwachten dus nu kan ik officieel openbaar meedoen aan deze leuke actie 😀

Reply
Mariska GiulianoJazzlyna 13 december 2016 - 21:23

Wow wat super gaaf. heerlijk voor mijn kleine man van 4 maanden oud.
De kleur van zijn kamertje is mint. Dus de combi mint/watermint zou echt geweldig zijn!!
https://www.babyplus.nl/koeka-wiegdeken-wafel-teddy-oslo

Reply
Annelies 13 december 2016 - 21:08

Ja heel graag voor m’n Roosje ? De oud roze variant. Lekker warm en prachtig ook nog.

Reply
Susanne 13 december 2016 - 20:58

Ik heb deze deken in wafelblauw met teddy grijs voor ons zoontje en hij vindt het een superfijne deken. Ik zou er graag een willen winnen in de kleur mint!

Reply
Annemiek Visser 13 december 2016 - 20:48

hemeltje zeg wat een hoop reacties al. Dit wil kennelijk iedereen wel. Ik dus ook. Ik zou graag deze https://www.babyplus.nl/koeka-ledikantdeken-wafel/teddy-oslo/ en dan de wafels in groen/grijs. Dit vind ik een mooie kleur en is lekker warm voor mijn zoontje.

Reply
Mandy Vermeulen 13 december 2016 - 20:47

Ik kon geen kleurnaam vinden dus maar een linkje ?.
Onze kleine beertje zal vast heerlijk slapen onder deze prachtige deken die deze kleur heeft als zijn slaapkamertje ?.

Reply
Mandy Vermeulen 13 december 2016 - 20:52

Vergeëtaleerd ik helemaal de link erbij te zetten. Lekker handig ???.
Deze dus ?
https://www.babyplus.nl/koeka-ledikantdeken-wafel/teddy-oslo/

Reply
Marion Poeste Thomas 13 december 2016 - 20:41

ik zou voor de lichtgrijze gaan . echt heel mooi

Reply
Jeanne 13 december 2016 - 20:29

Wat een supermooie dekens!
Ik doe graag mee voor de deken met midden-blauwe wafel en grijze teddy voor de kleine man.
Hij zal vast heerlijk slapen onder zo’n mooie, warme deken!

Reply
Alicia Hofman - Voshol 13 december 2016 - 20:25 Reply
Debbie 14 december 2016 - 21:08

Een blauw…. Heeft nu al een Koeka deken en is er zo gek op. Hopelijk krijgt hij op deze manier een reserve erbij. Zalig!

Reply
Majonne Twigt 13 december 2016 - 20:16

Jippie! Mijn neefje Max is geboren! Zijn babykamer is grijs/antraciet.

Reply
Kim heddema 13 december 2016 - 20:15

Ik zou heel graag de grijze willen winnen ❤️
Hier ook een meneertje van de portemonnee (en maar goed ook want als ik alles zou kopen wat ik wil konden we denk ik geen eten meer betalen ?) dus al onze babyspullen van de twee meiden zijn verkocht. Een nieuwe koeka deken is dus heel welkom!

Reply
Inge Groenen 13 december 2016 - 20:15

Deze mooie Koeka teddy wafel deken in de kleur lichtgrijs
vindt mijn zus echt onwijs.
Hiermee wordt mijn neefje echt in het zonnetje gezet
en beleeft hij veel warme slaappret!

Reply
Daniella Michaela 13 december 2016 - 20:11

Ik doe mee!!
Delen op Facebook ; check
Kleur Silver-wit ; check
Themommydiaries liken; check
Baby plus liken ; check
Babyplus volgen op Insta ; check

Duimen dat ik deze win voor m’n dochtertje haar eerste verjaardag! ?? ; check

Reply
lauraine groen 13 december 2016 - 20:07

Heel graag zouden wij willen winnen voor onze zoon Hayden 24-11-2016.
De mint of grijs zou heerlijk zijn voor onze zoon. Hij heeft veel last verborgen reflux waardoor hij zeer slecht slaapt. Deze heerlijk mooie deken zou hem misschien sneller inslapen omdat hij ook heerlijk warm is

Reply
Danielle 13 december 2016 - 20:06

Oh! Deze staat hoog op mijn wishlist voor de kleine die er volgend jaar aan komt! Het lijkt mij echt een heerlijke deken! Ik doe heel erg graag mee!

Reply
Wendy 13 december 2016 - 20:04

Wat een prachtige dekentjes! En wat een hoop keuze qua kleuren. Begin maart verwachten wij onze eerste kleintje. Een kleine meid. En ondanks dat ik niet alles in het roze wil, zou ik uit deze kleuren denk ik toch het (donker)roze dekentje kiezen. Zo mooi!

Reply
Lisanne 13 december 2016 - 20:04

Zo mooi? bij de 1ste getwijfeld maar nooit gekocht.
Maar bij wie weet ooit een 2de komt deze er zeker? ik ga voor de bovenste kleur.

Reply
Sigrid 13 december 2016 - 20:03

We willen heel graag een mintgroene winnen, echt een mooie kleur en sowieso een heel mooi dekentje om het babybedje mee op te kunnen maken.

Reply
Sanne 13 december 2016 - 20:01

Ik ben super lief geweest. Beetje jammer dat sinterklaas alweer terug naar spanje is, maar beter neemt ie dit mee voor volgend jaar. Om mijn mintverslaving te voeden ga ik voor de mintgroene deken. Lekker neutraal en zo vrolijk! Wordt helemaal blij van al deze winacties.

Reply
Marloes dijkhuis 13 december 2016 - 19:54

Wauw! Super leuke en mooie win actie! Ik doe graag mee voor de zacht roze voor onze jongste dochter Nikki

Reply
Lenny 13 december 2016 - 19:47

Weer een gave actie! Ik wil graag mee doen maar heb geen instagram? Wel likes op facebook gegeven. Mocht ik winnen dan worden wij blij van een mooie donkerroze deken. Kan geen naam vinden helaas.

Reply
Jaklien 13 december 2016 - 19:42

Ook al zo prachtig? Voor ons toekomstige buurmeisje! Zou haar mama helemaal te mooi vinden? In roze of mintgroene tint graag!! Super leuke actie weer.

Reply
Claudia van Beusekom 13 december 2016 - 19:33

Super leuke winactie! Zou erg van pas komen. Kamertje van me kleine meid is een koud kamertje van zich zelf. Graag zouden we de licht roze willen winnen!

Reply
Heidy 13 december 2016 - 19:32

Gaaf! Doe graag mee voor de donker groene. Past mooi op Bram zin kamer ?

Reply
Brechtje Renzema-Martens 13 december 2016 - 19:31

Wat een geweldige actie! In februari 2017 verwachten wij ons 3e kindje! Na 2 jongens krijgen wij nu een meisje! Haar grote broers hebben ook Koeka-dekens, maar dan in blauw en beige. Natuurlijk gaan we die Koeka-dekens ook gebruiken, maar ik zou voor haar heel graag Old Baby Pink/Pebble winnen, zodat ze ook echt een ‘eigen’ deken heeft!

Reply
Sophie Hollenkamp 13 december 2016 - 19:30

Wat een geweldig leuke winactie! Zelf ben ik helemaal fan van Koeka maar zoals je zelf al zei: budget technisch is het niet haalbaar om alles van Koeka voor mijn lieve Fay te kopen! De pebble / white ledikantdeken zal haar mooie kamertje dan ook zeker afmaken! ?

Reply
Marian 13 december 2016 - 19:18

Wat zijn die Koeka dekens toch fantastisch mooi! Zou mijn kersverse meisje hier binnenkort graag onder zien slapen. De roze (old baby pink/pebble) zou een geweldig kraamcadeau zijn 😉

Reply
Priscilla schutte 13 december 2016 - 18:54

GRaag de tea rose voor mijn lieve meisje van 1 die koeka een erg fijn merk vind, en mama ook!! We hebben zelf de voetenzak en de badcape ook in tea rose, zo’n mooie kleur!!! ???

Reply
Lina 13 december 2016 - 18:53

Is het gek als ik honger krijg van die wafels? 😀 Beige, heeeel graag!

Reply
Viviene 13 december 2016 - 18:47

Ja super leuk!!! Nog een maandje dan verwachten wij ons 2e zoontje..
Zou super goed uitkomen met de koude dagen voor de deur.. grijs is onze favoriet!!! ? Nu duimen!!!!

Reply
Ilona 13 december 2016 - 18:43

Ohhhhh! Ik heb stiekem ook altijd 1 gewild voor onze Jasmijn, maar vond ze helaas te prijzig. …
Voor de tweede zou ik heeeeel graag 1 willen winnen, omdat we natuurlijk het geslacht nog niet weten zou ik graag de beige kleurige willen….die past namelijk weer heel mooi bij onze kinderwagen!
Ik ga duimen!!

Reply
Manon 13 december 2016 - 18:15

Ik doe alleen mee aan acties waar ik ook heel graag wil winnen en deze deken wil ik echt heel graag winnen. Koeka is echt een van mijn favoriete merken. We hebben pas een mooie voetzak voor in de kinderwagen gekocht. Toen heb ik ook bij de dekentjes staan kijken en gezegd dat een volgend kindje een koeka dekentje krijgt. Hopelijk win ik nu en komt de deken al eerder in huis. Ik zou gaan voor de mintgroene?

Reply
tine van aken 13 december 2016 - 18:05

De rrrrrrrrroze aub, heb ooit de voetenzak ergens gewonnen en wegens pc-problemen dit pas TWEE JAAR later gezien, baal er nog altijd van haha, wou altijd al zoooo graag iets moois van Koeka, nu een kindje verder, en wie weet ook een tweede kans, zou weer helemaal Zen zijn :-p

Reply
Marleen 13 december 2016 - 18:01

Onder een mooi zachtroze (kon de juiste naam niet vinden ?) dekentje van Koeka ? zal Lieke heerlijk kunnen slapen!!
Dus graag doe ik mee

Reply
Nadia Gard 13 december 2016 - 17:56

Wat een leuke winactie ? Zo’n mooie deken kunnen we zeker wel gebruiken voor ons kleine man (stiekem wil ik hem zelf ook wel gebruiken whaha maar doe het niet hoor lol).? Doe graag mee met de loting!

Reply
Jennifer 13 december 2016 - 17:47

Ooh ik wil heel graag meedoen voor Melle! (Ja die slaapt nog steeds lekker onder babydekens). Ik vind de Mint Water Mint heel erg mooi (Melle’s kleurtje is Mint, geboortekaartje en kamerversiering, maar ook z’n buggy is mint!) maar ook de Sapphire Silver Grey. Die grijze matcht namelijk mooi bij z’n mint buggy en aangezien we heel veel met de buggy in de bus en trein reizen is die deken wel echt heel erg lekker voor hem voor mee op reis naar z’n opa’s en oma’s in het OV. Dus mocht ik winnen dan moet je het nog maar even vragen welke van de twee het wordt want ik kan nu niet 1,2,3, kiezen en ik heb er echt al een half uur over nagedacht (ik ben weegschaal, besluiteloosheid, i know).

Reply
Rianne 13 december 2016 - 17:44

Ik vind het echt een geweldige actie! Ik zou graag de kleur antraciet willen, als ik zou willen.

Reply
Chayenne 13 december 2016 - 17:44

Dat zou onze baby die geboren word in juni heerlijk vinden om onder te slapen.
Graag de grijze variant ?

Reply
Geovanni 13 december 2016 - 17:42

Geweldig actie! Koeka deken is top product! Dit zou leuk zijn voor mijn meisje! De mintgroen/wit is zouden wij helemaal blij van worden☘️☘️☘️☘️!

Reply
Isa 13 december 2016 - 17:40

Jaaa, ik volgde deze leuke winkel al! Ik ga voor silver grey/white – een goede opvolger voor de huidige wiegdeken van Koeka. Ik vind de overstap naar het ledikant best een ‘dingetje’, maar als ons mannetje lekker warm ligt met zo’n deken zal het vast meevallen. Heb verder weinig keus hoor, na een ruim half jaar wordt zijn wiegje toch echt wel wat krap, haha.

Reply
Lara 13 december 2016 - 17:38

weer zo’n gave wonactie ik doe ook mee !!!! grijs is mijn favoriet kleur ????

Reply
angelique van hoewijk-verhage 13 december 2016 - 17:57

Roze graag voor me meisje.. zou geweldig zijn! Ik heb je geliked op Facebook en ik volg ook je instagram ??? Me instagram is angeliquexmila

Reply
jantine van bruggen 13 december 2016 - 17:37

Oehh… ik ben een vreselijke dekenfan:)
Dus ook voor mn kleine mannetje.
ik ga voor lichtgrijs of die wat donkerder groen. #love it!

Reply
Bo 13 december 2016 - 17:33

Babyplus zit ook bij ons in Hoorn en is een hele gave winkel met net even andere producten dan bij de babywinkelketens. Zeker waard om even een kijkje te nemen. Ik zou heel graag de silver grey winnen voor mijn nichtje die afgelopen vrijdag is geboren!

Reply
Lotte 13 december 2016 - 17:32

Hihi een eerste actie waar ik tijdens m’n zwangerachap aan mee doe, maar kon deze niet voorbij laten gaan! Sinds kort weten we precies hoe we de babykamer van onze lieverd willen en daar past de mintgroene deken echt perfect bij!

Reply
Cindy 13 december 2016 - 17:28

Wauw wat een geweldige actie!
Ik heb alle stappen gevolg en ik vind de silvergrey/white mooi. Lekker puur en zo heerlijk baby! ?

Reply
Lisette 13 december 2016 - 17:26

Oh die dekentjes zijn zo mooi! Ik doe graag mee voor een oranje/roze voor mijn dochter

Reply
Josine 13 december 2016 - 17:16

Ik doe heel aso nog een keer mee met een winactie ?
Ik zou voor de beige/bruine kleur gaan!

Reply
Saskia 13 december 2016 - 17:13

Ik ding heel graag mee voor mijn neefje die nog in zijn moeders buik zit.

Reply
Bianca 13 december 2016 - 17:11

WoW!! Super gave actie. Heel graag de zandkleur voor ons tweede zoontje.

Reply
Aukje 13 december 2016 - 17:09

Voor onze kleine uk die over een paar weekjes op de wereld zal komen, zou ik de grijze heel mooi vinden!☺️

Reply
Chantal Pol-Verheijen 13 december 2016 - 17:09

Aller eerst wat een fantastische winactie. 3′ dat zeg ik niet vaak doe ook niet vaak mee. Maar deze deken staat bovenaan mijn wish list voor onze baby GIRL. En zusje van Morris. Graag heel graag als het mag in de kleur baby pink ??? Nu gaan we ontzettend hard duimen. Want weet zeker dat ik er onwijs blij mee ga zijn. Groetjes keep up the good work! Chantal

Reply
Jolanda 13 december 2016 - 17:08

Supertoffe winactie!! Koeka is geweldig, daarom doe ik dan ook graag mee voor mijn tweede kindje dat in april geboren wordt ? Ik ga voor mintgroen!

Reply
Marielle 13 december 2016 - 17:06

Ik ben zo weg van deze serie van koeka?? vooral de antraciete! Helaas ook hier een man die t te duur/niet nodig vind.. oké stiekem heeft hij gelijk.. maar winnen is natuurlijk een ander verhaal??

Reply
Susanne van der Veen 13 december 2016 - 17:05

Ik mag zoveel dekens voor m’n meisje als ik wil; hier geen meneer.. 😉 Desondanks hebben we er nog maar eentje en dat is toch wel weinig..
Ik ben groot Koeka fan, de baby pink past prachtig bij het ledikantje van dochtertje.

Reply
Gitte Brouwer 13 december 2016 - 16:59

Wat een gave actie! Wij hebben de boxzak van koeka in de kleur antraciet dus daar zou ik wel graag een mooie en warme deken bij willen in dezelfde kleur!(ze komen een verdieping van elkaar af, dus niemand zou zien dat het matched maar toch hahaha).

Reply
Iris 13 december 2016 - 17:09

De silver grey kleur vind ik geweldig

Reply
Gewoonjasmijn 13 december 2016 - 16:58

Zachtroze ??

Reply
Pernelle 13 december 2016 - 16:57

Wat word ik toch blij van al die winacties! Alleen het idee al dat je dit kan winnen is al superleuk. Ik heb nog geen deken voor het ledikant, dus komt zeker van pas. Ik ga voor de mintgroene past mooi in zijn kamer en ons huis 😉

Reply
Jamila van Polen 13 december 2016 - 16:54

Geweldige actie! Want zeg nou zelf wie wilt nou niet zijn kleintje instoppen in een heerlijk warme (mintgroene) deken van Koeka? Nou wij wel! Mijn zoontje Djairo zou dit heerlijk vinden! En papa en mama ook.

Reply
Ilja W 13 december 2016 - 16:52

Ik doe graag mee voor de sapphire/silver grey optie, vind hem echt heel erg mooi!

Reply
Lianne Marinus-Gijsen 13 december 2016 - 16:52

Super leuke actie. De grijze is onze favoriet!

Reply
Astrid Frösch-Lamers 13 december 2016 - 16:51

Ik hoop de mintgroene deken te winnen voor ons kleine mannetje! Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwhuis en dit dekentje zou prachtig passen op zijn nieuwe kamertje ?

Reply
Daphne Houtgraaf 13 december 2016 - 16:48

Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de witte?.

Reply
Corinne 13 december 2016 - 16:47

Mooi! Lastig… ik heb een ukkiepuk-zoon van 10 mndn, dus ik zou dan gaan voor soft mint, maar vrijdag weet ik wat voor een 2e ukkepuk er in mijn buik(je) zit en misschien wil ik dan wel roze… moeilijk, moeilijk 😉

Reply
Debbie 13 december 2016 - 16:44

Ik heb al 2 wiegdekentjes, maar nog geen ledikantdeken ingeslagen. Zou heel graag de kleur sapphire/ silver grey willen winnen!

Reply
Loes Johanna 13 december 2016 - 16:43

Volgensmij reageer ik elke keer hetzelfde, maar wat een super gave win actie, alwéér!! Ik maakte vorige week een baby wishlist, met onder andere een babynestje, de Stokke Tripp Trapp en een Koeka deken. Inmiddels kan ik dus bijna mijn hele wishlist bij jou winnen. 😀 Maar goed, ik doe heel graag mee voor de oudroze versie voor ons meisje. <3 Overigens like ik op Facebook alles onder mijn volledige naam, die dus wat afwijkt van Loes Johanna. 🙂

Reply
Patricia Bouthisma 13 december 2016 - 16:40

Oh zo leuk die dekentjes van koeka. Ik zou graag de mintgroene willen winnen. Onze favoriete kleur.

Reply
Lieke van Veen 13 december 2016 - 16:40

Wauw mooi ik doe graag mee voor de kleur dark grey, soft grey.
Ik volg jou en Babyplus op facebook (lieke van veen) en ik volg babyplus ook op instagram (liekevv24)

Reply
Sharon 13 december 2016 - 16:38

????een grijze zou fantastisch zijn en teddy al helemaal , want we hebben heel veel behalve de teddy?

Reply
Myrthe 13 december 2016 - 16:37

KOEKA IS LIEFDE?
Graag de grijze voor mijn lieve achter neefje of nichtje, na heel veel pogingen om zwanger te worden is het ze nu eindelijk gelukt en ik kan niet wachten ??

Reply
Mirthe 13 december 2016 - 16:36

Wat een toffe winactie ?? Ik zou graag een witte deken willen als ik win.

Reply
Jessica Brongers 13 december 2016 - 16:35

Ik doe graag mee voor een beige voor onze kleine manneke, heerlijk warm deze iet wat vreemde winter door! 😀 (Y)

Reply
Marijke 13 december 2016 - 16:32

Ik doe graag mee met deze winactie.
wat een heerlijk warme deken voor de koude dagen. De donkergrijze zou heel leuk staan op het kamertje van mijn zoontje Jens.

Reply
Michelle 13 december 2016 - 16:32

Koeka is LIEFDE!!! Zou graag de grijze winnen voor de kleinste nieuwe telg die op komst is! <3 <3 <3 Wil ook nog de boxkleed… even sparen of rondkijken voor een tweedehands ^_^

Reply
Kelly 13 december 2016 - 16:31

Zeker weten mint groen voor onze mooie dochter Eva voor in ons nieuwe huisje! Sites hoef ik niet te liken, want dat doe ik al een tijdje uit mijzelf omdat ik jou verhalen fantasisch vindt en hun producten geweldig!!! Kan niet wachten op de uitslag

Reply
Marjolein 13 december 2016 - 16:31

Wat een geweldige acties allemaal Tamara.
Ik zou heel graag mee doen voor een mooie koeka deken. Ik ben wel van de neutrale kleurtje dus ga graag voor beige of grijs.

Reply
Romana 13 december 2016 - 16:30

Wauwww wij doen mee voor de roze deken??? prachtig

Reply
Marjo 13 december 2016 - 16:30

In januari hebben we de twintig weken echo dus ik zou het liefst dan kiezen, maar anders zou ik voor grijs of groen gaan <3

Reply
Precilla 13 december 2016 - 16:29

Volg jullie beide al op inste en fb .

Ik vind de soft mint prachtig in het roze kamertje van Feline

Reply
Tess 13 december 2016 - 16:28

De witte lijkt me geweldig voor mijn toekomstige neefje of nichtje! Zelf hebben we al een mooie licht blauwe voor de kleine man..

Reply
Annemarie Hoang 13 december 2016 - 16:25

?I love I like! Met deze winactie doe ik weer graag mee voor onze mini to be! Gender is unknown dus voorkeur gaat uit naar een unisex kleurtje! Past mooi in de Fam wieg. #fingers crossed

Reply
Nuray 13 december 2016 - 16:25

Mintgroen of beige ????

Reply
Nuray 13 december 2016 - 16:37

Grijs ook zo mooi!

Reply
Johanneke 13 december 2016 - 16:24

Ik zou voor mijn dochtertje graag de deken winnen in pink of pebble ?

Reply
Saskia 13 december 2016 - 16:22

Ik zou gaan voor grijs zodat ik hem kan geven als kraamcadeau!

Reply
Jolanda 13 december 2016 - 16:21

Wat een gave winactie! Ik doe mee voor de tea rose kleur voor ons dochtertje 🙂

Reply
Channa Hiemstra 13 december 2016 - 16:21

Helemaal gek op koeka!!! ik zou heel graag de donkerroze willen winnen mocht ik de gelukkige zijn 🙂

Reply
Xmasaddict 13 december 2016 - 16:20

De ene gave winactie na de andere, ik doe wederom mee! Ik vind de licht (baby)blauwe errrrg mooi ?

Reply
Olja rodel 13 december 2016 - 16:19

Ohhh ik was meteen verliefd op de lichtroze! ❤❤
Daar zou ik dan ook heel graag ons dochtertje blij mee willen maken..!

Reply
Kim 13 december 2016 - 16:17

Ik vind ze zo mooi en dan zeker de laatste roze op de pagina! ? Ik doe dan ook gewoon mee ?

Reply
Myrthe Bielsma 13 december 2016 - 16:17

Wat een gave acties toch allemaal!
Ik doe graag mee voor de lichtroze deken ?

Reply
Nathalie Van Renterghem 13 december 2016 - 16:17

Koeka heeft zo’n aaibare dekentjes en andere spulletjes. Als ik mocht winnen dan kiezen we graag voor het kleur mintgroen want dit zijn de kleuren van mijn dochtertje haar kamertje ???. Olivia (9mnd) duimt alvast mee dat mama mag winnen ?

Reply
Lisa spanjaards 13 december 2016 - 16:16

Wat een geweldige actie! Ik doe graag mee voor de kleine man in mijn buik. Zou gaan voor grijs ?

Reply
Janet Zindel 13 december 2016 - 16:15

Ooh wat leuk!!! Ik doe mee voor het roze dekentje!!!

Reply
Lianne 13 december 2016 - 16:14

Like instagram
Like facebook
Like Koeka
Like de blauwe ( de donkerste blauw)

Like I like

Reply
Cynthia Oostlander-Meijer 13 december 2016 - 16:13

Wauw wat een mooie aktie weer! Ik doe graag mee voor de kleur soft grey deze past het best bij het kamertje van onze kleine man en straks als hij geboren word in Januari dan kan hij lekker warm onder dit dekentje liggen !

Reply
Naomi van der laan 13 december 2016 - 16:13

Jaaaaaaaa!!! Soft mint voor mn zoontje. M’n dochter heeft er ook 1 en ik heb er voor m’n zoontje dus geen gekocht. Maar zou wel super welkom zijn. Zeker met dit weer zo’n fijne deken!!

Reply
Sanne Willems 13 december 2016 - 16:13

Een Ledikantdeken is hier zeer welkom, Nils is net overgegaan van zijn wieg naar een ledikantje, maar slaapt nog steeds onder zijn wiegdekentje. De kleur Blue-silvergrey vind ik prachtig.

Reply
Shannon 13 december 2016 - 16:11

De roze voor ons dochtertje gigi ???

Reply
Brenda 13 december 2016 - 16:11

Wat een gave winactie. Heel erg mooi!! Moeilijk om te kiezen maar denk dat ik de grijze het allermooist vind

Reply
Tessa 13 december 2016 - 16:11

Antraciet voor baby Lucas <3

Reply
Renske 13 december 2016 - 16:09

Wat een gave winactie!
Sapphire of soft mint zijn mijn favoriet! ?

Reply
inge schouten 13 december 2016 - 16:09

Jaa alles geliked en gedaan wil graag de babyroze dekentje als ik win ?

Reply
Carmen Akollo 13 december 2016 - 16:06

Ik doe heeeel graag mee voor de Saphire green ??. Wat een mooie dekens zijn dit toch ook..

Reply
Jacqueline 13 december 2016 - 16:04

Heel graag de antraciet

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.